Lycian Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,1
Rated 4,1 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Lycian Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Lycian Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Lycian Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Lycian Clinic -arvostelut

4,1
Rated 4,1 out of 5
4,1 out of 5 stars (based on 12 reviews)
Excellent75%
Very good0%
Average0%
Poor8%
Terrible17%

The Lycian Clinic is absolutely the…

Rated 5,0 out of 5
26/03/2024

The Lycian Clinic is absolutely the best clinic in Turkey. I was faced with serious dental problems and found my salvation right there. When I turned to the Lycian Clinic for consultation, I received all the necessary information about my treatment and implant installation. With detailed explanation and a clear program plan, I immediately received the exact price. After thorough research, I discovered that the Lycian Clinic is extremely reliable, with a license from the Turkish Ministry of Health, which was of great importance to me. The first treatment, which lasted 5 days, included implant installation and preparation of other teeth for a Hollywood smile. After 4 months, when the implants had healed, I visited the clinic again where they placed zirconium crowns on me, the result was my most beautiful Hollywood smile. The doctors are top-notch in the field of dental prosthetics and surgery, and the clinic is at an exceptionally high level, just like all their services, including VIP transportation from the airport to their hotel, translators, and all other employees at the Lycian Clinic. Many thanks to everyone, especially to doctors Yusuf Yuca and Hilmi. My warmest recommendation goes to this clinic because they are safe, reliable, and I am absolutely satisfied with my new Hollywood smile.

Best regards from Serbia

Veljko

Roy, medical consultant

Rated 5,0 out of 5
06/03/2024

Hi, I’m Walkiria I’m just starting my recovery so at this point I can only base my experience on my medical consultant Roy. From day 1 was always reachable, he attended every question/ consultation anything I need he was ready to reply.

Walkirya

Very bad experience 👎🏻

Rated 1,0 out of 5
31/01/2024

I’m Laura from London, I came to this bad clinic to get my Hollywood Smile done, but Unfortunately Im not really happy with my result I paid very high price because I thought that they are original as they told me its a german brand and they will give me a warranty, but when I finished my treatment they didn’t give me anything that prove my crowns are german, and now I broke my front teeth while eating soft food, and I’ve been trying to reach the consultant but no one is answering they dont even have an after care department, so I had to make my teeth done,in London, and my dentist said the teeth you have they are very cheap quality, very bad Clinic very low service all they want is money,I don’t recommend at all 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

Gimauve Gourmandise

No Title

Rated 1,0 out of 5
13/12/2023

MY JUMALANI, MINUN NIIN, ETTÄ EN OLE KOSKAAN OLLUT YHTEYDESSÄ TÄHÄN IHMISEEN.

