VOBE Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut VOBE Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan VOBE Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

VOBE Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki VOBE Clinic -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent95%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

Suositeltu

Rated 5 out of 5
15/08/2023

Jos minun pitäisi tehdä siitä yhteenveto, sanoisin, että se oli yksinkertaisesti huippu.

Lue alkuperäinen

Dalaa Kahleh

Minulla oli traumaattinen kokemus

Rated 1 out of 5
02/07/2023

Minulla oli vatsanleikkaus, rintojen kohotus ja Lipo, se oli traumaattinen kokemus. Yhtään Yhdistyneen kuningaskunnan edustajaa ei ollut saatavilla, en nähnyt häntä ennen lähtöpäivääni. Kommunikointikyvyttömyys jätti minut erittäin haavoittuvaiseksi varsinkin kun kompressiovaatteeni oli luisunut alas ja puristanut kylkiluitani niin pahasti, että olin pyörtynyt kivusta.. hoitajat eivät ymmärtäneet minua ja huusivat minulle, että jätä se rauhaan. Olin kovissa kipuissa koko yön, kunnes kirurgi tuli aamulla ja korjasi vaatteen. Minulle kerrottiin, etten voi juoda enempää vettä, koska ruokala oli kiinni, minulle oli tehty suuri leikkaus ja olin vakavasti kuivunut, jouduin odottamaan vettä 4 tuntia. Sairaalan henkilökunnalla on varmasti ongelmia ulkomaisten potilaiden kanssa, kukaan ei ollut lämmin tai ystävällinen ja olin yksin suuressa leikkauksessa. Heräsin leikkauksesta kyvyttömänä liikkumaan ja kovissa kipuissa soittopainike sijoitettiin ulottumattomiin, samoin kuin ruoka 2 kertaa. En saanut yhteyttä puhelimeeni ja perheeni ei tiennyt mitä minulle oli tapahtunut 2 päivään. Sairaalassa ei ollut ilmastointia, ja siellä oli meluisia rakennustöitä koko sen ajan, kun olin siellä. Pahinta oli, että jouduin poistumaan sairaalasta yksin 2 päivää suuren leikkauksen jälkeen – ei apua laukkujeni pakkaamisessa, ei apua taksille pääsemiseen – mikä oli 40 minuuttia myöhässä. Melkein pyörtyin matkalla ulos, viemärit jne. vielä kiinni. He jättivät verisuoniputken käsivarteeni ja lähettivät sitten minulle Youtube-videon, kuinka poistan sen itse hotellissa. Ruokaa ei sisällytetty, koska minut myytiin – vain aamiainen ravintolassa – Olin liian huonovointinen mennäkseni ravintolaan, jouduin maksamaan kaikesta ruoasta. Piti vaihtaa lentoa yhtä hyvin kuin en olisi tuntenut oloani turvalliseksi saapuessani yksin klo 2 yöllä tai joutuneena vaihtamaan konetta 3 tunnin odotuksella yksin 4 päivää suuren leikkauksen jälkeen – naurettavaa. Minut jätettiin lentokentälle 7 tuntia ennen lentoani. Kirurgit olivat päteviä, mutta kylmiä Sain sen vaikutelman, että he pitivät minua todella tyhmänä, he eivät kuunnelleet tai ymmärtäneet mitä haluan rinnoistani, joten olen jäänyt tyytymättömäksi heihin. Se ei ollut huippuluokan kokemus, jonka minut myytiin, enkä suosittelisi tätä klinikkaa kenellekään, en edes pahimmalle viholliselleni.

Lue alkuperäinen

Sian Bennett

Tohtori Volkan Halusin vain sanoa kiitos…

Rated 5 out of 5
29/06/2023

Thtori Volkan Halusin vain kiittää sinua niin paljon, että annoit minulle elämäni ja itseluottamukseni takaisin, olen 4 viikkoa leikkauksesta ja olen menettänyt jo 2 kiveä!! En ole koskaan ollut onnellisempi 😁 En käytä enää masennukseen lääkkeitä ja olen onnellisin vuosiin! Sinä ja upea tiimisi Vobe-klinikalla pelastit henkeni!! ja antoi minulle ihanan onnellisen terveen tulevaisuuden, jota odotan lasteni kanssa. Mahalaukkuleikkaus oli paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt koko elämäni aikana, ja koko upea henkilökuntasi sai minut tuntemaan oloni erittäin hyvin hoidetuiksi, koska he ovat niin ammattimaisia ​​ja Pelin piti minusta huolta koko prosessin ajan. alusta loppuun, hän jopa vei minut ostoksille 2 päivää leikkauksen jälkeen, mikä oli uskomatonta! Safa oli myös erittäin ihana ihminen ja niin ystävällinen ja välittävä ja cheedam osastolla oleva sairaanhoitaja, joka piti minusta niin hyvin huolta. Olen niin iloinen, että valitsin Vobe-klinikan, se on paras!!!! 🫶🏼

Lue alkuperäinen

Cheryl Holland

Paras kirurgi ja tiimi

Rated 5 out of 5
28/06/2023

Menin yksin toukokuussa ja tulin pois tunteen, että minulla oli ollut miniloma. Testit ovat erittäin perusteellisia ja sain ensiluokkaisen hoidon. Tohtori volcan ja hänen tiiminsä ovat ehdottomasti parhaita, nyt tunnen itseni varmemmaksi ja olen

Lue alkuperäinen

Jayne steers

Minulle tehtiin leikkaus 12. kesäkuuta 2023 ja...

