Hammaslääkäri Turkissa

Turkin hammaslääkäri ja klinikat tutuiksi

Turkki tunnetaan kohisten nousseesta terveysturismistaan, johon kuuluvat muun muassa hammashoidot. Ne ovat yksiä tyypillisimmistä terveyshoidoista, joita ulkomaalaiset ottavat Turkissa. Turkkiin matkustetaan melko paljon Suomestakin hammashoitoja varten maan Suomea huomattavasti edullisempien hintojen vuoksi. Juuri edulliset hinnat voivatkin epäilyttää monia – miten hinnat voivat olla niin edulliset ja ovatko hoidot varmasti laadukkaita? Voit lukea seuraavaksi siitä, millainen on hammaslääkäri Turkissa laadultaan ja hinnaltaan.

kauniit valkoiset hampaat

Hammashoidon laatu Turkissa

Etenkin Turkin suurimmat kaupungit ja lomakohteet tarjoavat hyvin korkealaatuisia yksityisiä terveyspalveluita, vaikka maan julkisen terveydenhuollon sairaanhoito ei kaikkialla vastaakaan vielä Suomen tasoa. Sitäkin on kuitenkin kehitetty huomattavasti viime vuosina. Hammasklinikoiden taso voi vaihdella maassa paljon. Yleisesti ottaen Turkki tarjoaa aivan yhtä koulutettuja hammaslääkäreitä sekä yhtä moderneja laitteita ja tiloja kuin muukin Eurooppa. Hammashoidot tehdään koulutettuja ja usein jopa vuosien tai vuosikymmenten kokemusta omaavien hammaslääkäreiden avulla.

Turkin eri hammasklinikat kertovat yleensä hyvin avoimesti ominaisuuksistaan ja henkilökunnastaan sivustollaan. Turkin laadukkailla klinikoilla onkin korkeasti koulutettu ja kielitaitoinen henkilökunta. Esimerkiksi hammaslääkäreihin sekä heidän osaamiseensa pääsee siis tutustumaan jo klinikoita vertaillessa. Tarjolla on usein kattavasti muutakin tietoa, kuten potilaiden omia kokemuksia.

Suurin osa Turkissa tehdyistä hoidoista onnistuu hyvin eikä ongelmia ilmaannu myöhemmin. Kannattaa kuitenkin selvittää aina klinikan taustat ja perusasiat huolellisesti etukäteen varmuuden vuoksi. Turkin klinikoiden taso voi nimittäin vaihdella enemmän kuin Suomessa.

Pyydä paras tarjous hammashoidolle jo tänään

Miten hammashoidon hinnat voivat olla niin edulliset?

Maan hammashoitojen edullinen hinta ei ole merkki hammashoidon huonosta laadusta. Turkissa on yleisesti Suomea ja muutakin Eurooppaa edullisempi hintataso hammaspalveluiden ja monien muidenkin asioiden kohdalla. Lisäksi esimerkiksi hammaslääkäreiden palkat ovat pienempiä ja hammasklinikoiden kilpailu on melko suurta. Se tarkoittaa, että klinikoiden on houkuteltava potilaita kilpailijoita alhaisemmilla hinnoilla. Se taas on asiakkaiden etu, sillä edullisia klinikoita on tarjolla paljon. Lisäksi maan verot ovat matalampia, mikä myös vaikuttaa edulliseen hintatasoon.

Pelkästään hammashoitojen hinnat eivät ole Turkissa edulliset. Siellä on yleisesti edullinen hintataso niin majoituksen, ruokailun kuin liikkumisenkin osalta. Siksi esimerkiksi majoittautuminen toipumisprosessin ajan voi tulla Suomeen nähden reilusti edullisemmaksi. Moni hammasklinikka myös auttaa potilaita löytämään sopivan, kohtuullisen hintaisen hotellin, joka on lyhyen matkan päässä klinikasta.

Millaisia hammashoitoja Turkissa tarjotaan

Turkki tarjoaa hyvin monipuolisesti hammashoitoja aina hyvin pienistä ja nopeista operaatioista suuriin operaatioihin, kuten koko leuan keinohampaisiin. Tarjolla on usein Suomeen verrattuna hyvin edullisesti sellaisiakin hoitoja, jotka eivät mene Suomessa kunnallisen hammashoidon piikkiin. Moniin hoitoihin voi myös olla Suomessa valtavan pitkät jonot, kun taas Turkissa samoihin hoitoihin pääsee erittäin nopeasti. Se onkin hinnan lisäksi yksi merkittävä syy sille, että Suomesta hakeudutaan hammashoitoihin juuri Turkkiin.

Monet Turkin hammasklinikat tarjoavat monipuolisen valikoiman erilaisia hammashoitoja, jolloin saman matkan aikana voi hoidattaa kaikki tarvittavat suun terveysongelmat sekä estetiikka-asiat kuntoon. Monet klinikat tarjoavat myös muitakin terveyspalveluja, jotka nekin ovat usein Suomen hintoja huomattavasti edullisempia. Niitä voivat olla esimerkiksi hiustensiirtopalvelut tai kosmeettiset toimenpiteet.

mies saa kauniit hampaat

Millaisia Turkin hammasklinikat ovat?

Turkin hammasklinikat eivät ole huonolaatuisia, kuten moni saattaa epäillä edullisten hintojen vuoksi. Etenkin yksityiset klinikat ovat hyvin korkealaatuisia ja tarjoavat nykyaikaiset tilat, kuten Suomessakin.

