Tandlægerne Nørrebrogade I/S -arvostelu

Klinikan pisteet
4,3
Rated 4,3 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Tandlægerne Nørrebrogade I/S -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Tandlægerne Nørrebrogade I/S -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Tandlægerne Nørrebrogade I/S -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Tandlægerne Nørrebrogade I/S -arvostelut

4,3
Rated 4,3 out of 5
4,3 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excellent81%
Very good0%
Average0%
Poor6%
Terrible13%

MajBritt on loistava hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
11/01/2022

MajBritt on loistava hammaslääkäri. Vaihdoin hänen puoleensa muutama vuosi sitten ja huomasin, että edellinen hammaslääkärini ei ollut ollut tarpeeksi perusteellinen. Huhukuvat puhuivat selvästi heidän kieltään. Lähetän siis lämpimät suositukset.

Lue alkuperäinen

Lea Weck

Taitava hammaslääkäri.

Rated 5,0 out of 5
17/09/2021

Minulla on ollut Sally Masri hammaslääkärinä vuodesta 2012. Kun Sally päätti tulla itsenäiseksi ja muuttaa siten käytäntöä, oli itsestään selvää, että muutin hänen kanssaan.

Lue alkuperäinen

henrik daniel gaardsdal

Se on paras hammaslääkäri, joka minulla on koskaan ollut...

Rated 5,0 out of 5
29/04/2021

Se on paras hammaslääkäri, joka minulla on ollut vähään aikaan!

Lue alkuperäinen

sivan

Olen juuri voittanut tapauksen...

Rated 1,0 out of 5
18/04/2021

Olen juuri voittanut tapauksen Tandlægerne Nørrebrogadea vastaan ​​potilasvalitusvirastossa. Tapauksessa oli kyse laajasta hammashuijauksesta, jonka hammaslääkäri ja klinikan osaomistaja tekivät hampailleni vuonna 2018. Hammaslääkäri ja osaomistaja hioivat – ilman että tämä oli välttämätöntä – kaikki hampaani ennen muovia. Lisäksi lähes kaikilla hänen valmistamillaan muovipinnoilla oli virheitä.

Lue alkuperäinen

Camilla

Siinä määrin voidaan suositella

Rated 5,0 out of 5
16/04/2021

Olen käynyt hammaslääkärissäni useita vuosia. Kun hän pysähtyi entiselle klinikalle avatakseen oman (Tandlægerne Nørrebrogade) yhdessä toisen hammaslääkärin kanssa, seurasin mukana. Sally on taitavin, lempein ja miellyttävin hammaslääkäri, jonka olen koskaan tavannut!

Lue alkuperäinen

Søren Nordstrand Frederiksen

Viimeiset 6 vuotta minulla on ollut...

Rated 5,0 out of 5
21/03/2021

Minulla on ollut Sally hammaslääkärinä viimeiset 6 vuotta. Säännöllisten hammastarkastusten lisäksi olen käynyt invisalign-kurssin puolentoista vuoden ajan. Olen AINA tuntenut olevani parhaimmissa ja osaavimmissa käsissä. Sally vie aina aikaa selittääkseen, ja olen aina tuntenut oloni helpoksi (en muuten ole hullu hammaslääkärissä käymiseen). Ennen pitkää ahdistuskurssiani minua ohjattiin perusteellisesti ja olin hyvin pukeutunut koko prosessin ajan. Tämä kurssi on parasta mitä olen tehnyt hampailleni! Voin antaa Sallylle vain parhaat suositukseni. Jos etsit välittävää, perusteellista ja todella miellyttävää hammaslääkäriä, kannattaa ehdottomasti mennä Sallylle👌

Lue alkuperäinen

Tina Stampe

Voin vain suositella tätä klinikkaa!

Rated 5,0 out of 5
17/02/2020

Voi vain suositella tätä klinikkaa ja henkilökuntaa, joka ammattimaisesti, joustavasti ja ystävällisesti tekee hammaslääkärissä käymisestä turvallisen kokemuksen. Kävin klinikalla kyseenalaisen kokemuksen jälkeen toisen hammaslääkärin kanssa, jossa minulle kerrottiin, että edessäni oli laaja ja kallis leikkaus. Kun kysyin Sallylta "toista mielipidettä", kävi ilmi, että laaja leikkaus ei ollut ollenkaan tarpeellinen, ja siksi säästin paljon rahaa ja samalla löysin tulevan hammaslääkärini, joka on myös sittemmin kääntynyt. olla halvempi ja parempi kuin edellinen hammaslääkärini.

Lue alkuperäinen

Jonas Møller

Erinomainen hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
07/02/2020

Tämä on todellakin ylivoimaisesti paras hammaslääkäri, jolla olen käynyt. Klinikka on valoisa, puhdas ja vieraanvarainen, ja siellä on mukava oleskelutila, kun odotat tapaamisen alkamista. Vaikka en ole koskaan ollut hammaslääkärissä käymisen fani, Sallyn hoidon taso ja ammattitaito sai minut tuntemaan oloni mukavaksi ja luottavaiseksi, että hampaani saavat tarvitsemaansa hoitoa. Ja minun kaltaisilleni, jotka eivät puhu tanskaa, hän osaa hyvin selittää mitä tapahtuu ja suositella mahdollisia hoitoja. Erittäin suositeltavaa!

Lue alkuperäinen

Will Mathis

Olen ollut Sallyn potilas vuodesta 2010

Rated 5,0 out of 5
08/06/2019

Olen ollut Sallyn, joka on yksi hammaslääkäreistä ja Tandlægerne Nørrebrogaden omistajista, potilas vuodesta 2010. Todennäköisesti yksi pätevimmistä hammaslääkäreistä, jolla olen koskaan ollut. Hän antaa upean hoidon. Hän on rauhallinen ja perusteellinen. Joten jos pelkäät hammaslääkäriä, hän on luultavasti paras. Suosittelen ehdottomasti Sallya ja hänen kollegoitaan kaikille uutta hammaslääkäriä etsiville.

Lue alkuperäinen

Rikke Høst

Tandlægerne Nørrebrogade ovat koko Kööpenhaminan parhaita

Rated 5,0 out of 5
30/04/2019

Olen käynyt Sallylla, joka on yksi hammaslääkäreistä ja Tandlægerne Nørrebrogaden omistajista, useita vuosia ja hän on todella hyvä. Sekä ollessaan edellisellä klinikalla että täällä Nørrebrogadessa hän on antanut fantastista hoitoa, ja hän on luultavasti yksi ainoista hammaslääkäreistä koko Kööpenhaminassa, joka todella pystyy tekemään hammaslääkärissä käymisestä mahtavan kokemuksen.

Lue alkuperäinen

Sebastian Brandes

Arvostele Tandlægerne Nørrebrogade I/S Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Kööpenhamina N, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.