Akdeniz İnci Dental Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Akdeniz İnci Dental Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Akdeniz İnci Dental Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Akdeniz İnci Dental Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Akdeniz İnci Dental Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Heidän ensimmäinen tavoitteensa on asiakkaat…

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Heidän ensimmäinen tavoitteensa on asiakkaiden onnellisuus. He eivät edes yrittäneet huijata meitä metallien tai hintojen kautta. Aina lämmin kommunikointi ja samankaltaiset kasvot. Heillä on suuri vieraanvaraisuus. Se oli ensimmäinen kerta, kun menimme niihin, mutta tästä lähtien ne ovat pysyviä.

Lue alkuperäinen

bekir biricik

Antalyan paras hammasklinikka

Rated 5 out of 5
17/06/2023

Haluan kiittää ja suositella kaikille klinikkaa Akdeniz Inci ja Dr. Gonca Açıkgöz. Klinikan valintaprosessi oli pitkä ja päätin, että minun ei tarvitse etsiä klinikan tuotemerkkiä, vaan lääkärin kokemusta ja mainetta. Näin löysin nämä kaverit. Aluksi käännyin heidän puoleen saadakseni zirkoniumkruunuja, mutta neuvottelujen jälkeen päätin vaihtaa mieleni Emax-kruunuihin kruunujen lujuuden ja esteettisten ominaisuuksien vuoksi. Lääkärin kokemuksen sekä klinikan ja laboratorioryhmän hyvän työn ansiosta tulos saatiin vain 6 päivässä ja ylitti odotukseni. Ensimmäisestä hoitopäivästä lähtien tajusin, että uskoin hampaani loistaville ammattilaisille. Haluan erikseen kiittää klinikan tiimiä, joka järjesti oleskeluni Turkissa hoidon aikana ja auttoi myös hoitoon liittymättömissä asioissa. Kaikki näytti erittäin ammattimaiselta ja kurinalaiselta. Kaikissa vaiheissa, ensimmäisestä viestistä klinikalta lähtöön uusien hampaiden kanssa, sain kaiken tarvittavan tiedon ja avun mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Tein oikean valinnan ja sain erittäin laadukkaat ja kauniit hampaat.

Lue alkuperäinen

Andrey Bogdanov

Paras käytäntö Antalyassa

Rated 5 out of 5
25/04/2023

En voi suositella tätä käytäntöä tarpeeksi, viihtyisä klinikka, joka tuntee ainutlaatuisen palvelun, jossa voit tuntea olosi turvalliseksi. Olin hieman peloissani kuullessani huonoja tarinoita hammashoidoista Turkissa, mutta heidän ammattitaitonsa ensimmäisestä kontaktista Kesmitiin oli minulle tärkeää päätökseni tekemisessä. Olen erittäin iloinen uudesta hymystäni, kiitos paljon tohtori Gonca & Team unelman toteuttamisesta. Kaikkea hyvää teille.

Lue alkuperäinen

Taisa Ferreira

Erittäin ammattitaitoinen ja rehellinen hammashoito…

Rated 5 out of 5
18/04/2023

Erittäin ammattitaitoinen ja rehellinen hammasklinikka. Se oli ainoa neljästä klinikasta, jonka kanssa olin puhunut ja joka ei yrittänyt myydä minulle implantteja, joita en tarvinnut. He korjasivat mielellään omat hampaani. Dr. Gonca Açıkgöz on erittäin tehokas viestinnässä ja hoidossa. Hän hyväksyi minut hyvin lyhyellä varoitusajalla ja korjasi 14 hammastani 4 päivässä. En voi kehua häntä tarpeeksi! Odotin 6 viikkoa ennen kuin jätin arvostelun varmistaakseni, että kaikki täytteeni ovat edelleen paikoillaan ja ne ovat! Suosittelen lämpimästi tohtori Gonca Açıkgöziä ja hänen tiimiään. Voit luottaa heihin 100%

Lue alkuperäinen

Natasha

Minulla on ollut erittäin hyvä kokemus täällä…

Rated 5 out of 5
25/03/2023

Minulla on ollut erittäin hyvä kokemus täällä Akdeniz incissä, se on ollut ammattitaitoinen ja ystävällinen kokemus hammashoidon alusta loppuun. Hammaslääkäri Goncasta, joka on ollut pelkkä perfektionisti, Kismetiin, joka järjestää kaiken siltä väliltä. Hotelli, jossa yöpyin, on hieman yksinkertainen, mutta sijaitsee täydellisesti rannan vieressä, jossa on paljon bistroja ja kahviloita. Suosittelen lähettämään Kismetille viestiä saadaksesi lisätietoja hammashoidoista, olen varma, että hän auttaa mielellään 😀

Lue alkuperäinen

Paul Taylor

Kärsin ikenten vetäytymisestä

Rated 5 out of 5
16/02/2023

Kärsin ikenten vetäytymisestä ja vaadin paljon hammaslääketieteellistä työtä, jota noteerattiin kohtuuhintaan Isossa-Britanniassa. Sisareni oli käynyt Akdeniz İncissä tekemässä kruunuja, joten otin yhteyttä keskustellakseni omastani. Minulle annettiin tarjous alussa ja tämä hinta ei koskaan muuttunut ja murto-osa kotikustannuksista.

Lue alkuperäinen

Michelle Kitchin

Hei kaikki, haluan jakaa…

Rated 5 out of 5
15/02/2023

Hei kaikki, haluan jakaa kokemukseni Akdenizincin hammasklinikan kanssa.

Lue alkuperäinen

Andreea Alexandra

Minulla oli hämmästyttävä kokemus klinikalla…

Rated 5 out of 5
19/01/2023

Minulla oli hämmästyttävä kokemus klinikalla, en voinut suositella heitä tarpeeksi. 10/10 palvelu. Olen niin iloinen uudesta hymystäni, se on juuri sitä mitä halusin.

Lue alkuperäinen

Christine Devine

Niin hyödyllinen joka vaiheessa

Rated 5 out of 5
08/11/2022

Niin hyödyllinen joka vaiheessa, erittäin ymmärtäväinen! Ihana henkilökunta ei voinut tehdä meille enempää. Täydellinen viimeistelty look! Kiitos kaikille! 10/10

Lue alkuperäinen

customer

Akdeniz İnci Dental Clinic oli paikka, jota todella etsin.

Rated 5 out of 5
03/11/2022

Minulla on ollut ongelmia hampaideni kanssa pienestä pitäen. Minulla on erittäin herkät hampaat ja siksi pelkäsin aina hammaslääkäriasemalla käydessäni. Akdeniz İnci Hammasklinikka oli paikka, jota todella etsin. Minulta vedettiin hampaat pienenä, eikä uusia hampaita tullut. Puuttuvat hampaat ovat aina vaivanneet minua. Minulla oli 3 implanttia ja 2 täytettä. Lisäksi etuhampaideni estetiikka häiritsi minua ja esteettinen täyttö tehtiin. En epäröi hymyillä enää, etkä uskoisi kuinka paljon se todella kohottaa itseluottamustasi. Kiitos Akdeniz İnci!!

Lue alkuperäinen

Hatice Gül

Arvostele Akdeniz İnci Dental Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.