Rated 5 out of 5
26/06/2023

Minulle tehtiin leikkaus 12. kesäkuuta 2023 ja voin jo paljon paremmin kuin ennen leikkausta.

Lue alkuperäinen

Larissa

Arberita

Rated 5 out of 5
26/06/2023

Minulle tehtiin leikkaus 11. toukokuuta 2023. Tulin Gözden kanssa hyvin toimeen alusta asti. Hän käänsi kaiken todella hyvin, joten tunsin oloni hieman itsevarmemmaksi. Koko prosessi on tähän mennessä ollut loistava. Olen laihtunut tähän mennessä yli 14 kg. Vaikka minulla olisi nyt kysymyksiä, voin ottaa yhteyttä Gözdeen ja saada vastaukset välittömästi. Kaiken kaikkiaan suosittelen kaikkia ottamaan yhteyttä Dr. leikkauttaa Volcan Arayici. Arvet paranivat viikossa ja vaikka oli erittäin lämmintä, mikään ei saanut tartuntaa. Haluan vilpittömästi kiittää koko tiimiä, joka yritti tehdä päivistäni siellä mahdollisimman mukavia. Hyvä Gözde, kiitos paljon kärsivällisyydestäsi. Kiitos koko tiimille ja erityisesti lääkärille!!!

Lue alkuperäinen

Arberita Ma.

Se on tohtori Volkanin tiimi

Rated 5 out of 5
16/05/2023

Se on Dr. Volcanin tiimi, he ovat erittäin ammattitaitoisia!!! Zubeyir, hyvä neuvonantaja ja henkilökohtainen huomio, pidin siitä todella, tänään tulee kuluneeksi viikko leikkauksesta ja tunnen oloni erittäin hyväksi ilman mitään haittaa.

Lue alkuperäinen

Natalia Pabst

Mahalaukun hihaleikkaus

Rated 5 out of 5
08/05/2023

Minulle tehtiin mahalaukun hihaleikkaus 4.5.2023 ja vaimoni oli mukana.

Lue alkuperäinen

Gordon Guede

Hihagastrektomia 24. huhtikuuta 2023

Rated 5 out of 5
28/04/2023

Minulle tehtiin hihagastrektomia 24. huhtikuuta 2023, kaikki sujui hyvin, veri otettiin heti saapuessa, EKG, kuume mitattiin, happi mitattiin ja verenpaine mitattiin. Teimme kaiken myöhemmät tutkimukset ennen leikkausta, Ne olivat myös nopeita ja helppoja, lääkäri on erittäin ystävällinen ja Gözde on upea, viestintä hänen kanssaan on loistava, vaikka hän ei olisi paikalla, voit kysyä henkilökunnalta hänestä tai kirjoittaa hänelle, henkilökunta ponnistelee, mutta olisi parempi, jos hänellä olisi google-kääntäjä, WiFi on hyvin rajallinen, joten viestit eivät valitettavasti tule perille vasta myöhään, huone on hieno ja varustettu kahdella jääkaapilla, ilmastointi toimii vain juhannus ja suihkussa ei valitettavasti ole rinnettä. Voit ehdottomasti käydä ostoksilla leikkauksen jälkeen, jos tunnet olosi hyväksi, basaariin tai ostoskeskukseen.Paras on soittaa taksi Gözdestä.

Lue alkuperäinen

Merita Imeraj

Mahtavaa!!

Rated 5 out of 5
28/04/2023

Minulle tehtiin leikkaus täällä tohtori Volcanin kanssa, erittäin miellyttävä ja iloinen tiimi, joka auttaa mielellään, kaikki mitä pyysin, toteutui. Koordinaattorini Safa oli aivan uskomaton niin kaunis sielu, että hän meni yli ja yli, hän jopa meni kauppoihin hakemaan tarvittavia asioita, auttoi minua kaikin mahdollisin tavoin. Tiimi tulee tapaamaan sinua säännöllisesti ja klinikka on erittäin puhdas ja rauhallinen. Pelkäsin niin kovasti olla eri maassa, mutta käännössovellus ei ratkaissut mitään, aloin huolestua ja epäillä ja minut rauhoitettiin heti. Testaus ennen leikkausta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan verrattuna on vertaansa vailla. Olet turvallisissa käsissä, he ovat kanssasi joka hetki. Olen puhunut koordinaattorini kanssa joka päivä leikkaukseni jälkeen, kun hän käy usein ja raportoi tohtorille. Minulla oli ongelma tärinän kanssa, ja teimme yhteistyötä löytääksemme Yhdistyneen kuningaskunnan vaihtoehdon. Meillä on myös iso Iso-Britannian tuki-what-sovellusryhmä kaikille hihoisille potilaille, se on uskomatonta!

Lue alkuperäinen

Chantelle Swindells

Arvostele VOBE Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Torbalı/İzmir, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.