Hampaiden puhdistus

Hanki kaunis valkoinen hymy edulliseen hintaan

Hampaiden hoidossa tärkeää on tietenkin päivittäinen puhdistus kotona. Se ei kuitenkaan aina riitä monien eri syiden vuoksi. Hampaisiin saattaa kertyä esimerkiksi bakteeripeite tai hammaskiveä. Hampaat voivat tummua vaikkapa kahvin juonnin seurauksena. Hampaiden puhdistamatta jättäminen voi olla niin terveysriski kuin myös näkyvä esteettinen haitta. Onneksi hampaiden puhdistus hammasklinikalla on nopea, helppo ja kohtuullisen edullinen toimenpide, joka kannattaa ottaa tavaksi. Lue seuraavaksi, miten toimenpide hammasklinikalla tapahtuu ja mitä menetelmiä siihen käytetään!

Hampaiden puhdistus ja valkaisu alkaen 200 €

Monia tietenkin kiinnostaa hampaiden puhdistus hinta. Hampaiden puhdistus ei ole hammashoidoista kalleimpien joukossa, sillä se voi olla hyvinkin nopea ja helppo toimenpide. Hinta vaihtelee kuitenkin aina esimerkiksi klinikan, puhdistettavien hampaiden määrän sekä puhdistusmenetelmän mukaan.

Hampaiden puhdistus hinta ulkomailla voi olla muiden hammashoitojen tapaan Suomea jopa kymmeniä prosentteja edullisempaa. Hammashoitoja voikin saada ulkomailta parhaimmillaan jopa yli puolet Suomea edullisemmin. Suomalaiset voivat siis säästää jopa matkakulutkin mukaan luettuna huomattavan summan hankkimalla hammashoidot ulkomailta. Samalla klinikalla voi lisäksi usein teetättää hampaiden puhdistuksen lisäksi kaikki muutkin tarvittavat hammashoidot saman matkan aikana.

hampaiden valkaisun tulos

Puhdista hampaasi turkkilaisella klinikalla

Hampaiden puhdistus turkkilaisella klinikalla voi epäilyttää monia. Etenkin edulliset hinnat voivat olla epäilyn aihe – voivatko niin edulliset hoidot olla laadukkaita ja käytetäänkö toimenpiteisiin huonompia materiaaleja? Turkissa on kuitenkin yleisesti Suomea edullisempi hintataso ja se pätee myös hammashoitoihin.

Hammasklinikoiden henkilökunnalla on silti tarvittava koulutus aivan kuten Suomen hammasklinikoillakin. Turkin yksityiset hammasklinikat tunnetaan myös korkeasta laadustaan. Ne käyttävät uusinta teknologiaa ja niiden tilat ovat hyvin ammattimaiset. Hammastuotteiden materiaalit ovat myös aivan samoja kuin Euroopan maissa. Edulliset hinnat eivät siis tarkoita, että materiaalit olisivat huonolaatuisia. Turkkilaisten hammasklinikoiden materiaaleilla onkin aina tarvittavat sertifikaatit, kuten esimerkiksi Suomessakin. Lisäksi niillä on yleensä hyvin pitkä – jopa elinikäinen – takuu valmistajien puolesta. Itse klinikatkin tarjoavat usein kävijöilleen pitkän ja kattavan takuun. Se saattaa kattaa itse hoitojen lisäksi esimerkiksi myös matkakulut ja majoitukset Turkkiin, mikäli hampaassa ilmenee hoidon jälkeen ongelmia.

Turkkilaisten klinikoiden palveluihin kuuluvat yleensä Suomen klinikoiden tapaan myös mahdolliset alkututkimukset ja jälkitarkastuksen itse toimenpiteen lisäksi. Kaikki siis suunnitellaan ja tehdään huolellisesti alusta loppuun, eikä potilasta jätetä oman onnensa nojaan.

Varaa konsultaatio kauttamme

Turkkiin ei myöskään tarvitse matkustaa tutustumatta klinikkaan tai kuulematta ensin arviota omasta tilanteesta. Turkkilaiset klinikat nimittäin tarjoavat ilmaisen konsultaation esimerkiksi puhelimitse tai netin kautta. Voit siis keskustella vaikkapa omalta kotisohvalta käsin klinikan henkilökunnan kanssa siitä, voivatko he tarjota juuri sinulle sopivan menetelmän, ja millainen hinta-arvio menetelmälle on sinun tapauksessasi. Yhteydenotto ei tietenkään sido sinua mihinkään, vaan voit sen jälkeen miettiä päätöstäsi rauhassa.

Moni saattaa pelätä hampaiden puhdistusta turkkilaisella klinikalla myös yksinkertaisesti vieraan kulttuurin ja kielen vuoksi. Turkin hammasklinikat sijaitsevat usein suurissa kaupungeissa, joissa on monipuoliset liikkumismahdollisuudet ja joissa osataan ottaa turistit huomioon. Turkin klinikoilla käydään myös hyvin paljon ulkomailta käsin ja klinikat osaavat ottaa sen huomioon; osa klinikoista tarjoaa esimerkiksi tulkkauspalveluja suomalaisille kävijöille. Klinikat voivat lisäksi auttaa jopa valitsemaan majoituskohteen ja muut tarvittavat palvelut.

Varaa aika hampaiden puhdistukseen johtavalta klinikalta

Hampaiden puhdistus -toimenpide

Hampaiden puhdistukseen on olemassa monia menetelmiä, jotka valitaan sen mukaan, mikä sopii parhaiten kyseisen potilaan hampaiden tilanteeseen ja esimerkiksi potilaan terveydentilaan. Kaikki mahdolliset menetelmät eivät myöskään ole saatavilla kaikilla klinikoilla.

