Hammashoidot

Löydä tarvitsemasi hammashoidot jopa 70 % edullisemmin

Löydät tämän sivuston kautta implanttihoitojen lisäksi monet muutkin hammashoidot edullisesti! Nämä hoidot ovat usein implanttejakin selvästi edullisempia ja ne voi myös usein teettää itselleen kätevästi samalla klinikalla implanttien kanssa. Erilaiset hoidot voivat olla tärkeitä niin suun ja koko kehon terveyden kuin esteettistenkin syiden vuoksi. Löydät alta useimmat eri hoitomuodot, jotka voit varata kauttamme.

Erilaiset hammashoidot

Saatavilla olevat hammashoidot voivat joskus vaihdella klinikan mukaan. Tarpeidesi mukaisesti me yhdistämme sinut klinikkaan, joka tarjoaa tarvitsemaasi hoitoa edullisesti. Hoidot, jotka ovat kauttamme tilattavissa, on lueteltu alla. Jos et löydä tarvitsemaasi hoitomuotoa alta, voit tiedustella meiltä lisää yhteydenottolomakkeemme kautta.

Hampaiden puhdistus

Monikaan ei tule ajatelleeksi kuinka puhtaita omat hampaat itse asiassa ovat. Hampaisiin saattaakin kertyä lähes huomaamatta esimerkiksi hammaskiveä. Jokaisen olisikin järkevää käydä suuhy­gie­nis­tillä ainakin 1–2 kertaa vuodessa. Suun puhdistus ja bakteerikuorman vähentäminen suojelee niin suuta kuin kehon kokonaisvaltaista hyvinvointiakin. Lisäksi hampaiden puhdistuksella voidaan poistaa esimerkiksi kahvin tai punaviinin aiheuttamat tummentumat.

Hampaiden valkaisu

Kukapa ei haluaisi vaaleita ja terveen näköisiä hampaita. Hampaiden valkaisuun on tarjolla nykyään turvallisia valkaisukeinoja. Tarjolla on useita valkaisukeinoja, joista voit valita ammattilaisen avulla itsellesi parhaimman. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi kemiallinen valkaisu, tahna- tai soodapuhdistus. Esimerkiksi valkaisugeelin vaikutusta voidaan myös tehostaa ja nopeuttaa käyttämällä UV-valoa tai laseria.

Hammasimplantti

Hammasimplantti on jopa koko loppuelämän pysyvä keinohammas, joka toimii aivan oikean hampaan tavoin ja näyttää oikealta hampaalta. Hammasimplantti on ruuvi, joka tulee kiinni leukaluuhun. Ruuvin luutumisen jälkeen siihen kiinnitetään kruunu, joka on näkyville jäävä keinohammas. Tämä hammas näyttää aivan oikealta hampaalta, eikä erotu muista hampaistasi millään lailla. Implantti onkin usein se pysyvin ja mukavin ratkaisu irronneen hampaan tilalle.

Hampaan poisto

Hampaan poisto on joskus välttämätöntä. Mikäli hammas esimerkiksi on päässyt huonoon kuntoon, eikä sitä pystytä enää hoitamaan, on poisto välttämätöntä. Usein ien vain puudutetaan ja hammas vedetään pois. Hampaan poisto voi kuitenkin vaatia leikkauksen, mikäli hampaan juuret ovat käppyräiset tai hammas on pirstaleina useassa osassa. Leikkaus tehdään joko paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Hammaslaminaatit

Hammaslaminaatti on hammaskuori. Se on hampaan näkyvälle pinnalle liimattava keraaminen täyte. Sen avulla voidaan vaalentaa hampaiden väriä tai korjata helposti etuhampaiden näkyvän pinnan paikkoja tai kiilteen kehityshäiriöitä. Hampaasta otetaan jäljennös tai se skannataan suukameralla. Niiden perusteella valmistetaan tarkasti hampaan muotoihin sopiva pysyvä täyte, joka kiinnitetään hampaaseen.

Hampaiden paikkaus

Hampaiden paikkaus on yleisimpiä hammashoitoja. Hampaiden paikkaus on kivutonta, sillä paikattava hammas yleensä puudutetaan ensin. Hammaslääkäri poistaa vaurioituneen hammaskudoksen poraamalla, jonka jälkeen poistetun kudoksen tilalle tulee paikka-ainetta. Se voi olla esimerkiksi keraamia, muovia, tai amalgaamia. Pahasti reikiintynyt hammas voidaan kuitenkin myös kruunuttaa. Lisäksi, mikäli reikä on edennyt hampaan ytimeen asti, täytyy tehdä juurihoito ennen paikkaamista.

Hammaskruunut

Hammaskruunu on hampaan näkyvää osa. Hampaan näkyvä osa rakennetaan hammaskruunulla paikkausmateriaaleista kokonaan uudelleen. Se rakennetetaan kun suuri osa henkilön omasta luonnollisesta hammaskruunusta on jo menetetty. Hammaskruunu kiinnitetään hampaan luonnolliseen juureen ja se valmistetaan usein yhdistelmämuovista tai keraamista, mutta joskus myös hopeasta tai kullasta.

