Tandlæge Bloch -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Tandlæge Bloch -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Tandlæge Bloch -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Tandlæge Bloch -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Tandlæge Bloch -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 45 reviews)
Excellent94%
Very good0%
Average2%
Poor2%
Terrible2%

Jos tarvitset taitavimman hammaslääkärin

Rated 5,0 out of 5
04/12/2023

Jos tarvitset taitavimman hammaslääkärin, sinun on tavattava Tim Mikkelsen, erittäin taitava, miellyttävä, hauska ja erittäin potilaaseen keskittynyt, joka selittää hyvin mitä tapahtuu, en pidä siitä. hammaslääkärit, mutta ensimmäistä kertaa koskaan hänellä ei ollut valkoisia käsiä tuolista pitämisestä. Lämpimät suositukset Tim Mikkelsenille ja hänen tiimilleen. Kiitos puolestasi.

Lue alkuperäinen

Nadia Andresen

KBH:n paras lääkäri

Rated 5,0 out of 5
04/10/2023

Olen asunut Kööpenhaminassa 23 vuotta ja minulla on ollut sekä hyviä että ei niin hyviä hammaslääkäreitä. Mutta Tim Tandlæge Blochista on paras hammaslääkäri, joka minulla on koskaan ollut. Klinikka on kaunis, henkilökunta mukavaa ja osaavaa.

Lue alkuperäinen

Qunhui Mao

DK:n paras hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
21/09/2023

Aina paras hoito ja miellyttävä ja kodikas ilmapiiri. Voin ehdottomasti suositella Blochia.

Lue alkuperäinen

Julie Bosse

Paras hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
04/09/2023

Carsten Bloch Niin pätevä hammaslääkäri.

Lue alkuperäinen

Helle Hinze

Monimutkainen siltatyö on tehty helpoksi

Rated 5,0 out of 5
07/07/2023

Monimutkainen siltatyö on tehty helpoksi

Lue alkuperäinen

Katrina Wadham

Kööpenhaminan pätevin hammaslääkäri.

Rated 5,0 out of 5
13/06/2023

Jens Bloch on Kööpenhaminan pätevin, selkein ja ratkaisukeskeisin hammaslääkäri. Ja sitten klinikalla on todellinen unelmatiimi todella mukavia ja lahjakkaita ihmisiä. Jens on korjannut kaiken mitä muut hammaslääkärit ovat sotkeneet, UG:lle ristillä ja imuletkulla ja pilke silmäkulmassa. Kollegani ja perheeni ovat nyt myös Blochin asiakkaita. Huippuarvosana täältä.

Lue alkuperäinen

Niels Heilberg

Voiko hammaslääkärikäynti todella olla…

Rated 5,0 out of 5
14/10/2022

Voiko hammaslääkärikäynti todella olla viihtyisä ja nautinnollinen? Kyllä, sen voi tehdä hammaslääkäri Jens Bloch & Co. – Hammaslääkärini yli 20 vuotta, joka on aina 100% ajan tasalla uusimpien hammastekniikoiden, -laitteiden jne. Koko henkilökunta on erittäin mukavaa, ystävällistä ja osaavaa! Lämpimät suositukseni.

Lue alkuperäinen

Nynne Christiansen

Todella pettymys kokemus.

Rated 1,0 out of 5
25/01/2022

Todella pettymys kokemus.. tyttöystäväni on varannut ajan hammaslääkärille kipeän ontelon tekemiseksi, on odottanut 2 viikkoa, meille soitetaan edellisenä päivänä ja kerrotaan, että se on peruttu, koska tim on tapaaminen ja voin saada uuden ajan 10 päivän sisällä, ajattelin sitä töykeäksi, kun sanoin sihteerille, että jätämme sen ja etsimme uuden hammaslääkärin, ja siksi pyysin myös aikani peruuttamista, koska minulle oli annettu viikko sitten, kun jouduin todennäköisesti odottamaan 3 viikkoa päästäkseni. Oliko sihteerin reaktio: "Kyllä teemme ja mikä on elvytys." Klinikka menetti juuri 2 asiakasta ja se kuulosti helpotuksesta sihteerille, en epäile etteikö klinikalla olisi taitavia hammaslääkäreitä, mutta inhimillistä ymmärrystä ja palvelua omaavaa on tällä hetkellä vaikea löytää 😔 mvh Bernado ja Nafija

Lue alkuperäinen

Bernado

Uskomattoman ilo saada viisaudenhampaat poistetuksi

Rated 5,0 out of 5
20/12/2020

Olin koko viikon hermostunut mahdollisuudesta saada viisaudenhampaat poistettavaksi perjantaina, eikä se luultavasti ole myöskään suosikkilajini.

Lue alkuperäinen

Andreas

Kaikkien aikojen paras hammaslääkäri ❤️

Rated 5,0 out of 5
11/11/2019

Hammaslääkäri Jens Bloch otti klinikan haltuunsa isänsä Palle Blochin jälkeen, joka oli alun perin vanhempieni ja hammaslääkärini. Olin tuolloin nosturinkuljettaja B&W:ssä ja erotuin hieman muista naisista Dronningens Tværgaden odotushuoneessa, mutta yhden kierroksen jälkeen Vesterbron hammaslääkärissä, jossa sovin paremmin odotushuoneeseen, mutta minulla ei ollut turvallisuutta. hammaslääkärin tuolissa olin takaisin Palle Blochin kanssa, joka saattoi olla hieman ankara, mutta erittäin todellinen.

Lue alkuperäinen

Anne-Grete Westergaard

Arvostele Tandlæge Bloch Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Kööpenhamina K, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.