Antalya Smile Designs -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Antalya Smile Designs -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Antalya Smile Designs -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Antalya Smile Designs -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Antalya Smile Designs -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 28 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Erittäin lämmin tervetuloa

Rated 5 out of 5
16/09/2023

Erittäin lämmin tervetuloa. VIP-auto odotti minua lentokentällä. On erittäin rohkaisevaa tietää, että olin yksin ja tämä oli ensimmäinen vierailuni Antalyaan. Hotelli oli myös erittäin hyvä. Minulla oli zirkonikruunut ja kaksi implanttia, rakastan hymyäni nyt! Minun on palattava 3 kuukauden kuluttua saadakseni kruununi implanttien päälle, en malta odottaa!

Lue alkuperäinen

Gizem Cam

Se oli hienoa!

Rated 5 out of 5
15/09/2023

Joten se on yksinkertaisesti hienoa! Koko joukkue on mahtava! Halusin todella kauniin hollywood-hymyn, mutta olin huolissani lopputuloksesta verrattuna englannin kieleen, pelkäsin etten pysty ilmaisemaan itseäni oikein, mutta ei tarvetta, Ayşe oli siellä koko matkan! Kiitos taas koko porukalle!

Lue alkuperäinen

Melanie Martin

Viiden tähden hammashoito ja palvelu

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Kun aloin tutkia hammasklinikoita Turkissa, siitä tuli melkein ylivoimainen, koska valinnanvaraa näytti olevan niin paljon.

Lue alkuperäinen

Mark Kilnan

Ei voinut suositella Antalya Smilea…

Rated 5 out of 5
06/09/2023

En voinut suositella Antalya Smile Designsia tarpeeksi!! Rakastan ehdottomasti uutta hymyäni! Koska olin ollut niin tietoinen vuosia, olen itse asiassa unohtanut, että olen tehnyt ne hampaani, jotka vain tuntuvat ja näyttävät omalta!

Lue alkuperäinen

Patrycja

Upea kokemus

Rated 5 out of 5
06/09/2023

Upea ja ammattitaitoinen hammasklinikka.

Lue alkuperäinen

Paula

Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia…

Rated 5 out of 5
30/08/2023

Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia Antalya smildesignsilla työskennelleitä henkilöitä. He ovat erittäin ystävällisiä ja ystävällisiä. He huolehtivat potilaista ja antavat heille erittäin hyvän tunteen. Erityisesti ms Huriye, herra Ali ja herra Serkan Elgün. He tukivat minua paljon. Erityisesti haluan esittää suuret kiitokseni hammaslääkäri rouva Ayşelle… Mikä taiteilija!!!!! Hän on niin perfektonisti. Hän antoi minulle hyviä neuvoja ja hoito oli enemmän kuin hyvää. Kiitos kaikesta!! Olen iloinen nainen kauniilla hymyllä!! Kiitos vielä kerran ja paljon terveisiä

Lue alkuperäinen

Consumer

Loistava klinikka

Rated 5 out of 5
27/08/2023

Upea klinikka! Erityiset kiitokset hammaslääkäreille Metelle ja Ayselle sekä koko lääkintätiimille, jotka ovat erittäin ammattitaitoisia! Voin vain suositella niitä.

Lue alkuperäinen

Christophe

Tarvitsin hammasimplantteja

Rated 5 out of 5
24/08/2023

Tarvitsin hammasimplantteja, heti kun otin heihin yhteyttä, he vastasivat nopeasti. Kaikki selitettiin erittäin hyvin! Saapuessaan klinikalle Ayse, lääkärini konsultti, seurasi minua koko hoidon ajan, tietysti ranskaksi! Koko joukkue on loistava. Suosittelen tätä klinikkaa lämpimästi!

Lue alkuperäinen

Meltem CIMEN

Lämmin kiitos opettaja Metelle ja Ozille...

Rated 5 out of 5
08/08/2023

Haluan kiittää opettaja Meteä ja Ozia, implanttitoimenpiteeni sujui ilman kipua, johon lähdin suurella pelolla, mahtava tiimi 🙂

Lue alkuperäinen

sinan kocak

SUOSITTELEN TÄYSIN

Rated 5 out of 5
25/07/2023

Antalya Smile Designs on yksi ammattimaisimmista hammasklinikoista, joissa olen koskaan käynyt. Kaikki siellä on hyvin modernia ja tunnet olosi tervetulleeksi vain astumalla sisään ovesta.

Lue alkuperäinen

Laura Hoefer

Arvostele Antalya Smile Designs Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.