Vastuuvapauslauseke

Kaikki sisältö tällä hammasimplantti.net -sivustolla on tarkoitettu ainoastaan antamaan sinulle tietoa. Sivuiltamme löytyvät tiedot eivät siis missään nimessä korvaa lääketieteen ammattilaisen antamia tietoja ja neuvoja. Lisäksi sivustoltamme löytyvät tiedot ja materiaali eivät missään vaiheessa korvaa pätevän hammaslääkärin tai lääkärin antamaa hoitopäätöstä, lausuntoa tai diagnoosia.

Mikäli sinulla on hammas- tai suuongelmia tai muita lääketieteellisiä ongelmia, sinun tulee aina ottaa ensisijaisesti yhteys lääkäriin tai hammaslääkäriin oikean arvion tai diagnoosin saamiseksi.

Toivomme myös, että muistat, että hammastoimenpiteiden tulokset vaihtelevat eri asiakkaiden välillä. Lopputulos ei siis ole kaikilla samanlainen samasta toimenpiteestä huolimatta. Jokainen hammastoimenpide ei myöskään ole mahdollinen jokaiselle asiakkaalle esimerkiksi tiettyjen terveysongelmien vuoksi.

Hammaslääketieteen ammattilainen on ainoa, joka osaa valita ammattitaitoisesti juuri sinulle sopivan hammastoimenpiteen sekä antaa tarvittavat hoito-ohjeet hampaiden ja suun hoitoon.

Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.