TandreguleringKBH -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut TandreguleringKBH -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan TandreguleringKBH -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

TandreguleringKBH -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki TandreguleringKBH -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Paras hoito, ratkaisu, palvelu ja opastus

Rated 5,0 out of 5
21/11/2023

Viimeisten 3 vuoden aikana minulla oli paras kokemus tästä klinikalta.

Lue alkuperäinen

Irena

Fantastinen kokemus viimeisten 2,5 vuoden aikana

Rated 5,0 out of 5
31/08/2023

Olen käynyt läpi aivan loistavan kurssin viimeisen 2,5 vuoden aikana TandregulringKBH:ssa. Tänä aikana olen käyttänyt useita erilaisia ​​henkselit, mm. kitalaki ja silmänympärys. Ajatus siitä, että minun täytyy käyttää henkselit 20-vuotiaana, ei ole erityisen hauska, mutta tein sen aina, jotta et periaatteessa voinut kertoa, että minulla on henkselit. Koko henkilökunta on erittäin vieraanvaraista, ystävällistä ja ammattitaitoista.

Lue alkuperäinen

Sophia Wilson

Suurin suositus täältä.

Rated 5,0 out of 5
29/08/2023

Olen ollut hoidossa Orthodontics KBH:ssa toukokuusta 2023 lähtien. Ensin minulta poistettiin viisaudenhampaat kahdella kierroksella ja sitten laitettiin hammasraudat (myös kahdella kierroksella). Riippumatta siitä, milloin olen tullut klinikalle ja kenet olen tavannut, tunnen oloni tervetulleeksi ja turvalliseksi. Koska kärsin hammaslääkärin pelosta, minulle on ollut tärkeää löytää klinikka, jossa olen viihtynyt ja joka (myös) keskittyy tähän osaan. Suuri ero minulle on, että klinikalla ollessa ei tunnu "tehtaalle" astumiselta (tältä voisin tuntea koulun hammaslääkärissä). Henkilökunta tunnistaa minut aina, hymyilee, varaa aikaa kysymyksille, tauolle tai käteen olkapäälle. Ahdin kiinnittyäni tarvitsin "hätäajan" kahdesti, koska kuminauha oli irronnut. Täällä olen kokenut suurta joustavuutta ja nopeaa apua. Suurin suositus täältä.

Lue alkuperäinen

Selma L

Upea henkilökunta ja turvallinen prosessi

Rated 5,0 out of 5
23/05/2023

Olen melkein valmis ensimmäisen vaiheen kanssa ja olen erittäin tyytyväinen. Vanteitani säätelee Wang. Hän on perfektionisti isolla P-kirjaimella, ja voi tuntea olevansa ylpeä työstään. Jos saat Wangin säätämään hampaitasi, voit odottaa hänen jatkavan hampaitasi, kunnes tavalliset kuolevaiset eivät enää näe korjattavaa – koska Wang näkee, että kaiken tekeminen täydelliseksi vaatii vain pientä säätämistä.

Lue alkuperäinen

Annike

Aloitin kurssin...

Rated 5,0 out of 5
01/03/2023

Aloitin kurssini TandregulringKBH:ssa marraskuussa ja minulla on vain hyvää sanottavaa.

Lue alkuperäinen

simone nielsen

Olen nyt käynyt Tandregulationissa kahdesti...

Rated 5,0 out of 5
14/02/2023

Olen nyt ollut Tandregulationissa kahdesti ja olen enemmän kuin tyytyväinen! Molemmilla kerroilla minua on palvellut Iska, joka on erittäin taitava työssään, mutta joka on myös ystävällinen ja vieraanvarainen, joten siitä tulee hyvä kokemus. Erittäin suositeltavaa!

Lue alkuperäinen

Benedikte.andsager Benedikte

Suuret kiitokset Iskalle uudesta rintakehästäni

Rated 5,0 out of 5
09/02/2023

Kiitos Iskalle uudesta rintakehästäni, olen todella tyytyväinen siihen ja erittäin onnellinen hänen puolestaan ​​ihmisenä. Se oli todella hyvä kokemus, jota haluan suositella kaikille. 🌸🍀

Lue alkuperäinen

kunde

TandregulringKBH:ssa tunnet...

Rated 5,0 out of 5
28/11/2022

TandregulringKBH:ssa tunnet olosi tervetulleeksi hymyillen ja vieraanvaraiselta henkilökunnalta, joka toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi sisään tullessasi. Iso kiitos hammaslääkäri Wangille ja Iskalle, jotka ovat antaneet tytöilleni suuren halauksen. Rauhallisuus, turvallisuus ja huolenpito on aina osoitettu niin, että he ovat aina tunteneet olonsa turvalliseksi hoitojen aikana.

Lue alkuperäinen

Lea

Loistava palvelu

Rated 5,0 out of 5
30/09/2022

Upea palvelu, erittäin asiantunteva hoito Wangilta. Tunsin olevani erittäin tervetullut kaikille klinikalla.

Lue alkuperäinen

Jeanette Kristensen

Vahva suositus

Rated 5,0 out of 5
27/08/2022

Iska kohteli, hän oli niin taitava, voi 100% suositella paikkaa tai on niin mukava ja hyvä

Lue alkuperäinen

Freja Ulriksen

Arvostele TandreguleringKBH Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Frederiksberg, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.