Gloss & Floss Dental Care® -arvostelu

Klinikan pisteet
4,2
Rated 4,2 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Gloss & Floss Dental Care® -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Gloss & Floss Dental Care® -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Gloss & Floss Dental Care® -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Gloss & Floss Dental Care® -arvostelut

4,2
Rated 4,2 out of 5
4,2 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent80%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible20%

Erinomaista palvelua hammashoidolta…

Rated 5,0 out of 5
17/05/2023

Erinomainen palvelu hammaslääkärin tohtori Alalehin johtamalta hammashoitotiimiltä! Jos haluat siirtyä julkisesta hammashoidosta yksityiseen, niin tämä on loistava valinta sinulle! Aiemmasta kokemuksestani 18 vuoden täällä Ruotsissa oleskeluni aikana, tapasin eri suuhygienistin ja hammaslääkärin joka kerta kun käyn hammasklinikalla, en koskaan tavannut samaa hammaslääkäriä kahdesti. Toisin kuin täällä, missä korkeasti koulutettujen hammaslääkärien ja suuhygienistin tarjoama hammashoito on jatkuvaa. Gloss & Floss Dental Care on erittäin suositeltavaa!

Lue alkuperäinen

Kund

❌varoitus❌

Rated 1,0 out of 5
20/04/2023

Tarkasin avaustarjouksen, joka oli 199 kruunun kysely, ja varasin tämän. Valitettavasti sairastuin ja soitin aikaisin aamulla peruuttaakseni. Ymmärrän, että se on 24 tunnin sääntö ja tietysti minun on maksettava ajasta, jota en voinut käyttää, mutta nyt he ovat lähettäneet 400 kruunun laskun "myöhäisestä peruutuksesta", mikä ei tunnu oikealta. Joten olisin hyötynyt siitä, että menisin sinne flunssan kanssa ja tartuttaisin koko klinikan, kuin olisin ystävällisesti soittanut aamulla ja kertonut, että sairastuin. Spydiga sähköpostitse ja viittaa heidän politiikkaansa, jossa ei sanota yhtään mitään siitä, että häntä rangaistaan ​​kaksinkertaisella maksulla myöhäisistä peruutuksista. Maksan mielelläni tutkimuksesta, jonka varasin, mutta en päässyt mukaan, mutta ei tunnu oikealta, että joudun maksamaan kahdesti. En todellakaan mene sinne tai suosittele pidemmälle. Äärimmäisen pettynyt!!

Lue alkuperäinen

Ida Larsson

Täydellinen hammaslääkäri!

Rated 5,0 out of 5
16/09/2022

Minulla oli upea kokemus Gloss and Flossista! Alaleh on erittäin lahjakas ja ammattimainen, mutta myös erittäin mukava. Kaikki hoitoni hänen kanssaan ovat olleet sujuvat ja kaikki on toiminut täydellisesti! Nelia on myös todella mukava ja lahjakas, joten siellä työskentelee todella hieno tiimi. 100% suositeltavaa!

Lue alkuperäinen

Mikhael

Superraikas klinikka mukavalla hoidolla

Rated 5,0 out of 5
07/10/2021

Superraikas klinikka mukavalla hoidolla! Todella kiitollinen. 🙂

Lue alkuperäinen

Claudia Tastekin

Hienoa!

Rated 5,0 out of 5
07/10/2021

Hienoa, erittäin tyytyväinen!

Lue alkuperäinen

Madeleine Johnsson

Arvostele Gloss & Floss Dental Care® Ruotsi

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tukholma, Ruotsi.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.