Hollywood Smile

Saa kirkkaanvalkoiset, aukottomat ja täydellisesti linjatut hampaat

Hollywood tähdillä on punaisella matolla seistessään upea hymy. Erityisesti silmiin osuu näyttävä hymy, josta erottuu valkoinen hammasrivistö ja sen tarkka sekä täydellinen linjaus. Monet hammasvauriot korjataan tämän kattavan kosmeettisen hammashoidon aikana ja lopputuloksena on myös parempi itsetunto. Tutustu, miten Hollywood Smile saadaan aikaiseksi.

Mikä on Hollywood Smile -menettely?

Hollywood Smile on hammashoito, jossa hammaslääketieteen ammattilaiset käsittelevät erilaisia ongelmia, jotka estävät sinua hymyilemästä esteettisesti. Ongelmat ovat tyypillisesti rappeutumista, halkeilua, värimuutoksia, kohdistusvirheitä ja aukkoja. Ongelman poistamiseksi käytetään yleensä hammaslaminaatit yhdessä muiden hoitojen kanssa. Toimenpiteen suunnittelu on yksinkertainen verrattuna siitä saataviin tuloksiin. Hollywood -toimenpiteen tulokset näyttävät erittäin luonnollisilta ja kestävät myös pitkään ilman ammattimaista huoltoa, mutta hampaita on hoidettava ohjeiden mukaisesti.

Toimenpiteet suoritetaan hammasklinikalla ja useimmissa tapauksissa ne tehdään hammaslääkäritiimin johdolla. Hollywood Smile suunnitellaan jokaiselle potilaalle erikseen. Ei ole olemassa mitään yhtä kokonaisuutta, mitä voidaan suositella tai tehdä jokaiselle potilaalle. Hollywood Smile – menettely kootaan useammasta erilaisesta toimenpiteestä, mitä kukin potilas tarvitsee saavuttaakseen kuuluisan hymyn.

Ennen toimenpiteen aloittamista hammaslääkäri tutkii perusteellisesti potilaan hampaat, ikenet sekä leuan. Tällä tutkimuksella selvitetään, onko hänellä iensairauksia, infektioita, onteloita tai oikomishoitoja vaativia hampaita. Nämä hoidetaan ensin ja sen jälkeen voidaan aloittaa varsinaisen hymyn rakentaminen, johon voi sisältyä useita erilaisia toimenpiteitä potilaasta riippuen.

hampaiden valkaisu edullisesti

Hollywood Smile turkkilaiselta klinikalta

Turkki on jo saavuttanut maailmanlaajuista mainetta hammaslääketieteessä sekä kirurgiassa. Suurin osa Turkin hammaslääketieteen ammattilaisista on valmistunut johtavista yliopistoista ja he ovat työssään erittäin päteviä. Halvemmat hinnat eivät tarkoita sitä, että työtavat ja erilaiset standardit ovat alhaisemmalla tasolla kuin kehittyneemmissä maissa. Lisäksi Turkissa tehdään paljon enemmän hoitoja kuin esimerkiksi Suomessa, joten kokemus on huomattavasti korkeammalla tasolla. Ammattitaitoinen henkilökunta kykenee modernilla tekniikalla tuottamaan palvelunsa hyvin edullisesti.

Toimenpiteen hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon erilaisia toimenpiteitä joudutaan tekemään. On hyvä muistaa, että Hollywood Smile ei ole pelkästään hampaiden valkaisu.

Ilmaisen konsultaation avulla voit kysyä tarkemmin, mitkä kaikki hoidot sinulle on tehtävä ja saat tarjouksen tämän sivuston kautta. Voit miettiä rauhassa päätöstäsi ennen kuin matkustat Turkkiin.

Varaa aika Hollywood Smile -toimenpiteeseen johtavalta klinikalta

Hollywood Smile -toimenpiteet

Erilaisia toimenpiteitä voi olla useita ja olemme koonneet tähän niistä tärkeimmät. Mitkä niistä kulloinkin toteutetaan, riippuu täysin potilaan suun terveydestä.

Konsultaatio klinikalla

Tästä kaikki alkaa ja konsultaation aikana selvitetään tarkemmin, mitkä alla olevista toimenpiteistä tarvitaan.

Oikomishoito

Saavuttaaksesi täydellisen Hollywood hymyn, hampaiden linjauksen tulee olla täydellinen. Jos tarvitset oikomishoitoa, oikomishoidot tehdään ensimmäisenä sen jälkeen, kun on tarkastettu suun kunto sekä se, että tulehduksia tai ongelmia ikenissä ei ole. Oikomishoitoihin on useita eri tapoja.

Hammasimplantit

Mikäli hampaita puuttuu, hammaslääkäri valitsee toimenpiteeksi joko hammasimplantin tai sillan. Päätökseen vaikuttaa se, kuinka monta hammasta puuttuu. Jos hampaita puuttuu kaksi rinnakkain, se voidaan korjata hammassillalla. Tämä toimenpide takaa mahdollisuuden saada vahvemmat sekä paremman näköiset hampaat.

Kruunut

Kruunua käytetään palauttamalla hammas laittamalla sen päälle ikään kuin korkki. Silloin hammasta ei tarvitse poista. Näitä on olemassa erilaisia kuten esimerkiksi posliinista, metallista, posliinisulatetusta metallista tai zirkoniumoksidista valmistettuja. Hammaskruunut ovat varsin käytännöllisiä.