Juurihoidot

Mikäli hampaan reikiintyminen on edennyt pitkälle ja hammasydin on jo tulehtunut, tarvitaan juurihoitoa. Hoito vaatii useimmiten useamman käyntikerran, sillä hoidossa on monta vaihetta. Juurihoidossa hammasydin puhdistetaan ja desinfioidaan. Lisäksi hammasydinontelo täytetään juurentäytemateriaalilla, jotta mikrobit eivät pääse infektoimaan juurikanavia uudelleen.

Oikomishoidot

Oikomishoito on hampaiden oikomista tai koko hammasrivin suoristamista. Monille on tuttua, että oikomishoitoja tehdään lapsille, sillä oikomishoidossa voidaan hyödyntää leukojen kasvua. Niitä tehdään kuitenkin myös aikuisille. Perinteiset hammasraudat eivät myöskään ole ainoa vaihtoehto, sillä nykyään tarjolla on monia huomaamattomiakin oikomismenetelmiä.

Aikuisten oikomishoito voidaan toteuttaa vaikkapa irrotettavilla ja näkymättömillä oikomiskalvoilla. Vaihtoehtoina ovat myös kiinteät ja irrotettavat oikomiskojeet. Kiinteillä oikomiskojeilla tarkoitetaan hammasrautoja, joita ei voi itse poistaa suusta. Irrotettava oikomiskoje voidaan ottaa suusta pois vaikkapa syömisen ajaksi ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi vain öisin.

Tekohampaat

Tekohampaat eli koko proteesi voi korvata hampaat joko molemmista tai vain toisesta leuasta. Sen on tarkoitus parantaa elämänlaatua ja saada potilas jälleen hymyilemään vapaasti. Sen avulla voi syödä normaalisti ja hymyillä itsevarmemmin kuin silloin, jos suusta puuttuvat hampaat. Kyseessä on pitkäikäinen ratkaisu, mutta myös suhteellisen kallis sellainen. Me pystymme auttamaan sinua edullisimman klinikan löytämisessä ja saamaan hymysi takaisin.

Juttele ammattilaisen kanssa ja varaa aika hammashoitoon

Hammashoidot Turkissa

Turkissa on Suomea edullisempi hintataso monen asian suhteen. Erilaiset hammashoidot voivat olla maassa huomattavasti Suomea edullisempia. Lisäksi näihin hoitoihin pääsee nopeammin, kun taas Suomessa voi joutua odottamaan hoitoon pääsyä melko pitkään akuuteimpia tapauksia lukuun ottamatta. Turkin hammashoidot voivat olla kymmeniä prosentteja Suomea edullisemmat. Tietyt hoidot voivatkin tulla Suomea edullisemmaksi jopa matkakulut mukaan luettuna.

Esimerkiksi implanttihoidon voi saada jopa noin 500 eurolla Turkissa, kun taas Suomessa hinta voi olla jopa reilusti yli 2 000 euroa. Tällöin voit saada hammashoidot ja ulkomaan loman jopa edullisempaan hintaan kuin pelkän hoidon tekemisen Suomessa. Prosenttialennuksen määrä Suomen hintoihin nähden on siis suuri.

Hammashoidot turkissa

Miksi hammashoito kannattaa?

Hammashoidot kannattaa tehdä huolellisesti. Hoitamattomat hampaat voivat mennä loppujen lopuksi niin huonoon kuntoon, että niitä ei voida enää hoitaa. Hampaan irrotus taas ei ole aina hyvä asia esimerkiksi leukojen terveyden kannalta. Viereiset hampaat voivat myös alkaa kasvamaan vinoon. Lisäksi monelle voi tulla yllätyksenä, että hampaiden huono terveys voi aiheuttaa muitakin haittoja kehoon; ne voivat olla linkkinä esimerkiksi sydänsairauksiin.

Hampaiden huono kunto voi aiheuttaa terveyshaittojen lisäksi myös esteettisiä haittoja. Huonokuntoiset hampaat voivat aiheuttaa huonon itsetunnon. Huonojen hampaiden vuoksi voi vaikkapa pelätä julkisesti hymyilemistä tai syömistä julkisella paikalla.

Varaa edullisemmat hammashoidot kauttamme

Turkissa on huomattavasti edullisemmat hammashoidot Suomeen nähden. Turkin hammaslääkärit ovat edullisista hinnoista huolimatta aivan yhtä ammattitaitoisia ja laitteet yhtä moderneja kuin Suomessakin. Löydä tältä sivustolta lisää tietoa hammashoidoista, ja saat kauttamme ammattilaisen neuvoja tilanteeseesi täysin ilmaiseksi.

Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.