Turkkilaiset klinikat eivät myöskään käytä välttämättä sen huonompilaatuisia materiaaleja kuin muutkaan maat. Laadukkaiden klinikoiden tuotteilla esimerkiksi on tarvittavat sertifikaatit ja takuut kuten Suomessakin. Monilla implanteilla voi olla hyvinkin pitkä – jopa elinikäinen – takuu. Turkki myös käyttää aivan samoja merkkejä materiaaleissaan ja instrumenteissaan kuin muutkin Euroopan maat. Maan edullinen hintataso ei siis tarkoita, että hammasinstrumentit olisivat halpaversioita.

Klinikoilla ja lääkäreillä voi olla myös erilaisia todistuksia ja sertifikaatteja, jotka kertovat niiden ominaisuuksista ja laadusta. Voit tarkistaa, onko klinikka esimerkiksi Turkin hammaslääkäriliiton rekisteröity jäsen tai onko sillä Turkin terveysministeriön myöntämät todistukset ja luvat. Hammaslääkäreiden ja henkilökunnan koulutus- ja työkokemushistoria on myös usein näkyvillä klinikan sivustolla. Lisäksi itse klinikan seinillä on usein nähtävillä hammaslääkäreiden saamat todistukset ja sertifikaatit.

Hanki kauniimpi hymy edulliseen hintaan Turkissa

Missä Turkin hammaslääkärit sijaitsevat

Turkin suomalaisille sopivat hammasklinikat voivat sijaita monissa kaupungeissa. Niitä sijaitsee etenkin Istanbulissa, Ankarassa ja Eskişehiressä. Istanbul on suuri kaupunki, joka tarjoaa erityisen paljon vaihtoehtoja klinikoiden välillä. Etenkin Eskişehir taas sopii niille, jotka etsivät Ankaraa ja Instanbulia edullisempaa ja pienempää paikkaa. Kaupunkiin voi myös matkustaa vaikkapa vain toipumis- ja paranemisprosessin ajaksi, vaikka itse hammashoito tapahtuisi toisessa kaupungissa. Eri kaupunkien välillä voi olla myös hintaeroja. Eri kaupunkien klinikkojen hintoja kannattaa siis vertailla, jos ei halua valita klinikkaa juuri tietystä kaupungista.

Monet Turkin hammasklinikat sijaitsevat lähellä maan upeimpia nähtävyyksiä sekä kauniita ja eksoottisia näköaloja. Hammashoitojen ohella kannattaakin tutustua kaupunkiin ja ottaa hammashoitomatka myös lomailun kannalta. Esimerkiksi hotelliksi kannattaa valita sellainen hotelli, joka on lähellä itse mieluisia kohteita. Tosin Turkissa liikkuminen on helppoa ja edullista esimerkiksi linja-autoilla tai takseilla. Takseilla liikkuessa on kuitenkin varottava huijareita. Lentoliikenne toimii myös lukuisia maan sisäisiä reittejä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Joskus ulkomailta hammashoitoja – kuten hammasimplantteja – ostaessa voi tulla eteen tarjouksia, jotka vaikuttavat liiankin hyviltä. Potilaille luvataan esimerkiksi koko implanttiprosessi yhden hoitokerran aikana. Laadukas ja turvallinen implanttiprosessi voikin olla mahdollista niinkin lyhyen ajan sisällä, jos kyseessä on välitön hammasimplantti. Niitä ei kuitenkaan voida asentaa kaikille potilaille. Kannattaa siis olla varuillaan, jos esimerkiksi implanttihoitoa tarjotaan valmiiksi kokonaisuudessaan vain viikonlopun aikana. Se ei nimittäin ole aina mahdollista parhaimman mahdollisen lopputuloksen kannalta. Selvitä tällöin erityisen huolellisesti klinikan taustat ja hoidon laatu.

On hyvä ottaa huomioon myös mahdolliset jälkihoidot. Jos vaikkapa hammasproteesi vaatii myöhemmin toimenpiteitä kotimaassa, hammaslääkärillä ei välttämättä ole kyseiseen proteesiin sopivia instrumentteja. Tällaista on tapahtunut Suomessa ulkomaalaisten hoitojen kohdalla. Markkinoilla on nimittäin tarjolla lukuisia erilaisia osia ja materiaaleja, jotka vaihtelevat klinikan mukaan. Turkin laadukkailla klinikoilla on kuitenkin yleensä hyvin kattavat vakuutukset sen varalle, että jokin menee pieleen. Vakuutukset voivat kattaa hoidon lisäksi esimerkiksi lennot Turkkiin sekä majoituksen operaation ajan. Ongelma voidaan siis korvata Suomen sijaan Turkissa, kunhan on valinnut klinikan kattavalla vakuutuksella.

Lopuksi

Turkissa voi siis saada aivan yhtä korkealaatuista hoitoa yhtä nykyaikaisissa tiloissa kuin Suomessakin. Klinikoiden taustat kannattaa kuitenkin aina tarkastaa etukäteen ja olla yleisesti ottaen niiden kanssa varovaisempi kuin Suomessa. Klinikoiden taso nimittäin voi vaihdella. Turkki tarjoaa hammashoitoja suomalaisille potilaille edullisesti ja nopeasti monessa eri kaupungissa. Klinikoiden hammaslääkärit ja muu henkilökunta ovat tottuneet ulkomaisiin asiakkaisiin ja kaupungit tarjoavat suomalaisille edullisesti kaikki tarvittavat palvelut koko oleskelun ajaksi. Löydä seuraavaksi itsellesi sopivin klinikka avullamme.

hammaslääkäri turkin istanbulissa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.