Diamond Dental Antalya -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Diamond Dental Antalya -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Diamond Dental Antalya -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Diamond Dental Antalya -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Diamond Dental Antalya -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 101 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Kiitos Diamond Dental Antalya

Rated 5 out of 5
13/05/2023

Kiitos Diamond Dental Antalya upeasta työstäsi. 5 implantin ja 27 zirkoniumkruunun jälkeen pystyn vihdoin taas hymyilemään. Kokemukseni oli sujuvaa ja stressitöntä, ja se auttoi, ettei tarvinnut huolehtia kuljetuksista tai hotelleista. Klinikka oli puhdas ja vieraanvarainen, ja se näytti olevan kiireinen joka kerta, kun olin siellä tapaamiseni takia. Mikä on erittäin hyvä merkki. Henkilökunta oli asiantuntevaa ja haluan kiittää kaikkia matkalleni osallistuneita. Jos tarvitset apua hymyssäsi, tämä on oikea paikka.

Lue alkuperäinen

Roxi A

Kiitos, että annoit minulle takaisin hymyni

Rated 5 out of 5
04/02/2023

Kiitos tohtori Ramazan ja tiimi, joka teit unelmani toteen. Kokemukseni oli sujuvaa, stressitöntä ja helppoa. Lentokentältä hotellille ja klinikalle he huolehtivat jokaisesta yksityiskohdasta ja olivat kaikki valmiina minua varten. Lähden tänään erittäin tyytyväinen tuloksiin, minulla on hymyni takaisin, enkä olisi voinut pyytää parempia ihmisiä pitämään minusta huolta. Tiimi on erittäin osaava ja tunsin olevani turvallisissa käsissä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Suosittelen Diamond Dental Antalyaa täydellä sydämellä kaikille hammashoitoa tarvitseville. Kiitos vielä kerran ja jatka samaan malliin! 🙏🏻

Lue alkuperäinen

Roxi Asofiei

Amazing!

Rated 5 out of 5
28/01/2023

Miehelläni oli 28 kruunua Diamond Dental Antalyassa, ja olin erittäin vaikuttunut hämmästyttävästä tuloksesta. Hänen kokemuksensa kruunujen asentamisesta oli huomattavasti parempi kuin minulla toisesta Antalyassa sijaitsevasta hammasklinikasta. Minusta Diamond Dental on erittäin ammattitaitoinen, kokenut ja vieraanvarainen tiimi. Suosittelen lämpimästi Diamond-hammashoitoa!

Lue alkuperäinen

Albina Bell

Diamond Dental ansaitsee ehdottomasti enemmän…

Rated 5 out of 5
05/01/2023

Diamond Dental ansaitsee ehdottomasti enemmän kuin 5 ⭐️ tähteä!!

Lue alkuperäinen

anabelle angelique

Suosittele perusteellisesti, jos haluat, että hampaasi hoitavat asiantuntijat

Rated 5 out of 5
19/12/2022

Diamond Dental teki hienoa työtä. Ei voisi olla tyytyväisempi tulokseen. Suosittelemme perusteellisesti, jos haluat, että hampaasi hoitavat asiantuntijat.

Lue alkuperäinen

dz

Minulla oli äskettäin toinen vierailuni…

Rated 5 out of 5
16/12/2022

Olin äskettäin toinen vierailuni Diamond Dental Antalyaan, ja se oli yhtä hyvä kuin ensimmäinen. Henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista, mikä sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ja mukavaksi koko prosessin ajan. Tekemäni hammashoito oli erittäin korkeatasoista ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Tilat ovat siistejä ja moderneja, joten niissä on mahdollista käyttää uusinta teknologiaa erinomaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lue alkuperäinen

Penelope Elliot

Minulla oli Diamond Dental Antalya -implantteja…

Rated 5 out of 5
14/12/2022

Minulle asennettiin Diamond Dental Antalya -implantteja, enkä voisi olla tyytyväisempi tuloksiin. Prosessi oli kivuton ja paranemisaika erittäin lyhyt. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä, mikä teki kokemuksesta stressittömän ja mukavan. Implantit näyttävät ja tuntuvat oikeilta hampailtani ja olen erittäin tyytyväinen työn laatuun. Kaiken kaikkiaan suosittelen Diamond Dental Antalyaa kaikille, jotka tarvitsevat hammasimplantteja.

Lue alkuperäinen

Hazel Mcdaniel

Minulla oli äskettäin ilo vierailla…

Rated 5 out of 5
14/12/2022

Minulla oli äskettäin ilo vierailla Diamond Dental Antalyassa hammasimplanttitoimenpiteessä. Olin niin vaikuttunut siitä huolenpidosta ja ammattitaidosta, jonka sain tiimiltä koko vierailuni ajan. He eivät ainoastaan ​​tarjonneet loistavaa hoitosuunnitelmaa, vaan he järjestivät myös varjoliitopäivämme välissä, jotta voisimme silti nauttia matkastamme. Henkilökunta oli kaikki ystävällistä ja mukautuvaa, mikä sai minut tuntemaan oloni mukavaksi koko siellä viettämäni ajan.

Lue alkuperäinen

Josephine Frost

Kävin Diamond Dental Antalya fixissä…

Rated 5 out of 5
14/12/2022

Kävin Diamond Dental Antalyassa korjaamassa joitain rikkoutuneita hampaita, ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. He olivat ammattitaitoisia ja varmistivat, että olin mukava koko prosessin ajan. Uudet hampaat näyttävät ja tuntuvat aivan kuten vanhoillani, ja on ollut niin mukavaa saada taas hymyillä ilman itsetietoisuutta. Suosittelen ehdottomasti Diamond Dental Antalyaa kaikille, jotka tarvitsevat hammashoitoa.

Lue alkuperäinen

Ruth Valdez

Täysin vaikuttunut palvelusta I…

Rated 5 out of 5
14/12/2022

Olen täysin vaikuttunut saamastani palvelusta. Henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä ja asiantuntevaa, ja klinikka oli moderni ja puhdas. Hoidoni sujui nopeasti ja kivuttomasti, ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Ainoa haittapuoli on, että Isossa-Britanniassa ei ole Diamond Dentalia – muuten vierailisin heidän luonaan uudelleen! Suositellaan kaikille, jotka etsivät laadukasta hammashoitoa Turkista.

Lue alkuperäinen

Naomi Obrien

Arvostele Diamond Dental Antalya Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.