Edullinen hammasimplantti ulkomailta

Edullinen hammasimplantti

Hammasimplantti olisi monelle tervetullut ratkaisu, mutta hinta voi nousta kohtuuttomaksi ainakin Suomessa. Lisäksi Viron hintataso on lähes samanlainen kuin Suomessakin, on käytännössä tutustumisen arvoinen vaihtoehto Turkki. Idea saattaa tuntua vähän oudolta, mutta on todettava, että Turkissa tehdään implantteja paljon enemmän kuin esimerkiksi Suomessa, joten siellä taitotaso klinikoilla on huomattavasti korkeampi. Toki sielläkin klinikoiden laatu vaihtelee ja välttämättä kaikkein halvin ratkaisu ei ole paras mahdollinen. Mutta miten asiaa pitäisi lähestyä?

Hammashoito ulkomailla, miksi?

Ulkomaille tuskin lähdetään siinä tilanteessa, että on tarkoitus pelkästään paikkauttaa hammas tai tehdä tavallinen hampaiden tarkistus. Ulkomaille lähdetään hammashoitoon silloin, kun tarvitaan teettää jotakin huomattavasti kalliimpaa ja varsinkin kallista Suomen mittapuun mukaan. Kun potilasdirektiivi sallii hoidot toisen EU maan alueella, on liikkuvuus maiden välillä lisääntynyt selvästi.

Hoitoa voi suunnitella ulkomailla hyvillä mielin, mutta tärkeintä on tutustua klinikkaan sekä sen tekemiin hoitoihin tarkasti. Pelkästään hinta ei voi olla houkuttimena, vaan on huomioitava myös se, että hoidon tulee olla korkeatasoista. Hammashoitoja tehdään huomattavan paljon Turkissa ja sillä olevat klinikat ovat korkeatasoisia. Näissä paikoissa sertifikaatit ovat kunnossa sekä paikalliset luvat.

Kiinnostaako edullinen hammasimplantti Turkissa?

Ulkomaille terveyspalveluita hakemaan lähteviä kutsutaan terveysmatkailijoiksi. Heille tarkoitetut palvelut on yleensä kehitetty todella huippuunsa. Tarjolla on viiden tähden hotelleista maksuttomiin kuljetuksiin lentokentältä. Monissa tapauksissa myös maksuton tulkki, jonka kanssa voi keskustella omalla kielellä, jolloin asiat ovat huomattavasti helpompia käsitellä. Yleensä näihin matkoihin voi vielä sisällyttää lyhyen lomailun.

Onkin hyvin mielenkiintoista, että jo yli puolet EU -kansalaisista harkitsee hoitoon lähtemistä johonkin toiseen maahan. Ei myöskään ole mikään ainutlaatuinen asia, että Turkissa pääsee klinikalle, jolla on juuret pohjoismaissa. Tämä tarkoittaa sitä, että klinikka toimii tavalla, joka on käytännöiltään tuttu, vaikka toimenpide tehdäänkin Turkissa. Klinikalta löytyvä tekninen varustus on ajanmukaista ja laitteisto on viimeisintä tekniikkaa.

Miksi on järkevää hankkia edullinen hammasimplantti ulkomailta?

Hammasimplantti on kieltämättä kallis ratkaisu Suomessa tehtynä ja siksi on hyvin järkevää miettiä lähtöä toiseen maahan, jossa operaatio kyetään tekemään huomattavasti halvemmalla. Mutta ensisijaisesti edullinen hammasimplantti on paras tapa korvata hammas. Hyvää implantissa on myös se, että se ei aiheuta allergisia reaktioita, koska se on yleensä tehty titaanista, joka sopii hyvin ihmiskeholle.

Se on myös esteettinen ratkaisu, koska se näyttää niin luonnolliselta ja kaikkein tärkeintä on se, että hammasimplantti kestää ja on pitkäikäinen. Sen kanssa ei koskaan päädy mihinkään väliaikaiseen ratkaisuun tai sellaisen, jonka joutuu uusimaan vähän väliä. Niillä klinikoilla, joissa näitä tehdään paljon, siitä on syntynyt tietynlainen rutiini ja toimenpiteet ovat päivittäisiä.

Hammasimplantti parantaa myös huomattavasti elämänlaatua ja sen huomaavat varsinkin ne, jotka ovat käyttäneet tekohampaita. Niitä ei koskaan saa riittävän pysyviksi, vaan ne liikkuvat, jopa lonksuvat eivätkä vastaa oikeita hampaita millään tavalla, ei syödessä eikä puhuessa. Implantti parantaa myös suuhygieniaa, koska se on lähempänä oikeaa hammasta kuin mikään muu ratkaisu. Se on helpompi pitää puhtaana.

Jos yksikin hammas poistetaan, siitä tulee heti muutosta purentaan ja ajan kuluessa myös ongelmia leukaluuhun. Implantin avulla ei samalla tavalla tule leukaluun surkastumista tai ainakin sitä voidaan huomattavasti hidastaa. Aina ei tule edes ajatelleeksi, että se palauttaa hymyn sekä antaa kasvoille samat luonnolliset piirteet kuin on ollut ennenkin. Ehjä hammasrivi tekee ilmeestä ja piirteistä nuoremman, joten korjaavat toimenpiteet ovat hyväksi.

Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.