Pro Estetik Dental Clinic - Selim Bilgin -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Pro Estetik Dental Clinic – Selim Bilgin -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Pro Estetik Dental Clinic - Selim Bilgin -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Pro Estetik Dental Clinic - Selim Bilgin -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Pro Estetik Dental Clinic - Selim Bilgin -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Excellent91%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible4%

HUHJAUS.Varkaat.Älkää ihastuko näihin huijareihin..!Eikö…

Rated 1 out of 5
08/09/2023

Älkää ihastuko näihin huijareisiin..!En edes päässyt ensimmäiselle hammashoitoajani vastaanotolle. Aivan ensimmäisenä saapumisiltana me henkilökunnan jäsen varasti laukkumme, jossa oli passeja, rahaa käteisenä jne. hotellihuoneestamme (Kordon Cankaya), joka katosi nopeasti. Sen jälkeen emme tarjonneet apua muilta vastaanoton henkilökunnalta, he eivät edes halunneet antaa meille numero, johon soittaa poliisille, CCTV-kamerat eivät "yllättäen" toimineet tapahtumahetkellä. Seuraavana päivänä he laittoivat tavaramme takaisin sängyn laatikkoon, kun vietimme yön toisessa huoneessa, ja syyttivät meitä siitä, ettemme katsoneet kunnolla ( ikään kuin emme tarkistaisi päälaatikosta jotain niin tärkeää kuin passit), peruutti kaikki hoitoni ja meidätkin potkaistiin ulos hotellista. Konsulttimme Miss Gamze syytti myös meitä sen jälkeen, kun hän ja tiimi veivät meidät tähän hotelliin. Muistettavat ja huomioitavat nimet ovat: Miss Gamze, Mustafa, Länsi-terveys ja Pro estetik – Myöhemmin saimme tietää, että Gamze työskentelee myös hotellin johdon kanssa. En ole koskaan saanut huonompaa asiakaspalvelua kuin tämä ja ollut niin nöyryytettynä ennen! Ole siis erittäin varovainen, kun törmäät tähän yritykseen!!! He käyttävät tilaisuutta käyttääkseen ihmisiä, jotka eivät ole omassa maassaan, eivät osaa kieltään ja ympärillä olevia ihmisiä.

Lue alkuperäinen

Roksanna Brice

Pro Estetik Review

Rated 5 out of 5
08/08/2023

Kokemuksemme (vaimoni ja minä) oli upea. Tohtori Selim, hänen johtajansa ja hänen henkilökuntansa ovat erittäin tehokkaita, ystävällisiä ja huolellisia. Hoitoni (kruunun asettaminen) tehtiin sedaatiossa, joten epämukavuutta ei ollut. Vaimoni, jolla oli hampaiden poisto, ei myöskään kokenut kipua. Hammashoitoni lopputulos oli loistava ja voin hymyillä luottavaisin mielin.

Lue alkuperäinen

Md Siddiqur Rahman Khan

Palvelu tällä klinikalla on… poikkeuksellisen erittäin ammattimaista ja erinomaista.

Rated 5 out of 5
04/08/2023

Palvelu tällä klinikalla on poikkeuksellisen erittäin ammattimaista ja puhdasta. En pidä hammaslääkärissä käymisestä, mutta lääkärini ja hoitajani olivat niin lempeitä ja välittäviä. Kiitos tohtori Ramazan ja sairaanhoitaja Aynur.

Lue alkuperäinen

Omofoluke Olayimika

Minulla oli upea kokemus saada uusi kaunis hymyni

Rated 5 out of 5
19/07/2023

Minulla oli upea kokemus Pro Estetik -tiimin kanssa! He ovat erittäin ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka todella välittävät potilaistaan. Tulin klinikalle, koska matkustaessani tyttäreni häihin, yksi etuhampaistani viiluista irtosi neljännen kerran kolmen kuukauden sisällä. Aluksi ajattelin, että olisin onnekas, jos saan sen korjattua, mutta kun tapasin tiimin, päätin vaihtaa 15 vuotta vanhat viiluni zirkoniumkruunuihin. Olen niin iloinen, että tein! Ryhmä sopi minut aikatauluunsa, ja viikossa sain kauniin uuden hymyn. Olen erityisen kiitollinen heidän perfektionismistaan, koska he tekivät kovasti töitä varmistaakseen, että uusi hymyni on aivan täydellinen. Suosittelen lämpimästi Pro Estetikkiä!

Lue alkuperäinen

Maya Frost

Täydellinen tulos lämmittää ystävällistä…

Rated 5 out of 5
26/06/2023

Täydellinen tulos lämmittää ystävällisen henkilökunnan toivon, että olisin tehnyt tämän vuosia sitten. Kiitos kaikille Pro Estetik suosittelee kaikille ystävilleni, jotka haluavat täydellisen hymyn. Huipputyötä kaverit ja naiset

Lue alkuperäinen

jamie ratford

Asiantuntija ja ammattilainen

Rated 5 out of 5
20/06/2023

Ihana tiimi. Hammaslääkärit ovat uskomattoman asiantuntevia. Loistava kokemus alusta loppuun.

Lue alkuperäinen

Emma Sarah Coombes

Uudet hampaat

Rated 5 out of 5
19/06/2023

Vieraanvaraisuus on erinomaista tällä erittäin hyvin hoidetulla klinikalla, suosittelen lämpimästi ystäville ja perheelle, joten olen tyytyväinen lopputulokseen. Kiitos paljon uusista hampaistani, Ronnie

Lue alkuperäinen

Ronnie

erinomainen yritys!!!!

Rated 5 out of 5
12/04/2023

en voi suositella tätä yritystä tarpeeksi

Lue alkuperäinen

Denise Hill

Erittäin suositeltava

Rated 5 out of 5
28/03/2023

Erittäin suositeltava, tohtori Selim ja hänen tiiminsä, jotka työskentelevät korkeatasoisella taidolla ja tiedolla, tekevät hyvää tiimityötä. Ne keskittyvät jokaisen ihmisen tarpeisiin. Aina oli nopea vastaus. Olen erittäin tyytyväinen heidän hoitoonsa ja työhönsä. Voin hymyillä taas. Ja olen iloinen, että minuun luotettiin alusta asti. Kiitos jälleen!

Lue alkuperäinen

K.

Palvelu, jonka saan hetkestä lähtien…

Rated 5 out of 5
28/03/2023

Palvelu, jonka saan siitä hetkestä, kun saavuin lentokentälle ja viimeiseen hetkeen, takaisin lentokentälle, oli erinomaista. Joukkue on mahtava, täytyy korostaa tohtori Selimiä ja Mustafaa, heidän ystävällisyytensä ja auttamishalunsa oli uskomatonta.

Lue alkuperäinen

Kinga

Arvostele Pro Estetik Dental Clinic - Selim Bilgin Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İzmir, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.