CORPROCARE -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut CORPROCARE -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan CORPROCARE -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

CORPROCARE -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki CORPROCARE -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent89%
Very good11%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Gulay was amazing

Rated 5,0 out of 5
12/04/2024

Gulay was amazing. She Is very attentive and made the entire experience very pleasant. She made me feel extremely comfortable for a situation that is sensitive for me and I really appreciate that.

Demetria Rush

Gulay was amazing

Rated 5,0 out of 5
12/04/2024

Gulay was amazing. She Is very attentive and made the entire experience very pleasant. She made me feel extremely comfortable for a situation that is sensitive for me and I really appreciate that.

Demetria Rush

Rhinoplasty

Rated 4,0 out of 5
09/01/2024

My first experience in Istanbul with my rhinoplasty was horrible! That’s why I was scared to repeat the experience. Corprocare reassured me about their surgeon and how much they trust him and his job. Dr. Metin was more than nice to me and he listened to all my concerns and promised me that he will do a nice job. Nice was not even a word…

Nil

No Title

Rated 5,0 out of 5
02/01/2024

Pidän itseäni onnekkaana, kun olen työskennellyt Corprorcare Medical Services -palvelun kanssa Istanbulissa kolmen kuukauden ajan. Itse asiassa he tekivät minuun vaikutuksen työntekijöiden korkealla ammattitaidolla ja vertaansa vailla olevalla uskottavuudella, kun he kommunikoivat minun kanssani asiakkaana, joka aikoo tehdä leuan hammasimplanttileikkauksen. He ottivat minuun yhteyttä kaikin mahdollisin keinoin, sosiaalisessa mediassa sekä puheluilla ja sähköpostilla. Yrityksen loistava konsultti Julay Tamer otti minuun yhteyttä selvittääkseen kaikki yksityiskohdat, hoitosuunnitelman, 5 tähden hotellipalvelut, vastaanoton lentokentällä sekä taksin järjestämisen hotellilta klinikalle ja päinvastoin. Neiti Golay erottuu tarkkuudestaan ​​ja tarkkuudestaan ​​pienimpiin yksityiskohtiin, mikä saa potilaan olonsa mukavaksi ja turvalliseksi asioidessaan yrityksen kanssa. Hän antoi minulle myös erittäin arvokasta tietoa lääketieteellisestä tiimistä, joka suorittaa hammasimplantit leukoihin uusimmilla menetelmillä ja parhailla materiaaleilla sekä steriilissä ja puhtaassa lääketieteellisessä ympäristössä. Lisäksi minulle toimitettiin hammasimplanttileikkauksen suorittavien lääkäreiden CV:t. Lisäksi minulle annettiin täydelliset tiedot hammasimplanttien kustannuksista painottaen laatua ja kohtuullisia hintoja. Suosittelen vahvasti, että jokainen, joka etsii korkealaatuisia lääketieteellisiä palveluita, mene Corprocareen, ja hän ei tule koskaan katumaan sitä, sillä he saavat nauttia loistavista lääketieteellisistä palveluista ja hienostuneesta ja ystävällisestä hoidosta A:sta Z:hen.

Lue alkuperäinen

Haitham

No Title

Rated 5,0 out of 5
02/01/2024

Kävin hammashoidossani, he olivat niin ammattimaisia ​​ja organisoituja. Hammaslääkäri oli hämmästyttävä ja hän tietää mitä tekee. Joukkue oli mukava ja rakastan Hotel Mercurea, se oli ylellinen. Menisin sinne ehdottomasti uudestaan

Lue alkuperäinen

mehrad kashanifar

No Title

Rated 5,0 out of 5
02/01/2024

Tutkin paljon verkossa, kun päätin tehdä äitini muodonmuutoksen. Minulla on 4 lasta, joten minulla oli liian löysä iho ja tämä sotki muotoani, vaikka yritän parhaani olla kunnossa ja syödä terveellisesti. Corprocarea suositteli minulle Istanbulissa asuva ystäväni, joten otin heihin välittömästi yhteyttä. He antoivat minulle erittäin nopean vastauksen ja antoivat minulle erittäin hyvän hinnan muihin klinikoihin verrattuna. Hinta ei kiinnittänyt huomiotani, vaan myös kiinnostus, jota he ovat osoittaneet minulle konsultaationi aikana erittäin vakuuttavasti. Kun tulin Istanbuliin, henkilökunta otti minut lämpimästi vastaan ​​ja auto oli erittäin ylellinen. Lääkäri teki hienoa työtä leikkaukseni kanssa ja hierontatyttö oli upea! Tein sen jopa joka päivä. Olen nyt kotona ja erittäin innoissani uudesta vartalostani, enkä malta odottaa, että näen lopullisia tuloksiani.

Lue alkuperäinen

SELIN CAGLAR

Very good hospitality

Rated 5,0 out of 5
04/12/2023

Abdullahi

nenäleikkaus

Rated 5,0 out of 5
13/06/2023

Oli niin hauskaa tämän tiimin kanssa. He olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita kaikessa. Minulla oli nenäleikkaus eikä mitään valituksia, pientä turvotusta ja mustelmia, mutta viikko leikkauksen jälkeen kaikki on paljon paremmin. Olin mukava lääkärini kanssa. Hän selitti minulle erinomaisesti ja hän on ammattilainen. Hieno kokemus Corprocaresta

Lue alkuperäinen

Frida Kli

facelift

Rated 5,0 out of 5
09/06/2023

Minulle tehtiin kasvojenkohotus tohtori Ahmetin kanssa… Hän on upea kirurgi, kun hän selitti minulle kaiken toimenpiteen englanniksi ja mainitsi käyttävänsä siinä erilaista tekniikkaa, joka antaa luonnollisemman ja nuorekkaamman ilmeen. on edelleen turvonnut, mutta olen niin innoissani nähdessäni tulokset. Annan corprocarelle 5 tähteä heidän palveluistaan, mukaan lukien autot ja hotelli, joka oli niin hieno ja lähellä kaikkia, jotta voisin tehdä paljon ostoksia lapsille.

Lue alkuperäinen

Anas Abbas

Arvostele CORPROCARE Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.