IO KLINIK -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut IO KLINIK -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan IO KLINIK -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

IO KLINIK -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki IO KLINIK -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 5 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Luotettava hammasklinikka Istanbulissa

Rated 5,0 out of 5
01/08/2022

Dr. Eser Bolat on ollut hammaslääkärini vuosia ennen kuin muutimme Yhdysvaltoihin. Heti kun järjestimme vuoden 2022 matkamme Turkkiin, otin häneen yhteyttä ja hän kutsui minut uuteen klinikkaansa. Ensinnäkin rakastan sijaintia, erittäin helppo mennä julkisilla kulkuvälineillä. Klinikka oli niin kaunis, rakastan heidän makuaan. Hänen kumppaninsa Ege ja Berra olivat erittäin mukavia ja vieraanvaraisia ​​sekä henkilökunta. Hammashoitoni etäsuunnittelu oli erittäin helppoa, koska henkilökunta tuntee järjestelmän Yhdysvalloissa. Lisäksi hinnoittelu oli paljon järkevämpi verrattuna Yhdysvaltoihin ja tiedät läheisen arvion ennen lähtöä. Lopuksi tiesin, että olen hyvissä käsissä, koska luotan todella tohtori Eseriin ja hänen tiimiinsä heidän ammatillisiin taitoihinsa. Bonus, sekä minä että mieheni nautimme Istanbulista pari päivää sekä asioiden hoitamisesta. Erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

melis sedef kahraman

Kiitos

Rated 5,0 out of 5
26/07/2022

Kiitos paljon!

Lue alkuperäinen

Sema

Invisalign

Rated 5,0 out of 5
21/07/2022

Hampaani ovat nyt suorat ja palvelu on erittäin ystävällistä. Berra on todellinen ammattilainen, joka selitti kaikki hoidon vaiheet ja miltä hampaani näyttävät Invisalignin valmistumisen jälkeen. Se kesti kaksitoista kuukautta ja oli kivuton. Unohdin, että ne olivat edes päällä. Tulos on parempi kuin odotin!

Lue alkuperäinen

Harvey

Erittäin suositeltavaa!

Rated 5,0 out of 5
20/07/2022

Olen erittäin tyytyväinen IO-klinikkaan.

Lue alkuperäinen

Orkun Çolak

Ammattitaitoinen ja ystävällinen

Rated 5,0 out of 5
19/07/2022

Vierailin IO Klinikissä viime toukokuussa ja tein siellä Smile Designin. Tutkittuani useita hammasklinikoita törmäsin Dr.Egeen ja hänen tiimiinsä ystävieni neuvojen perusteella. Hän oli työssään varsin ystävällinen ja ammattimainen. Selitti kaikki vaiheet ja loi minulle täysin uuden hymyn. Kiitos hienosta työstä ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta :))

Lue alkuperäinen

Sam Lewis

Arvostele IO KLINIK Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on ISTANBUL, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.