Astra Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Astra Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Astra Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Astra Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Astra Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 12 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Kiitos Astra Clinic

Rated 5,0 out of 5
12/11/2023

Kiitos Astra Clinic,

Lue alkuperäinen

karam abusaqer

Kiitos Astra-klinikka

Rated 5,0 out of 5
25/09/2023

Kiitos Astra-klinikka, kokemukseni oli täydellinen, nouto lentokentältä, hieno hotelli ja tärkein hoitoprosessi, tapaukseni oli monimutkainen ja leikkaus sujui sujuvasti, sain 10 implanttia ja poskiontelon nostoa ja luunsiirtoa leuan restaurointi oli täydellinen ja suosittelen niitä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita hammashoidosta Istanbulissa, Astra on sinun paikkasi, kiitos Sam.

Lue alkuperäinen

Aleksandar Aleksandrov

Matkustin myös Irlannista hakemaan...

Rated 5,0 out of 5
25/09/2023

Matkustin myös Irlannista saadakseni hampaat kuntoon. Olin tekemisissä Samin kanssa, joka ei olisi voinut tarjota meille parempaa majoitusta ja sai meidät tuntemaan olonsa kotoisaksi, olimme aiemmin olleet liian erilainen kliinikko, joka sanoi. työtä ei olisi voitu tehdä sitten löysimme seitsemän sinistä En voi vieläkään uskoa, että he pystyivät myös tekemään työn onnistuneesti ja erittäin ammattimaisesti ja palvelu oli loistavaa ei voi kiittää heitä tarpeeksi nähdään 6 kuukauden kuluttua viimeiseen vaiheeseen kiitos

Lue alkuperäinen

Keith Kennedy

Jumala suokoon sinulle hyvinvointia niin kauan kuin laiminlyöt työsi, Wade Helou...

Rated 5,0 out of 5
11/09/2023

Jumala suokoon sinulle hyvinvointia niin kauan kuin laiminlyöt työsi, Wade Helou ja ammattilaiset, Jumala suo, Jumala siunatkoon sinua

Lue alkuperäinen

Mai Khaldi

todella hyvä

Rated 5,0 out of 5
02/07/2023

Olen tehnyt implanttini täällä ja olen täysin kiitollinen kaikesta, mitä astra Clinic teki minulle. Prosessi oli sujuvaa, lievää kipua, mutta kokonaisuus oli todella hyvä. Sain implanttini tänne ja en malta odottaa, että saan hampaani kuntoon, nähdään 3 kuukauden kuluttua.

Lue alkuperäinen

yaser terazi

Erittäin informatiivinen, erittäin ystävällinen, ammattimainen ja välittävä. Tohtori Degul, minulla ei ole sanoja hänelle

Rated 5,0 out of 5
30/06/2023

Mitä voin sanoa, olen sanaton palvelupisteestä hammaslääkäreille, mitä voin sanoa. Erittäin informatiivinen, erittäin ystävällinen, ammattimainen ja välittävä. Tohtori Degul, minulla ei ole sanoja hänelle. Poistin vanhat kruununi ja laitoin uusia. Olen niin onnellinen ja innoissani, että rakastan niitä ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi tätä klinikkaa.

Lue alkuperäinen

هدى المشهراوي

Rakkaat kaikki..

Rated 5,0 out of 5
27/06/2023

Rakkaat kaikki..

Lue alkuperäinen

Omar Okasha

Suosittelisin Astra-klinikkaa omalle…

Rated 5,0 out of 5
24/06/2023

Suosittelisin Astra-klinikkaa omalle perheelleni, kokemukseni oli enemmän kuin odotin, hotelli oli mukava ja ensimmäinen vierailuni implanttien tekemisen aikana meni hyvin, en malta odottaa, että saan omani hampaat tehty 3 kuukauden kuluttua.

Lue alkuperäinen

Moaness Murtaja

kokemukseni hiusteni saamisesta…

Rated 5,0 out of 5
24/06/2023

kokemukseni hiusteni ennallistamisesta ja hymyn säätämisestä oli sileä ja ympäristö ystävällinen ja lämmin. Kiitos Astra-klinikka kaikesta

Lue alkuperäinen

Hasan Moin

En epäröi suositella Astraa…

Rated 5,0 out of 5
22/06/2023

En epäröi suositella Astran klinikkaa Olen erittäin tyytyväinen hämmästyttävään, elämää muuttavaan uuteen hymyäni. Olin erikoistapaus, tarvitsin subperiosteaalisia hammasimplantteja, koska en ollut sopiva ehdokas normaaleille implanteille. Saapumisesta lähtöön Istanbulin lentokentältä minut kohtasi kuljettaja, joka jätti/nouti hotellilleni ja vietiin kaikkiin hammaslääkäritapaamisiin erinomaisen hammaslääketieteen koordinaattorin Emren suunnittelemana. Klinikan tiimi kokonaisuudessaan on loistava; erittäin tehokas, ammattimainen, ystävällinen, ystävällinen ja todella helpottaa sinua.

Lue alkuperäinen

Noon Radi

Arvostele Astra Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.