Esteettinen hammashoito

Esteettinen hammashoito tarkoittaa hampaiden värjäymien poistamista. Etenkin kahvi ja punaviini voivat aiheuttaa hampaisiin värjäymiä. Värjäymien poiston lisäksi voidaan tehdä kevyitä valkaisuhoitoja. Niissä käytetään apuna esimerkiksi ultraäänilaitteita sekä pastapuhdistusta pyörivän kumikupin kanssa. Hampaiden esteettisen puhdistukseen on olemassa monia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi soodapuhdistus. Se poistaa tehokkaasti pinnalliset värjäytymät hampaan pinnalta ja hammasväleistä. Sen teho perustuu vesi-ilmasuihkun ja jauheen yhteisvaikutukseen. Ennen tällaista puhdistusta on myös tarvittaessa poistettava hammaskivi hampaiden pinnoilta. Hampaiden värjäymiä voidaan kuitenkin poistaa soodapuhdistuksen lisäksi myös puhdistustahnalla

Bakteeripeitteen ja hammaskiven poisto

Bakteeripeitteiden ja hammaskiven poistossa voidaan käyttää käsi-instrumentteja, ultraäänilaitetta ja soodapuhdistusta.

Hammaskivi on hampaiden pinnoille kertynyttä, kovettunutta bakteerimassaa, eli plakkia. Plakki itsessään ei ole vielä hammaskiveä, mutta mikäli plakkia ei poisteta säännöllisesti, se voi kovettua sellaiseksi. Tällöin kotikonstit sen poistoon eivät enää auta. Se ei irtoa pelkästään huolellisella hampaiden harjauksella eikä hammaskiveä saa irrotettua muutenkaan itse vahingoittamatta hammasta.

Hammasklinikan asiantuntija päättää, mikä menetelmä on kenellekin ja mihinkin tilanteeseen paras ratkaisu plakin ja hammaskiven poistossa. Hampaiden kunnon lisäksi menetelmään voivat vaikuttaa muut terveysasiat. Esimerkiksi soodapuhdistus ei sovi kaikille astmaatikoille.

Laikkujen ja kirjavuuksien poisto

Hampaiden pinnassa olevia valkoisia tai värillisiä laikkuja sekä kirjavuuksia voidaan häivyttää hoidolla. Tällainen icon infiltraatio -, eli white spot -käsittely saattaa poistaa laikut tai kiillevauriot jopa täysin. Kolmivaiheisessa hoidossa suojataan ensin ikenet. Tällöin hoito on turvallinen ja se voidaankin tehdä myös lapsille. Laikukas hammas käsitellään suolahapolla, kuivataan etanolilla ja viimeiseksi hampaan pinnalle levitetään käsittelyaine. Tämä aine häivyttää laikkuja sekä sulkee hampaan pinnan.

Tämä kolmivaiheinen operaatio voidaan toistaa monta kertaa hoidon aikana. Lopuksi hammas kiillotetaan. Hampaan kiille ei vahingoitu hoidosta lainkaan. Tämä hoitomenetelmä on pysyvä, eikä vaadi ylläpitoa. Hoito voidaan tarvittaessa uusia parhaan lopputuloksen saamiseksi, mutta kannattaa ottaa huomioon, että laikun hävittäminen täysin ei aina onnistu hoidosta huolimatta, mikäli se ulottuu syvälle hampaaseen.

Hanki puhdas valkoinen hymy avullamme

Parhaan mahdollisen lopputuloksen saat, kun yhdistät hampaiden puhdistuksen ja valkaisun keskenään. Tällaisen toimenpiteen hinta on kauttamme noin 200 euroa. Voit siis säästää selvää rahaa tekemällä toimenpiteen Turkissa, ja samalla pääset mukavalle ulkomaanlomalle. Samaan pakettiin voit sisällyttää myös muut toimepiteet, joihin lukeutuu niin hammasimplantti kuin oikomishoidotkin.

kauniit hampaat

Usein kysytyt kysymykset

Hampaiden puhdistus on tärkeää niin suun terveyden kuin esteettistenkin syiden vuoksi. Suun puhdistus ei myöskään tietyissä tapauksissa enää onnistu kotikonstein ja tällöin hammasklinikka on ainoa ratkaisu.

Hampaiden puhdistuksen suositeltu aikaväli ammattilaisen tekemänä vaihtelee yksilöittäin. Se tulisi kuitenkin tehdä säännöllisesti. Yleisimmin suuhygienistilla käydään 1-2 kertaa vuodessa ja tarvittaessa useammin.

Hampaiden puhdistuksen hinta vaihtelee muun muassa klinikan ja hoitomenetelmän mukaan. Esimerkiksi Turkki tarjoaa jopa kymmeniä prosentteja edullisemmat hinnat hammashoitoihin Suomeen nähden. Voit kauttamme saada hampaiden puhdistuksen ja valkaisun jopa 200 euron yhteishintaan.

Hampaiden puhdistus sopii monille. Ammattilainen kertoo sinulle alkututkimuksessa, sopiiko toimenpide sinulle ja mikä menetelmä on sinulle paras vaihtoehto.

Asiantuntija klinikalla valitsee henkilökohtaisesti jokaiselle potilaalle sopivan menetelmän. Moni hampaiden puhdistuksen menetelmä sopii myös lapsille.

Hammaskivi, eli kovettunut bakteerimassa ei irtoa hampaita pesemällä eikä muillakaan kotikonsteilla. Se siis vaatii aina ammattilaisen apua.

Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.