Lycian Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Lycian Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Lycian Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Lycian Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Lycian Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 6 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Ehdottomasti sen arvoista..

Rated 5 out of 5
08/08/2023

Kaikki oli täydellistä ja sujuvaa alusta loppuun. Siisti ja luotettava hammaslääkäri. Suosittelen ehdottomasti. Kiitos paljon Lycian..

Lue alkuperäinen

Ozgur Irmak

Dr.Hilmi oli uskomaton hammaslääkäri

Rated 5 out of 5
13/06/2023

Dr.Hilmi oli hämmästyttävä hammaslääkäri, hän oli erittäin ymmärtäväinen, puhui hyvää englantia, mikä auttoi minua ehdottomasti joka askeleessa hänen tekemässään/sanomassani.

Lue alkuperäinen

Jordan Mota

Erinomaista hoitoa Sain alusta alkaen aitoa…

Rated 5 out of 5
30/05/2023

Sain alusta alkaen aitoa tukea tehdäkseni hammashoidostani kivutonta ja vaivatonta. Furkan-Lycian klinikka tunnisti tarpeeni ja hoiti hoitoni erinomaisesti. Hammaslääkärini oli erittäin ammattitaitoinen ja tarjosi minulle konsultaatiota ja erinomaista hoitoa. Erittäin välittävä, ystävällinen ja aito jokaisessa mielessä ja erittäin eettinen ilman epäilyksiä ja ilman hyväksikäyttöä. Itse asiassa he räätälöivät hoitoni sen mukaan, mitä tarvitsin, eikä enempää kuin mitä tarvitaan. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja koko hoito on erittäin miellyttävä juurihoito- ja täyttöhoitooni. Olen todella tyytyväinen hoitooni ja olen vilpittömästi kiitollinen kaikille mukana olleille. Ystävällisin terveisin, tohtori Waheed Al-Rafai.

Lue alkuperäinen

Waheed Alrafaei

Suosittelemme Lycian klinikkaa

Rated 5 out of 5
16/05/2023

Suosittelen lämpimästi Lycian klinikkaa, henkilökunta on erittäin ystävällistä ja mukautuvaa. Ohjaajani Eren auttoi järjestämään kaiken, eikä meillä ollut huolta, että hän oli valtava apu. Henkilökunta klinikalla oli avulias ja ystävällinen. Hammaslääkärini tohtori Cemal teki hämmästyttävää työtä ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin.

Lue alkuperäinen

Nafisa Sharif

Erittäin hygieeninen ja puhdas (Gomze kiitos…

Rated 5 out of 5
02/05/2023

Erittäin hygieeninen ja puhdas (Gomze kiitos) ja nuori lääkäri Hilmi Kul, erittäin ammattimainen ja kärsivällinen kanssani, myös löydän erittäin mukavia tiimityöntekijöitä, kuten Roy, Eya ja Zeyn sekä thd-assistentit Iren erittäin ammattimainen

Lue alkuperäinen

G E Efrim

Aivan uskomatonta hoitoa kaikilta…

Rated 5 out of 5
01/05/2023

Ehdottomasti uskomatonta hoitoa kaikilta, kun saavuin Istanbuliin. Erittäin huolehtivaisuus rauhoitti mieltäni, mutta varsinkin potilaskoordinaattori Roy oli fantastinen ennen, sen aikana ja sen jälkeen, kun tunnen olevani niin erityinen, ja hän meni yli ja piti varmistaakseen, että minusta huolehdittiin, jopa toi minulle ruokaa, koska en voinut lähteä hotelli ja tilasi minulle ruokaa, jotta pystyin toipumaan ja lepäämään, kuinka ehdottoman arvostettu Lycian-tiimin jäsen hän on tämän yrityksen kasvot! Kiitos jälleen

Lue alkuperäinen

Miss Natalie

Arvostele Lycian Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.