Tandfred -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4.7 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Tandfred -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Tandfred -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Tandfred -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Tandfred -arvostelut

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent89%
Very good4%
Average0%
Poor4%
Terrible3%

Anette Svane on kauhea hammaslääkäri

Rated 1 out of 5
11/09/2023

Olen käynyt klinikalla monta vuotta ja olen siksi kokeillut erilaisia, kaikki mukavia, kärsivällisiä hammaslääkäreitä. Mutta tänään hammaslääkäri Anette Svane kohteli minua todella huonosti. Hän oli kärsimätön, ilman empatiaa niska- ja leukaongelmiini, jotka sattuivat hoidon aikana, ja puhui minulle kauheasti alaspäin, kuten: "mikä on ongelma?", "En usko, että teette yhteistyötä" "katso minä, kun puhun kanssasi" jne. Hän sai minut tuntemaan oloni erittäin epämukavaksi, koska minun on fyysisesti mahdotonta avata suuni tarpeeksi leuan ja kaulan ongelmien vuoksi. Hän jopa tarttui yläetuhampaisiini ja veti ne takaisin avatakseen suuni korkeammalle, ja kun sanoin av av no ei, hän jatkoi ja minun piti siirtää hänen kättään ja hän suuttui minulle. Lopulta lähdin sieltä itkien hoidon jälkeen. En ole koskaan ennen kokeillut sitä hammaslääkärissä 🙁 Joten en todellakaan voi suositella hammaslääkäri Anette Svanea.

Lue alkuperäinen

Louise Bach Hansen

Maailmanluokkaa! - Löydä rauha Tandfredista

Rated 5 out of 5
21/02/2023

Minun ei ole ylpeänä pakko tunnustaa: kärsin…….korjaus: kärsin vakavasta hammaslääkärin pelosta. Traumaattiset käynnit karvakätisen kouluhammaslääkärin luona sekä yritykset viisaudenhammasleikkaukseen, jossa et ehkä muistanut nukutusta = Monta vuotta odottelua.

Lue alkuperäinen

Peter Fugleberg

Paras hammaslääkäri

Rated 5 out of 5
23/05/2022

Ehdottomasti paras hammaslääkäri, jonka voin kuvitella. Minulta piti poistaa viisaudenhammas ja hammaslääkäri Ian korjasi tämän kivuttomasti. Kärsin paljon hampaiden ahdistuksesta, mutta huolimatta siitä, että toimenpiteen aikana oli epämukavaa (ei mitään tekemistä hoidon kanssa), hän hoiti sen täydellisesti. Ei stressiä etkä tuntunut millään tavalla häiritsevältä – päinvastoin. Suosittelen kaikkia käymään Tandfredissa

Lue alkuperäinen

Kunde

Upea hammaslääkäritalo

Rated 5 out of 5
10/09/2020

Suosittelemme varaamaan ajan tälle hammaslääkärille, jos et pidä hammaslääkäreistä. He ovat kaikki erittäin ystävällisiä ja tarjoavat sinulle aikaa riippumatta siitä, kuinka vaikeaa olet.

Lue alkuperäinen

Maja Henriksen

Todella hyvä hoito

Rated 5 out of 5
14/12/2019

Olen täysin tyytyväinen hoitooni Tandlægerne Frederiksgadessa. Muovitäytteen teki Anders Bruun, joka oli erittäin ammattimainen. Hän selitti edut ja haitat, ja vaikka se oli monimutkainen kulmahampaan täyttö, tunsin oloni turvalliseksi koko prosessin ajan.

Lue alkuperäinen

Eddie Agoufan

En ole koskaan tuntenut oloni niin mukavaksi...

Rated 5 out of 5
19/09/2019

En ole koskaan tuntenut oloni niin mukavaksi toisen hammaslääkärin kanssa. Luotan heidän harkintaan ja tiedän, että kun he haluavat tehdä jotain, se on oikein eikä tapa saada minulta rahaa.

Lue alkuperäinen

Camilla Bach-Kruijer

Ajan mittaan olen kokeillut monia...

Rated 5 out of 5
18/06/2019

Olen kokeillut monia hammaslääkäreitä ajan mittaan, ja minun on sanottava, että tämä on paras paikka, jota olen kokeillut. Suoraan puhtaudesta, vastaanottovirkailija ja hammaslääkäri Ian.

Lue alkuperäinen

Ditte Marie Jensen

Paras hammaslääkäri, joka minulla on koskaan ollut!

Rated 5 out of 5
31/12/2017

Paras hammaslääkäri, joka minulla on koskaan ollut!

Lue alkuperäinen

HANNE KIRK

Erittäin mukava kokemus

Rated 5 out of 5
07/12/2017

Erittäin hyvä kokemus ja erittäin mukava hammaslääkäri

Lue alkuperäinen

Andrei

Selkeä suositus

Rated 5 out of 5
11/10/2017

Makeat, avulias, ymmärtäväiset ja kohtuulliset hinnat.

Lue alkuperäinen

Mette Christiansen

Arvostele Tandfred Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.