Idol Aesthetic International -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Idol Aesthetic International -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Idol Aesthetic International -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Idol Aesthetic International -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Idol Aesthetic International -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 33 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Olen niin iloinen, että löysin tämän paikan

Rated 5,0 out of 5
18/08/2023

Minulla oli viilut ja vatsani. Niin iloinen, että löysin tämän klinikan, loistava palvelu erittäin informatiivinen, voit kertoa, että he välittävät. Koko joukkue on kokenut. Erittäin hyviä tuloksia Hyvin tehty!

Lue alkuperäinen

Chantelle N.

Gastric Sleeve

Rated 5,0 out of 5
23/07/2023

En olisi voinut pyytää parempaa hoitoa. Kaikki selitettiin minulle täydellisesti ja kysymyksiini vastattiin täydellisesti.

Lue alkuperäinen

DEREK MILLS

Tummytuck Veneers…

Rated 5,0 out of 5
12/07/2023

Hyvin iloinen Idolin hymynmuutoksestani ja vatsanmuokkauksestani. Hampaani näyttävät nyt niin paljon suoremmilta ilman hammastuen tarvetta! Lääkäri ja koko tiimi ovat erittäin hyödyllisiä. Todella tyytyväinen tuloksiin. Erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Kelly U.

Kauneuskirurgia ja viilut

Rated 5,0 out of 5
18/05/2023

Erinomainen palvelu ja jälkihoito. Koko henkilökunta ja lääkintäryhmä erittäin avulias ja kohtelias. Tapaaminen sujui sujuvasti. Suosittelisin kaikille. Ostin myös hampaani tuolloin loistavilla hinnoilla

Lue alkuperäinen

Allison

Olen ollut useissa leikkauksissa…

Rated 5,0 out of 5
18/05/2023

Olen ollut useissa leikkauksissa Idol Clinicissä, enkä voi syyttää niitä. Kasvojen ja kaulan kohotus, viilut ja olen varattu reisiin marraskuussa. Klinikka on erittäin puhdas ja niiden infektiohallinta on erittäin kohdallaan. Erittäin hyvä jälkihoito. Nähdään joka päivä klinikalla haavatarkastuksissa.

Lue alkuperäinen

Lisa S.

Breast & Veneers

Rated 5,0 out of 5
18/05/2023

Tiimi on todella ystävällinen! He tulivat varustettuna kaikella tarvittavalla ja tekivät työn parhaalla mahdollisella tasolla! Upeita tuloksia uskomattomilla ja parhailla hinnoilla! Suosittelen vahvasti!

Lue alkuperäinen

Diane Ellen

Plastiikkakirurgia ja viilut…

Rated 5,0 out of 5
15/05/2023

Kokemukseni Idolista on ollut hämmästyttävä alusta lähtien. Koordinaattorini oli Mert ja hän helpotti prosessia paljon ja varmisti, että olin valmistautunut ennen saapumistani. Hoito Idolissa oli upeaa ja kaikilla sairaanhoitajilla on hymy huulillaan ja he yrittävät parhaansa hoitamallasi. Kirurgini ja minä emme voi kiittää häntä tarpeeksi siitä, että hän antoi minulle ensimmäisen suuren askeleen elämäni muuttamisessa. Nyt on toinen kuukausi leikkaukseni jälkeen ja kuljen onnellisempi kuin koskaan. Arveni ovat siistejä ja tuskin edes havaittavissa. Olen niin onnellinen saamastani hoidosta 🙂

Lue alkuperäinen

Aoife Vaughn

Suuri kokenut tiimi ja he ovat…

Rated 5,0 out of 5
09/05/2023

Upea kokenut tiimi ja he keskittyvät potilaiden hoitoon. Olen todella iloinen viilujeni tuloksista. Minulle ilmoitettiin maksusta ja menettelystä. Haluan suositella tätä käytäntöä kaikille!

Lue alkuperäinen

Lorna E.

Alusta loppuun en voi syyttää…

Rated 5,0 out of 5
04/05/2023

Alusta loppuun en voi syyttää hoitoa, jota sain kaikilta leikkausmatkalleni osallistuvilta. Minulla oli rasvaimu ja viilut Idolilla, enkä voisi olla tyytyväisempi tuloksiin. Koordinaattori Mert on ollut niin ystävällinen ja rauhoittava koko matkani ajan, mutta sai minut todella tuntemaan oloni mukavaksi ja tuntemaan olevani turvallisissa käsissä.

Lue alkuperäinen

Alice T.

Tummytuck…

Rated 5,0 out of 5
17/02/2023

Valitsin Idol Clinicin Tummytuckille ja viiluille, koska olen nähnyt hänen työnsä muilla ihmisillä ja rehellisesti sanottuna viillot/arvet ovat niin siistejä!! Minulle tehtiin leikkaus 11. marraskuuta ja tulokset ovat jopa parempia kuin osasin koskaan kuvitella. Hän on niin rehellinen ja antaa parhaat neuvot! Olen niin iloinen, että valitsin hänet kirurgini, enkä valitsisi/luottaisi keneenkään muuhun.

Lue alkuperäinen

Dion K.

Arvostele Idol Aesthetic International Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Izmir, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.