Smiledesigns -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4.7 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Smiledesigns -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Smiledesigns -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Smiledesigns -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Smiledesigns -arvostelut

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 75 reviews)
Excellent90%
Very good1%
Average1%
Poor1%
Terrible7%

Paras päätös, jonka olen tehnyt

Rated 5 out of 5
18/09/2023

Olen ollut smiledesignin parissa vuodesta 2021 lähtien invisalign-hoidossa, ja nyt olen saanut parhaan tuloksen. Kaikki terapeutit ja vastaanottovirkailijat ovat niin mukavia, miellyttäviä ja ei vähiten äärimmäisen taitavia ja ovat todella tehneet prosessistani miellyttävän kokemuksen ❤️ Minulla ei ole koskaan ollut niin paljon luottamusta kuin nyt uuden kauniin hymyni myötä! PARAS PÄÄTÖS, JOKA ON TEHNYT – KAIKEN RAHAN ÄÄNINEN JA VOIDAAN EHDOTTOMASTI SUOSITTELEN!

Lue alkuperäinen

Nikita Johnson

Iloinen ja tyytyväinen

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Olen erittäin tyytyväinen Smiledesignin kokemukseen!

Lue alkuperäinen

Marcus Winther

Lämpimimmät suositukset

Rated 5 out of 5
05/09/2023

Minulla on ollut todella hyvä kurssi ja voin vain suositella Smiledesignsia. Hampaani olivat hieman "itsepäiset" eivätkä liikkuneet niin helposti kuin monilla muilla, mutta onneksi päädyin Emman luo, joka meni kerta toisensa jälkeen varmistaakseen, että saan kaiken ylimääräisen. tarvitsin apua, jotta pääsisin tänään saamaani upeaan tulokseen. Olen tuntenut oloni turvalliseksi Smiledesignin käsissä koko ajan ja olen NIIN tyytyväinen tulokseen. Kiitos Smiledesignsille ja erityiskiitos Emmalle hänen itsepäisyydestään ja sinnikkyydestään – olen sinulle yhden velkaa!

Lue alkuperäinen

Cæcilie

Hurraa SmileDesignsille!

Rated 5 out of 5
26/08/2023

Olen suorittamassa kurssin ja olen ollut niin tyytyväinen koko kurssin ajan. Tulin sisään leukakivulla ja syvällä puremalla, joka alkoi kuluttaa hampaitani. Jotain oli tehtävä. Matkan varrella joukkue on ollut erittäin mukava ja realistinen sen suhteen, mitä voin odottaa. Se on mullistus päivittäisissä rutiineissasi ja vaatii vaivaa, mutta tulos on ehdottomasti sen arvoinen! Suuri kiitos ensisijaiselle terapeutilleni Melissalle ja tietysti muulle tiimille. Olet niin pätevä, ammattimainen ja mukava olla. Sinulla on lämpimät suositukseni.

Lue alkuperäinen

Christina Baltzer

Erittäin mukava kokemus

Rated 5 out of 5
25/08/2023

Olen suorittamassa 14+ kuukauden smiledesigns-kurssia, joka alkoi erittäin vinoilla hampailla ja päättyi kauniisiin suoriin hampaisiin. Kaiken kaikkiaan olen ollut erittäin tyytyväinen prosessiin, olen kokenut mukavia työntekijöitä, hyvää asiakaspalvelua ja hienoja hoitoja. Hinta on korkea, mutta uskon, että saat monia hoitoja hintaan ja pitkällä aikavälillä – ja hampaani suoriutuivat joka tapauksessa. Olen ollut erityisen tyytyväinen heidän politiikkaansa, että kaikki sisältyy hintaan, eli hinta ei muutu matkan varrella tai vaaditaan lisämaksuja. En ole kertaakaan kokenut ajan siirtämistä sairausloman tms. takia, ja olen kokenut korkeintaan 5 minuuttia ylimääräistä odotusta 10-15 käynnistä huolimatta.

