Meditranse -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Meditranse -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Meditranse -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Meditranse -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Meditranse -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 12 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Löysin tämän paikan…

Rated 5,0 out of 5
23/05/2023

Löysin tämän paikan ystäväni suosituksesta tutkiessani noin 3 kuukautta sitten hiustensiirtoa. Kaikki terveydenhuoltotiimistä, mukaan lukien tohtori Murat, myyntitiimiin, auttoivat minua koko prosessin ajan ja vastasivat kaikkiin kysymyksiini. Se on paikka, jota voin helposti suositella, etenkin niille, jotka harkitsevat hiustensiirtoa. On vaikea löytää tällaista klinikkaa, joka olisi vierelläsi hoidon aikana ja sen jälkeen.

Lue alkuperäinen

Serhat Baştuğ

Minulla oli erinomainen kokemus…

Rated 5,0 out of 5
11/05/2023

Minulla oli erinomainen kokemus Meditransessa esteettisestä hammashoidostani. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja vieraanvaraista ja sai minut tuntemaan oloni mukavaksi koko prosessin ajan. Itse laitos oli puhdas ja hyvin hoidettu. Hammaslääkäri selitti kaiken mitä tapahtui ja kuunteli huoleni. Lopputulos ylitti odotukseni – hampaani näyttävät upeilta! Suosittelen Meditransea kaikille laadukkaita hammashoitopalveluita etsiville.

Lue alkuperäinen

Murat Yüksel

Meditransessa

Rated 5,0 out of 5
11/05/2023

Meditransessa minulle tehtiin hiustensiirto ja olin erittäin tyytyväinen ammattitaitoiseen ja osaavaan henkilökuntaan. Koko prosessin ajan he takasivat saumattoman ja stressittömän kokemuksen, ja he käyttivät aikaa selittääkseen jokaisen vaiheen ja käsitelläkseen kaikki huoleni.

Lue alkuperäinen

hus ali

Meditransessa

Rated 5,0 out of 5
11/05/2023

Meditransessa minulle tehtiin onnistunut hiustensiirto. Tiimi osoitti poikkeuksellista ammattitaitoa ja asiantuntemusta, mikä varmisti vaivattoman ja sujuvan prosessin. He ohjasivat minua hoidon jokaisen vaiheen läpi ja antoivat harkittuja vastauksia kaikkiin kyselyihini.

Lue alkuperäinen

haitham ameen

Torstaina

Rated 5,0 out of 5
11/05/2023

torstaina 11. toukokuuta 2023 minulle tehtiin hiustensiirtoni tällä klinikalla, ja täytyy myöntää, että kokemus oli poikkeuksellinen ja ylitti kaikki odotukseni. Henkilökunta ei ollut vain erittäin ammattitaitoista vaan myös ystävällistä ja osoitti suurta huolta hyvinvoinnistani, mikä sai minut tuntemaan oloni rentoutuneeksi ja tietoiseksi koko toimenpiteen ajan. Itse elinsiirto oli saumaton, ilman kipua, ja näkyvät tulokset ovat jo vaikuttavia. Arvostan todella klinikan ammattitaitoa ja huolenpitoa ja suosittelen sitä kaikille hiustensiirtoa harkitseville.

Lue alkuperäinen

Isam Karm

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto…

Rated 5,0 out of 5
11/05/2023

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto tällä klinikalla, ja minun on sanottava, että kokemukseni oli mahtava alusta loppuun. Henkilökunta oli uskomattoman ammattitaitoista ja ystävällistä, ja he saivat minut tuntemaan oloni mukavaksi ja hyvin perillä koko prosessin ajan. Itse toimenpide oli sujuvaa ja kivutonta, ja tulokset näyttävät jo hyviltä. En voi kiittää tiimiä tarpeeksi asiantuntemuksesta ja huolenpidosta, ja suosittelen tätä klinikkaa kaikille, jotka harkitsevat hiustensiirtoa.

Lue alkuperäinen

Alaa Algoba

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto...

Rated 5,0 out of 5
11/05/2023

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto Meditransessa. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja asiantuntevaa, mikä teki prosessista saumattoman ja stressittömän. He käyttivät aikaa selittääkseen huolellisesti menettelyn jokaisen vaiheen ja vastatakseen kaikkiin kysymyksiini.

Lue alkuperäinen

Nashat Naim

Olin hämmästynyt siitä, kuinka asiantuntevia ja…

Rated 5,0 out of 5
10/05/2023

Olin hämmästynyt siitä, kuinka asiantuntevia ja taitavia lääkärit olivat. He kuuntelivat huolenaiheitani ja varmistivat, että viihdyn kaikissa vaiheissani. Toimenpiteen jälkeen he antoivat yksityiskohtaiset ohjeet päänahan ja hiusten hoitoon.

Lue alkuperäinen

شريان الهمداني

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirto…

Rated 5,0 out of 5
10/05/2023

Minulle tehtiin äskettäin hiustensiirtomenettely meditransessa, ja minun on sanottava, että minulla oli hämmästyttävä kokemus. Klinikan tiimi oli alusta loppuun asti erittäin ammattitaitoinen ja tukeva. He saivat minut tuntemaan oloni mukavaksi ja vakuuttuneeksi koko prosessin ajan.

Lue alkuperäinen

Mohammed Jasim

Silmäluomen leikkaus

Rated 5,0 out of 5
09/05/2023

Minulle tehtiin silmäluomen leikkaus ja olin erittäin tyytyväinen. Lääkärini oli hyvin huolissaan. He olivat kanssani prosessin alusta loppuun ja sen jälkeen. Kiitos

Lue alkuperäinen

Zeliha

Arvostele Meditranse Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Bahçelievler/İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.