Lue alkuperäinen

Billy Richard

No Title

Rated 5,0 out of 5
18/10/2023

Kiitos klinikoitanne huomiosta ja saavutetuista tuloksista

Lue alkuperäinen

Elena

No Title

Rated 2,0 out of 5
09/10/2023

Kävin Lycian klinikalla hakemassa zirkonium-implantteja ja -kruunuja. Rehellisesti sanottuna minulle annettiin väärä tarjous ensimmäisen kerran, ja sitten se edustaja lähti yrityksestä. Sitten minut otti toinen edustaja, mutta minulla ei ole mitään kommentoitavaa. Toisessa tarjouksessa jouduin maksamaan enemmän kuin ensimmäisessä tarjouksessa, mikä ei ollut minulle ok. Hammasimplantissa minua hoidettiin, en osaa sanoa ammatillisesti, vanha työni poistettiin raaemmin ja puhdistamatta paikkaa kunnolla.. Laitettiin implantti näin.. Mikä ei vaikuta minusta ollenkaan hyvältä . Ja kaikki tehtiin sitten kiireessä, ei tehty koekruunun kokoja ja korkeuksia maalien väliin, sitä ptovisionary kruunua jonka jälkeen tarkistetaan tarvitseeko jotain säätää tai antaa eri väriä, parempaa kiiltoa… korkeudet ja sitten tehdä lopullinen työ. Heräsin toiseksi viimeisenä päivänä, että minulla on vasta lopputyö, joka ei ollut ollenkaan hyvin säädetty, väri on erilainen kuin hampaillani, paljon korkeampi, jättivät suuret raot ikenen väliin ja hampaiden väliin.. Hiomatyöt . Äänekästä tietyissä hampaissa. Siinä ei ole paljon kiiltoa. Vaikka esittelin ja sanoin, että en ole tyytyväinen, he eivät tehneet mitään. Menin maalle ja jatkoin käymistä lääkäreillä. Onneksi en saanut tartuntaa. He ottivat rahat ja se oli siinä. Kaikki nopeasti eteenpäin. Seuraava… Ruma. Minun täytyy poistaa tämä zirkonium, koko työ 4000 euroa, 5000 majoituksen ja kaiken kanssa… Maksoin paljon ja turhaan. En siis suosittele klinikkaa ollenkaan, koska en ole se mitä tarvitsen, töitä on enemmän!Käytettyä zirkoniumia käytti maassamme 10 vuotta sitten tämä kaveri…Lääkärin mielipide jossa kävin tänne maalle puristamaan hampaitani, että hän oli liian pitkä. hampaiden terävät reunat, jotka sattivat ja leikkasivat kieltäni…yhdeltä puolelta. Pettymys. Yhdessä implantissa kruunu jäi korkeammalle kuin ikenen tyvestä ja ruokani pääsi sinne… Minulla on aina vaikeuksia poistaa se jokaisen aterian jälkeen. ja takahampaan juuren reuna jäi peittämättä. zirkoniumkruunu, he asettivat kruunun korkeammalle kuin sen olisi pitänyt olla, jättäen sen reunan näkyviin. Hampaat piti sijoittaa ikenen alle, ei niin pinnalle ikeniin asti. :(Nyt minun täytyy tehdä kaikki työt maassa uudelleen. Kuten Turkissa, en suosittele… Mitä olen nähnyt ja kuullut… Ja elänyt… Ei. Ehkä ne ovat hyviä muilla aloilla, mutta hammaslääketieteen kokemukseni mukaan.. En suosittele!

Lue alkuperäinen

Ciubotariu Mihaela

Ehdottomasti sen arvoista..

Rated 5,0 out of 5
08/08/2023

Kaikki oli täydellistä ja sujuvaa alusta loppuun. Siisti ja luotettava hammaslääkäri. Suosittelen ehdottomasti. Kiitos paljon Lycian..

Lue alkuperäinen

Ozgur Irmak

Dr.Hilmi oli uskomaton hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
13/06/2023

Dr.Hilmi oli hämmästyttävä hammaslääkäri, hän oli erittäin ymmärtäväinen, puhui hyvää englantia, mikä auttoi minua ehdottomasti joka askeleessa hänen tekemässään/sanomassani.

Lue alkuperäinen

Jordan Mota

Erinomaista hoitoa Sain alusta alkaen aitoa…

Rated 5,0 out of 5
30/05/2023

Sain alusta alkaen aitoa tukea tehdäkseni hammashoidostani kivutonta ja vaivatonta. Furkan-Lycian klinikka tunnisti tarpeeni ja hoiti hoitoni erinomaisesti. Hammaslääkärini oli erittäin ammattitaitoinen ja tarjosi minulle konsultaatiota ja erinomaista hoitoa. Erittäin välittävä, ystävällinen ja aito jokaisessa mielessä ja erittäin eettinen ilman epäilyksiä ja ilman hyväksikäyttöä. Itse asiassa he räätälöivät hoitoni sen mukaan, mitä tarvitsin, eikä enempää kuin mitä tarvitaan. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja koko hoito on erittäin miellyttävä juurihoito- ja täyttöhoitooni. Olen todella tyytyväinen hoitooni ja olen vilpittömästi kiitollinen kaikille mukana olleille. Ystävällisin terveisin, tohtori Waheed Al-Rafai.

Lue alkuperäinen

Waheed Alrafaei

Suosittelemme Lycian klinikkaa

Rated 5,0 out of 5
16/05/2023

Suosittelen lämpimästi Lycian klinikkaa, henkilökunta on erittäin ystävällistä ja mukautuvaa. Ohjaajani Eren auttoi järjestämään kaiken, eikä meillä ollut huolta, että hän oli valtava apu. Henkilökunta klinikalla oli avulias ja ystävällinen. Hammaslääkärini tohtori Cemal teki hämmästyttävää työtä ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin.

Lue alkuperäinen

Nafisa Sharif

Arvostele Lycian Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.