Edut Turkkiin matkustamisessa

Monet Suomen hammashoidot ovat melko kalliita – jopa tuhansia euroja hoidosta riippuen. Ne voivatkin haukata merkittävän siivun monen budjetista ja joskus hammashoitoja varten on myös säästettävä rahaa hyvin pitkään hoidon saadakseen. Esimerkiksi hammasimplantti voi maksaa 1 500 – 3 000 euroa Suomessa. Etenkin näin kalliiseen hammashoitoon etsitäänkin usein sitä kaikista edullisinta klinikkaa. Turkkiin matkustaessa hammashoitojen perässä voikin säästää reilusti yli puolet hoidon hinnasta. Hammashoito voi tulla Suomen hoitoja edullisemmaksi jopa matka- ja majoituskustannuksen mukaan luettuna! Lue seuraavaksi, mitä muita etuja on Turkkiin matkustamisessa hammashoitojen perässä!

hammaslaminaatit naisella

Korkea hammashoitojen laatu

Turkin huomattavasti Suomea edullisemmat hinnat saattavat herättää epäilykset. On aivan luonnollista epäillä hoitojen laatua, sillä usein liian hyvältä kuulostava tarjous todellakin on liian hyvä ollakseen totta. Turkin hoitojen edullisiin hintoihin on kuitenkin selitys. Turkissa ensinnäkin on yleisesti Suomea huomattavasti edullisempi hintataso. Edulliseen hintatasoon vaikuttaa muun muassa matalampi verotaso. Hammaslääkäreiden palkat ovat myös pienempiä ja hammasklinikoiden välistä kilpailua on paljon, joka vaikuttaa myös klinikoiden hintoihin. Turkki onkin hyvin suosittu kohde hammashoitojensa osalta ja niiden vuoksi matkustetaan paikan päälle paljon ulkomailtakin käsin.

Edullinen hintataso ei tarkoita, että hammashoitoihin käytettäisiin vähemmän laadukkaita osia, työkaluja tai materiaaleja. Niiden laatu on aivan yhtä korkea kuin muissakin maissa. Etenkin Turkin yksityisen hammasklinikat tunnetaan hyvin korkeasta laadustaan. Nämä klinikat käyttävät sertifioituja materiaaleja ja tarvikkeita aivan kuten esimerkiksi Suomikin. Niin tarvikkeet, klinikkaympäristö kuin hoidon laatukin ovat korkeita. Hammashoitojen henkilökunta on asianmukaisesti koulutettua ja useilla klinikoilla henkilökunnalla on myös vuosikymmenten kokemus alalta. Klinikoilla käytettävät laitteet ovat myös uusinta teknologiaa ja hammasklinikoiden hygienia korkealaatuista.

Halutessaan hammasklinikoiden laadusta saa helposti itse tietoa etukäteen ja esimerkiksi asiakaspalautteisiin ja vaikkapa klinikan saamiin sertifikaatteihin ja taustatietoihin kannattaakin tutustua.

Suurin osa Turkissa tehdyistä hoidoista onnistuu erittäin hyvin, eikä mitään ongelmia ilmaannu myöhemmin. Hoitojen korkeasta laadusta kertovat myös klinikoiden tarjoamat kattavat takuut sen varalle, että jokin menee pieleen.

Pyydä paras tarjous hammashoidolle jo tänään

Nopea hoitoon pääsy

Suomessa on akuutteja hammashoitoja vaativia toimenpiteitä lukuun ottamatta pitkät odotusajat hammashoitoihin. Hoitoon pääsyä voi joutua odottelemaan viikkoja tai jopa kuukausia. Nopea hoitoon pääsy onkin yksi syy sille, miksi moni valitsee turkkilaisen hammasklinikan suomalaisen hammashoidon sijaan. Hoitoon voi päästä huomattavasti Suomea nopeammin, eikä hammasongelman kanssa tarvitse kärvistellä yhtä pitkään kuin Suomessa.

Klinikoiden tarjoamassa ilmaisessa online- tai puhelinkonsultaatiossa saa yleensä paljon lisää tietoa siitä, mitä klinikka voi itselle tarjota ja millaisella aikataululla.

Jopa 70 % alennus hammashoidoista

Turkin hammaspalveluiden hinnat ovat reilusti alhaisempia kuin Suomessa melkeinpä klinikasta riippumatta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hinnat voivat aina vaihdella myös Turkissa jonkun verran eri klinikoiden välillä.

Yleisesti ottaen Turkki tarjoaa 50-70 % alennusta verrattuna Suomen hintoihin. Kullakin hammastoimenpiteellä ja klinikalla on kuitenkin omat hintansa. Potilaan hammashoidon kokonaishinta muodostuukin aina sen mukaan, mitä eri toimenpiteitä hänelle tehdään.
Juuri maan alhaisten hintojen vuoksi saman matkan aikana kannattaakin teetättää kaikki mahdolliset hammashoidot, jota omat hampaat voisivat kaivata. Ne voivat olla niin hampaiden terveyteen liittyviä kuin esteettisiäkin hammashoitoja.

Voit pyytää tarjouksen sivustomme kautta jolloin saat tietää helpolla tavalla edullisimman klinikan itsellesi joutumatta vertailemaan klinikoita ja hintoja itse.

mieheltä poistetaan hammas

Helppo vaihtoehto suomalaisille

Suomalaiset ja muut ulkomaiset hammasturistit ovat tuttu näky Turkin klinikoilla. Turkin klinikoilla onkin erittäin kielitaitoista henkilökuntaa, joiden kanssa ei tarvitse pelätä kielimuuria. Turkin klinikat tarjoavat usein myös tulkkipalveluita mukaan hoitoihin, mikäli asiakas niitä tarvitsee. On siis mahdollista, että saat hammasklinikalle mukaan suomenkielisen tulkin.

