Needclinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Needclinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Needclinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Needclinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Needclinic -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 37 reviews)
Excellent95%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Viime vuonna minulla oli toinen hius…

Rated 5,0 out of 5
10/05/2023

Viime vuonna minulle tehtiin toinen hiustensiirto Need-klinikalta ja palvelu oli upeaa! Hotelli oli yksi parhaista hotelleista, joissa olen koskaan pysähtynyt, ja kuljetus lentokentältä oli stressitöntä. Mitä tulee hiustensiirtoon, siitä on kulunut tasan 12 kuukautta ja hiukseni näyttävät hyvältä! Henkilökunta oli niin ystävällistä, etten epäröisi suositella tätä klinikkaa.

Lue alkuperäinen

Will Morgan

Hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
09/05/2023

Minulle tehtiin hiustensiirto noin kuukausi sitten Hollannissa, ja olen jo tyytyväinen edistymiseen. Suosittelen ehdottomasti muille, jotka epäröivät saada hiustensiirtoa Hollannissa!

Lue alkuperäinen

Peter

Upea kokemus ilman kipua ja…

Rated 5,0 out of 5
09/01/2023

Upea kokemus ilman kipua ja nauti joka hetkestä koko tiimin kanssa!

Lue alkuperäinen

Leonidas

5 Stars all around experience

Rated 5,0 out of 5
18/10/2022

Olin erittäin huolissani hiustensiirrosta, mutta kun tapasin klinikan henkilökunnan, he saivat minut erittäin mukavaksi sen tekemisessä. Selitetään kaikki yksityiskohtaisesti rennosti ja otetaan aikaa käydä läpi vaihe vaiheelta, mitä odottaa. Päätin siellä, että saan sen tehtyä. Toimenpide tehtiin täsmälleen niin kuin se oli selitetty ja kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen saamansa palvelun tasoon. Sain sen valmiiksi maaliskuun 2022 lopussa 7 kuukaudessa Olen erittäin tyytyväinen nykyiseen hiusmäärääni 🙂 5 Aloita kaikin puolin..

Lue alkuperäinen

Adem Kulak

Todella kiitos tarveklinikalle ja heidän…

Rated 5,0 out of 5
12/08/2022

Todella kiitos tarvitsevaan klinikalle ja heidän vaatimattomalle ja tukevalle henkilökunnalle .Minulle tehtiin elinsiirto maaliskuussa 2022 ja se on todella hyvä kokemus tarveklinikalta hiustensiirrosta ja hiustensiirron tulos on todella luonnollinen ja progressiivinen. Kiitos taas

Lue alkuperäinen

Ameer shaik

Hyvä kokemus!

Rated 5,0 out of 5
28/03/2022

Minulle tehtiin hiustensiirto klinikalla helmikuun lopussa 2022. Koko toimenpide tehtiin erittäin ammattitaidolla, minulle kerrottiin prosessin jokaisesta vaiheesta. He olivat hyvin ymmärtäväisiä ja avoimia, vaikka olin aiemmin hieman dramaattinen. He huolehtivat minusta parhaalla mahdollisella tavalla ja voin todella suositella Need Clinicia!

Lue alkuperäinen

Norbert Jurek

Just Do It :)

Rated 5,0 out of 5
10/02/2022

Tätä oli jatkunut pitkään, mitä? Hiustenlähtöni. Olen kokeillut Regainea, hiuskuituja ja monia muita ratkaisuja yrittääkseni kääntää hiustenlähtöni, ja valitettavasti, kuten monet teistä, jotka lukevat tämän, ymmärtävät, mikään ei toiminut.

Lue alkuperäinen

Propella Video

Erittäin tyytyväinen

Rated 5,0 out of 5
08/02/2022

Erittäin tyytyväinen. Neuvottelu sujui hyvin ja spontaanisti. Lääkäri ja hänen avustajansa ovat erittäin mukavia ja saavat sinut tuntemaan olosi perheenjäseneksi. 14 päivän jälkeen näin jo kehityksen ja olen erittäin ylpeä saadessani tehdä hiukseni. Paljon kiitoksia kaikesta Hasan.

Lue alkuperäinen

H El

Se on niin yksinkertaista..

Rated 5,0 out of 5
28/01/2022

Se on yksinkertaista… jos haluat saada sen valmiiksi, Need olisi ammattimaisin ja laadukkain valinta, jonka voit saada Istanbulissa. Minulle on tehty hiustensiirto noin puoli kuukautta sitten. Mieheni Burak (ystävä nyt) oli erinomainen. Hän piti minusta hämmästyttävän hyvää huolta ensimmäisestä yhteydenotostani. Hän kertoi minulle, millä menetelmällä minun pitäisi valita, hän oli valistanut minua kaikista syistä antamalla minulle jokaisen yksityiskohdan. Veljeni jopa auttoi minua matkustamaan Istanbulissa. Olen erittäin onnellinen toistaiseksi.

Lue alkuperäinen

KLEANTHIS GEORGIADIS

Need Clinic on paras

Rated 5,0 out of 5
23/01/2022

Olin hyvin hämmentynyt ja hermostunut hiustensiirron tekemisestä, mutta potilaskonsultti Burak antoi minulle tarpeeksi luottamusta ja selitti kaikki yksityiskohdat. Hän oli myös mukanani koko menettelyn ajan. Minun ei tarvinnut huolehtia mistään. He ovat järjestäneet kaiken siitä hetkestä, kun laskeuduin turkkiin, aina paluumatkalleni. Näen tuloksen ja he tarkistavat minut edelleen kahdesti viikossa. En voi kiittää tarpeeksi kaikesta enkä voi suositella tarpeeksi. Need klinikka on paras.

Lue alkuperäinen

Hash

Arvostele Needclinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.