Lue alkuperäinen

Anders Olsen

Todella hyvä, mutta myös paljon parannettavaa

Rated 4 out of 5
25/08/2023

Olen aluksi puhunut Smiledesignsista erittäin positiivisesti ystäville ja tuttaville, mutta kun olet aloittanut, se on hieman eri tarina, sinua kiihdytetään kaikki tapaamiset, he varaavat vielä 60 minuuttia ja 20 minuutin kuluttua on joku muu, joka tarvitsee laitteita ja sinut ohjataan ystävällisesti ulos.

Lue alkuperäinen

Morten

Fantastinen housunkannattimet hammaslääkäri parhaalla asiakaspalvelulla

Rated 5 out of 5
25/08/2023

Minulla on ollut ehdoton ilo suoristaa hampaani Smiledesignsilla. Siitä hetkestä lähtien, kun kävelin klinikalle, tunsin oloni tervetulleeksi ja turvalliseksi. Smiledesignin ammattitaito ja asiantuntemus ovat todella ainutlaatuisia, sillä ne mm. vie perusteellisesti aikaa selittääkseni jokaisen hoitoprosessin vaiheen ja varmistin, että olin hyvin perillä ja tyytyväinen kaikissa vaiheissa. Hammaslääkärit ovat myös olleet erittäin tarkkaavaisia ​​huolenaiheeni ja mieltymyksieni suhteen ja räätälöineet hoitosuunnitelman vastaamaan erityisiä tarpeitani. Olen edelleen hoidossani, enkä ole katunut yhtään, ja olen erittäin tyytyväinen hymyäni. Omalta osaltani voin vain suositella Smiledesignsia!

Lue alkuperäinen

Daniel

Ei paljon hymyilyttävää Smildesignsissa

Rated 1 out of 5
25/08/2023

Olen juuri lopettanut kurssini Smildesignsissa, ja mielestäni se on todella ollut huono kokemus. Olen luonnollisesti esittänyt alla olevan Smildesignsille, joka toteaa sen johtuvan henkilöstömuutoksista. Kerran hän sanoi suoraan, että yli puolet henkilökunnasta oli irtisanoutunut. Ongelmana on, että kun maksat niin paljon rahaa, sinun ei asiakkaana pitäisi pystyä huomaamaan sisäisiä kiistoja.

Lue alkuperäinen

Marina V

Paras hammasklinikka!

Rated 5 out of 5
12/07/2023

Tiistain hammaslääkärikäynti oli todellinen ilo! Henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä ja vieraanvaraista siitä hetkestä lähtien, kun astuin ovesta sisään. Odotus oli minimaalista ja minua tapasi ammattimainen suuhygienisti (Noor/Nora), joka kuunteli huoleni ja vastasi kysymyksiini. Hoito oli niin tehokasta ja hän teki kaikkensa varmistaakseen mukavuudeni matkan varrella. Tunsin oloni todella turvalliseksi ja hyvin hoidetuksi koko prosessin ajan. Suosittelen tätä hymymallia kaikille, jotka etsivät positiivista ja miellyttävää hammashoitokokemusta!

Lue alkuperäinen

Fareeba S

Kamala palvelu

Rated 1 out of 5
29/06/2023

Peruutin konsultaationi erittäin huonon palvelun takia. Minulla oli tapaaminen iltapäivällä ja soitin aamulla ensimmäisenä, jotta voisin varata ajan uudelleen, koska sinä päivänä tapahtui jotain. Myöhemmin minulle soitetaan, että olen myöhästynyt tapaamisestani. Kun selitin, että olin juuri puhunut jonkun kanssa aamulla ja sovin uuden treffin, nainen meni 2 minuutiksi tarkistaakseen ja palasi ja sanoi: "Täällä ei ole ketään, joka olisi puhunut kanssasi. Olet varmaan soittanut jonnekin muualle." Tarpeetonta sanoa, että he menettivät yritykseni isosti.

Lue alkuperäinen

Queen M

Arvostele Smiledesigns Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Kööpenhamina K, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.