CORPROCARE -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut CORPROCARE -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan CORPROCARE -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

CORPROCARE -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki CORPROCARE -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 2 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

nenäleikkaus

Rated 5 out of 5
13/06/2023

Oli niin hauskaa tämän tiimin kanssa. He olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita kaikessa. Minulla oli nenäleikkaus eikä mitään valituksia, pientä turvotusta ja mustelmia, mutta viikko leikkauksen jälkeen kaikki on paljon paremmin. Olin mukava lääkärini kanssa. Hän selitti minulle erinomaisesti ja hän on ammattilainen. Hieno kokemus Corprocaresta

Lue alkuperäinen

Frida Kli

facelift

Rated 5 out of 5
09/06/2023

Minulle tehtiin kasvojenkohotus tohtori Ahmetin kanssa… Hän on upea kirurgi, kun hän selitti minulle kaiken toimenpiteen englanniksi ja mainitsi käyttävänsä siinä erilaista tekniikkaa, joka antaa luonnollisemman ja nuorekkaamman ilmeen. on edelleen turvonnut, mutta olen niin innoissani nähdessäni tulokset. Annan corprocarelle 5 tähteä heidän palveluistaan, mukaan lukien autot ja hotelli, joka oli niin hieno ja lähellä kaikkia, jotta voisin tehdä paljon ostoksia lapsille.

Lue alkuperäinen

Anas Abbas

Arvostele CORPROCARE Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.