Laminaatit

Jos hampaat ovat hyvän kokoiset sekä kunnossa, on hammaslaminaatti toimiva ratkaisu. Varsinkin etuhampaiden kohdalla katsotaan tarkasti niiden kokoa sekä muotoa, joten kruunulla voidaan täydentää korjausta. Laminaatin tulee sopiva täydellisesti leuan ja hampaiden linjaukseen saadaksesi hymystä täydellisen.

Hampaiden valkaisu

Jotkut klinikat myyvät Hollywood Smile:ä pelkästään hampaiden valkaisuna, joten se sinun pitää huomioida. Se on silti vain osa tämän hymyn tavoittelussa, joskin varsin näkyvä ja sillä saadaan hymy viimeisteltyä. Hampaiden valkaisu on yksi suosituimmista toimenpiteistä klinikalla. Jos poskihampaissa on värjäytymistä tai rappeumaa, niihin voidaan myös levittää hampaiden valkaisuainetta. Niiden kunto ja kohdistus ovat kuitenkin erittäin tärkeitä etuhampaiden kannalta.

Miten kauan Hollywood Smile kestää?

Hymyn elinikä riippuu merkittävästi hampaissa käytettyjen laminaattien, kruunujen tai hammasimplanttien käyttöiästä. Laminaatit, joita toimenpiteessä useimmiten käytetään, voivat kestää keskimäärin 15 vuotta. Posliinilaminaatit voivat kestää parhaimmassa tapauksessa jopa 20 vuotta hyvällä hoidolla ja komposiittilaminaattien käyttöikä on noin 10 vuotta.

Jos hymyn rakentamisessa on käytetty kruunuja sekä implantteja, käyttöikä riippuu myös niiden materiaaleista sekä hyvinkin tärkeistä jälkihoidosta. Mitä parempaa jälkihoitoa saat implantteihin, kruunuihin sekä laminaatteihin, sitä kauemmin sinulla on mahdollisuus säilyttää Hollywood Smile. Säännöllinen hammaslääkärissä käynti sekä hampaiden harjaaminen kahdesti päivässä pehmeällä harjalla auttaa pitämään uudet hampaat paremmassa kunnossa. Myös suuveden käyttöä suositellaan.

Tärkeä asia on myös muistaa se, että Hollywood Smile antaa sinulla kirkkaan valkoiset ja suorat hampaat eikä sinun tarvitse enää huolehtia värjäytymisestä tai hampaiden välissä olevista rakosista. Saat myös hampaisiin hyvän terveyden, joka puolestaan saattaa suojata sinua monilta vakavammilta terveysongelmilta kuten esimerkiksi sydänsairauksilta.

Hollywood Smile

Hintaan vaikuttavia tekijöitä

Hoidon kokonaiskustannukset lasketaan niistä osista, joita joudut käyttämään saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen. Jos hampaasi ovat hyvässä kunnossa, hoitoja tarvitaan huomattavasti vähemmän. Hollywood hymy hinta on korkeampi, jos hoidossa joudutaan käyttämään implantteja, siltoja tai kruunuja, mikäli näitä ei tarvita, toimenpide on huomattavasti halvempi.

Hintoihin vaikuttavat myös käytetyt materiaalit, mikä on myös otettava huomioon. Esimerkiksi laminaattien ja implanttien komposiittivaihtoehdot ovat halvempia kuin posliinilaminaatit tai titaani-implantit. Materiaalien kohdalla sinun on ehkä valittava, millaisesta materiaalista haluat ne tehtävän. Tärkeää onkin keskustella lääkärin kanssa avoimesti eri vaihtoehdoista sekä niiden vaikutuksista Hollywood Smilen kestoon. Kaikki toimenpiteet vaikuttavat sekä budjettiisi, mutta myös hymyn kestävyyteen.

Usein kysytyt kysymykset

Ei ole. Hollywood Smile on itse asiassa lopullinen määränpää, jota kohden sinä yhdessä hammaslääkärisi kanssa kuljet. Tätä varten saatat tarvita erilaisia käsittelyjä mukaan lukien laminaatit. Ne ovat kuitenkin vain yksi monista mahdollisista hoidoista, joita saatat tarvita saadaksesi täydellisen hymyn. Niiden tarve riippuu hampaiden ja suun nykyisestä tilasta.

Hollywood Smile ilman laminaatteja on täysin mahdollinen. Joillakin julkkiksilla on luonnostaan todella upeat hampaat ja niihin ei ole tarvinnut tehdä mitään valkaisua lukuun ottamatta. Toisille tähdille puolestaan on tehty huomattavan paljon hoitoja laminaattien lisäksi.

Se riippuu siitä, millaisia tarpeita hampaillasi on hoidon suhteen, joten joitakin invasiivisia toimenpiteitä kuten hammasimplantteja voidaan joutua tekemään. Toimenpiteen aikana hammaslääkärisi antaa sinulle kuitenkin anestesian, joten kipua ei tunnu. Näistä hoidoista voi kuitenkin aiheutua muutaman päivän ajan tilapäistä kipua ja epämukavuutta, mutta sinun on mahdollista ottaa kipulääkettä olosi parantamiseksi.

Parempi hymy nostaa huomattavasti itsetuntoa eikä lainkaan haittaa, vaikka kaunis hymy huomataan. Pelkkä kauneus ei kuitenkaan ole ainoa etu, vaan se tarkoittaa myös terveempiä ikeniä ja hampaita. Kunnossa olevilla hampailla on myös parempi syödä sekä puhua.

Hanki Hollywood Smile edullisemmin johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.