Rosary Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,7
Rated 4,7 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Rosary Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Rosary Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Rosary Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Rosary Clinic -arvostelut

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 15 reviews)
Excellent93%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible7%

OLE VARUILLASI ! huijarit! JOS MERKIT TÄHÄN, KÄYTÄ VAIN LUOTTOKORTTIASI!

Rated 1,0 out of 5
30/07/2022

HUOMAA, ETTÄ MITÄÄN ARVOSTELUISTA EI OLE VAHVISTETTU TÄTÄ YRITYSTÄ KOSKEVISTA HYVÄSTÄ ARVOSTELUISTA HUOMAA. MINUN ON.

Lue alkuperäinen

mr harri

Erinomainen palvelu

Rated 5,0 out of 5
02/03/2022

Erinomainen palvelu. Piti huolta meistä saapumishetkestä lähtien. Mert on todella hyödyllinen ja olen iloinen hampaideni tuloksista. Suosittelen.

Lue alkuperäinen

michael s.

Kokemukseni Rosary Clinicistä oli…

Rated 5,0 out of 5
20/02/2022

Kokemukseni Rosary Clinicistä oli uskomaton, koko henkilökunta vastaanotosta huipulle oli erittäin ammattitaitoista ja he auttavat minua paljon täyden tuen avulla kaikissa tilanteissa. Suosittelen kaikkia ystäviä miettimään ja tarkistamaan sivustosi . Kiitos hyvästä työstä, olen erittäin onnellinen

Lue alkuperäinen

Paula N.

Matkustin Rosary Clinicille alkaen…

Rated 5,0 out of 5
20/02/2022

Matkustin Ruusukirkkoklinikalle Ruotsista. Siitä hetkestä lähtien, kun saavuin 09/02/2022, olin hämmästynyt kuinka ammattimaisesti tämä paikka toimii. Vastaanottovirkailijasta kirurgiin, kaikki tekevät osansa täällä 100%. Minut haettiin aina ajoissa hotelliltani jokaista tapaamista varten. Itse rakennus on uskomaton, täysin hygieeninen ja moderni. Minulle laitettiin 24 kruunua, mukaan lukien 3 siltaa ja 3 implanttileikkausta. Lopputulos on aivan ilmiömäinen. Olen täysin hämmästynyt työn tasosta, ja kirurgien huomio yksityiskohtiin on ensiluokkaista. He työskentelevät niin kovasti tehdäkseen sinut onnelliseksi. Tämä on ollut minulle fantastinen kokemus ja rehellisesti sanottuna positiiviset kommentit hampaistani ja hymystäni täysin vierailta ihmisiltä osoittavat vain, että Rosary sai asiansa. Kiitos paljon hymyni ja elämäni muuttamisesta.

Lue alkuperäinen

F.D.

Voin vain suositella Rosary Clinicia kaikille…

Rated 5,0 out of 5
08/02/2022

Voin vain suositella Rosary Cliniciä kaikille. Mietin sitä pitkään ja nyt olen onnellisin ihminen uudella hymylläni. Kiitos loistavasta palvelusta, miellyttävästä oleskelusta ja täydellisestä hymystä ☺️

Lue alkuperäinen

Gret Madla

Ensimmäisestä tekstiviestistä Erdemille klo…

Rated 5,0 out of 5
07/02/2022

Ensimmäisestä tekstiviestistä Erdemille rukouskirkkoklinikalla hän oli niin avulias ja selitti minulle kaiken erittäin yksityiskohtaisesti. Aloitin ensimmäisen hoitoni lokakuussa, palvelu oli fantastinen kuljetusyritykseltä, joka nouti meidät lentokentältä ja jokaiselle hymynhammaslääkärin henkilökunnalle ja hotelli, jossa yöpyimme, tekivät kokemukseni hämmästyttävän.

Lue alkuperäinen

Olga

Suosittelisin 100 % Rosary Clinicia

Rated 5,0 out of 5
07/02/2022

Suosittelisin 100 % Rosary Clinicia! Loistavaa palvelua siitä hetkestä, kun otin yhteyden Irlannissa, tapaamiseen Istanbulissa ja kotiintuloon! Palvelu on erinomaista! Tulokset ovat vielä parempia!! Saa brittiläisen hammaslääkärin tuntemaan itsensä teurastajaksi! Erittäin puhdas klinikka, enkä voinut arvioida palvelua tarpeeksi. En henkilökohtaisesti enää koskaan mene englantilaisen hammaslääkärin luo ja teen joka vuosi 4 tunnin matkan nähdäkseni heidät. Kiitos paljon Rosary xx

Lue alkuperäinen

LARA K

Haluan sanoa suuret kiitokset…

Rated 5,0 out of 5
07/02/2022

Haluan sanoa suuret kiitokset kaikille Rosary Clinicissä heidän tarjoamasta ensiluokkaisesta 5 tähden palvelusta, kun kävin äskettäin heidän luonaan hakemassa uusia hampaitani alusta loppuun. täydellinen ja erittäin ammattimainen. Uusi klinikka on hämmästyttävä, ja ennen matkaa hermostuneena olen niin iloinen, että tein koko henkilökunnan, erityisesti Alin, saamaan sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja keskustelemaan kaikesta kanssasi yksityiskohtaisesti.

Lue alkuperäinen

P.W

Rosary Clinic saa yli 5 tähteä…

Rated 5,0 out of 5
07/02/2022

Rosary Clinic saa minulta yli 5 tähteä. Ryhmä on erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja avulias. Ali oli käytettävissä koko ajan ja seurasi minua koko hoidon ajan. Ali on erittäin hyvä henkilö, erittäin ammattitaitoinen ja avulias. Tunsin oloni todella kotoisaksi. Erittäin ammattitaitoinen ensimmäisestä yhteydenotosta loppuun asti. Minut haettiin lentokentältä ja vietiin hotellille. Seuraavana päivänä minut haettiin hotellilta ja vietiin klinikalle. Klinikka on erittäin kauniisti tehty ja näyttää erittäin siistiltä. Hygienia on heidän prioriteettinsa. Kuljetuksista, keskusteluista, lääkäristä, tiimistä, hoidosta kaikki oli erittäin täydellistä ja ammattimaista.

Lue alkuperäinen

Marcela D

Erinomainen palvelu alusta loppuun

Rated 5,0 out of 5
25/01/2022

Erinomainen palvelu alusta loppuun

Lue alkuperäinen

Gerry Eileen Beyga

Arvostele Rosary Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.