Turkkiin on myös Suomesta loistavat lentoyhteyden. Hammasklinikat myös sijaitsevat usein suurissa kaupungeissa kaikkien palveluiden lähellä, joten niihin kulkeminen ja lähistöllä majoittautuminen on helppoa.

Hanki kauniimpi hymy edulliseen hintaan Turkissa

Ongelmat Turkkiin matkustamisessa

Turkissa teetetyt hammashoidot ovat yleensä hyvin korkealaatuisia ja ongelmia ei ilmene myöhemmin. Poikkeuksia voi kuitenkin joskus harvoin sattua – kuten muissakin maissa. Yksi esimerkki on tilanne, jossa hammashoitoon Suomessa hakeutunutta ei osatakaan enää hoitaa, jos esimerkiksi kyseiseen implanttiin ei löydy Suomen klinikalta sopivia työkaluja. Monissa implanttimerkeissä tarvitaan nimittäin juuri kyseiseen merkkiin tarkoitetut työkalut sen käsittelyyn. Se ei kuitenkaan ole ongelma, mikäli turkkilainen hammasklinikka tarjoaa takuun, jonka avulla mahdollisten ongelmien tullessa asiakas saa apua kyseiselle klinikalla. Klinikoiden takuut voivat olla hyvin kattavia, joka onkin tärkeää hammashoitojen kohdalla.

Tarkista siis aina etukäteen, millaisen takuun klinikka tarjoaa sen varalle, että jotain menee pieleen. Kannattaa myös ottaa talteen esimerkiksi implanttihoidon tapauksessa implantin tai muiden materiaalien merkki, jotta Suomessa löydetään helpommin oikeat työkalut hampaiden hoitoon tarvittaessa.

Suomalaiset Turkkiin matkustavat asiakkaat ovat yleensä erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja suurimpia ongelmia saattavatkin aiheuttaa lähinnä oma huono kielitaito tai paikallisessa kaupungissa suunnistaminen. Etenkin suurissa kaupungeissa on kuitenkin helppoa ja edullista liikkua vaikkapa taksin avulla. Ole kuitenkin varovainen, sillä taksihuijareita voi esiintyä! Katurikollisuus sen sijaan ei ole yleistä. Rantalomakohteissa sekä suurten kaupunkien turistikohteiden lähellä kannattaa kuitenkin varoa taskuvarkaita.

Miksi matkustaa Turkkiin?

Turkki tarjoaa korkealaatuisen hammashoidot nopealla pääsyllä ja edullisilla hinnoilla. Se kuitenkin tarjoaa matkustajille saman matkan aikana paljon muutakin, kuten upeita rantoja, Suomea lämpimämmän ilmaston, edullisen hintatason Suomeen verrattuna sekä herkullista ruokaa ja upeita nähtävyyksiä. Kukapa ei haaveilisi lomasta lämpimässä kohteessa Suomen kylmässä säässä. Turkkiin matkustetaankin Suomesta paljon myös lomalle hammashoitojen lisäksi. Turkki on helppo ja monille sopiva matkakohde, johon on loistavat lentoyhteyden Suomesta.

Onkin loistava idea ajoittaa oma hammashoito omien vapaapäivien ajaksi ja matkustaa Turkkiin hammashoidot ja aurinkoinen lomamatka yhdistäen. Hammashoitojen välillä ja toipumisajalla ehtii loistavasti vaikkapa maata rannalla aurinkoa ottaen tai nauttia Turkin nähtävyyksistä.

Turkki on suosittu matkakohde suomalaisten joukossa ja siksi moni matkanjärjestäjä Suomessa järjestää Turkin eri paikkakunnille erilaisia matkoja ja valmiita matkapaketteja. All Inclusive -paketit sopivat niille, jotka haluavat mahdollisimman huolettoman loman. Tähän pakettiin kuuluu kattavasti matkailijalle sopivia palveluita.

Ota tämä huomioon matkustaessasi Turkkiin

Ajankohtaiset matkustustiedotteet kannattaa aina tarkastaa ennen hammashoidon varaamista tai edes matkan harkintaa. Joskus esimerkiksi matkustamista tietyille alueille voidaan suositella välttämään tiettynä aikana eri syistä. Turkin yleinen turvallisuustilanne on kuitenkin vakaa. Ajankohtaisia tiedotteita kannattaa seurata ennen matkan varaamista myös koronapandemian aiheuttamien matkustusrajoitusten ja karanteenisäädösten vuoksi. Nämä rajoitukset ja säädökset voivat muuttua nopeastikin.

Lopuksi

Turkki tarjoaa siis aivan yhtä korkealaatuisia hammashoitoja ja samoja sertifioituja materiaaleja kuin vaikkapa Suomikin. Maan Suomeen verrattuna hyvin edullisen hintatason vuoksi näitä hoitoja saa kuitenkin huomattavan edullisesti. Muista kuitenkin vertailla klinikoita, sillä niiden välillä on eroja esimerkiksi hinnoissa ja muissakin ominaisuuksissa. Pyydä vaikkapa helposti ja nopeasti tarjous sivustomme kautta!
istanbul
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.