Elites Esthetic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Elites Esthetic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Elites Esthetic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Elites Esthetic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Elites Esthetic -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 12 reviews)
Excellent92%
Very good8%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Olin täysin perillä kaikesta…

Rated 5,0 out of 5
28/10/2022

Olin täysin perillä kaikesta ja kaikkiin kysymyksiini vastattiin vakavasti ja selkeästi. Minut haettiin lentokentältä ja tuotiin takaisin. Suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat ottaa tämän askeleen – ole rohkeutta, jos olet päättänyt lähteä tälle tielle, et tule katumaan sitä. Ei varsinkaan kokemasi palvelun, auttamishalukkuuden ja ystävällisyyden takia.

Lue alkuperäinen

gunes hal

Vierailin Elites Estheticissä sen jälkeen, kun olin…

Rated 5,0 out of 5
19/10/2022

Vierain Elites Estheticissä sen jälkeen, kun minua suositeltiin, ja se oli Antalyan paras hammasklinikka

Lue alkuperäinen

Deniz Karataşlı

Olen niin iloinen, että löysin täydellisen…

Rated 5,0 out of 5
18/10/2022

Olen niin iloinen, että olen löytänyt täydellisen paikan esteettisille hoidoilleni sekä hampaiden viiluille antalya turkey

Lue alkuperäinen

Türker Demirkıran

Minulla oli ensimmäinen konsultaatio, jossa…

Rated 5,0 out of 5
16/10/2022

Minulla oli ensimmäinen konsultaatio, jossa kerroin heille toimenpiteet, jotka halusin tehdä tasapainottaakseni ja parantaakseni kasvojeni profiilia. Elites Esthetic tarjoaa parhaat hammaskruunut Turkissa. Erittäin suositeltavaa!

Lue alkuperäinen

Mehmet Kaya

he eivät koskaan yritä työntää hoitoja…

Rated 5,0 out of 5
14/10/2022

he eivät koskaan yritä työntää hoitoja, joihin et ole tyytyväinen. Hänen tietonsa ja taitonsa ovat esimerkillisiä. Hän on ammattinsa todellinen mestari ja uskoisin, että olisi erittäin vaikeaa löytää ketään. muu hänen kaliiperinsa alalla. En voi suositella häntä tarpeeksi korkealle, jos harkitset Dental laminaatin Antalyan hoitoja.

Lue alkuperäinen

İlhami Arslan

Aina lämmin ja vieraanvarainen

Rated 4,0 out of 5
30/09/2022

Olen niin iloinen, että löysin Elites Estheticsin. Tunnelma on aina niin lämmin ja vieraanvarainen. Koko henkilökunta on erittäin asiantuntevaa ja vastaa kaikkiin kysymyksiini helposti. Tohtori Steven Ng on ehdoton enkeli, hän on aina niin hyvällä tuulella, mikä sai minut tuntemaan oloni täydelliseksi toimenpiteen aikana! Hampaani näyttävät upeilta ja olen niin tyytyväinen tuloksiin

Lue alkuperäinen

Hayhurdt G

Laadukasta hoitoa

Rated 5,0 out of 5
29/09/2022

Olen hammaslääkäri, joka työskentelee Elites Estheticsissä ja voin ylpeänä sanoa, että se on Antlayan paras hammasklinikka. Pyrimme tekemään palveluistamme sekä edullisia että kaikkien taloudellisesti erilaisten ihmisten saatavilla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota korkealaatuista hoitoa hymyillen, persoonallisesti ja aikaasi kunnioittaen.

Lue alkuperäinen

Louis Bishop

Erinomainen palvelu parhaalla mahdollisella hinnalla

Rated 5,0 out of 5
28/09/2022

Olen käynyt Elites Estheticsissä yli vuoden ajan. He ovat aina tarjonneet minulle erinomaista palvelua parhaalla mahdollisella hinnalla. En luottaisi hampaitani kenellekään muulle!

Lue alkuperäinen

Ethan Horton

Ehdoton unelman täyttymys

Rated 5,0 out of 5
06/09/2022

Olin halunnut saada hampaani kuntoon vuosia, mutta en koskaan pystynyt keräämään rohkeutta tehdäkseni sen. Sitten tehtiin 20 prosentin alennus Grouponista ja ajattelin: "Miksi ei?" Se oli ehdoton unelma. Ei ole sanoja kuvaamaan kuinka uskomaton Elites Esthetics on! Hammaslääkäri oli niin kärsivällinen kanssani ja varmisti, että kaikki sujui täydellisesti.

Lue alkuperäinen

Eloise Jordan

Erinomaista asiakaspalvelua

Rated 5,0 out of 5
05/09/2022

Olen etsinyt hammasklinikkaa, joka helpottaisi ajan saamista ja Elites-estetiikka on ollut vastaus rukouksiini. Olen työssäkäyvä vanhempi, jolla on kaksi lasta, joten minun voi olla vaikea löytää aikaa. Sain ajan samana päivänä ja heidän asiakaspalvelunsa on ilmiömäistä.

Lue alkuperäinen

Berke Karabostan

Arvostele Elites Esthetic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.