Yesilyurt Dental -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Yesilyurt Dental -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Yesilyurt Dental -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Yesilyurt Dental -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Yesilyurt Dental -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 41 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

HYVÄ KOKEMUS

Rated 5,0 out of 5
16/12/2022

Kaunis klinikka, puhdas, moitteeton hygienia, koko henkilökunta hymyilee, huippuluokan kliininen hotellipalvelu. Erinomainen ranskalainen edustaja. Todella suositeltavaa. Kiitos taas

Lue alkuperäinen

Christian Rapp

Maltasta

Rated 5,0 out of 5
03/06/2022

Olemme poikani kanssa juuri hammashoidossa tässä kuussa. Meidän on vielä kirjauduttava sisään syyskuussa. Olemme iloisia, että löysimme mainitun klinikan, koska henkilökunta on mukavaa, hammaslääkärit ammattitaitoisia ja mikä tärkeintä, klinikka on erittäin puhdas ja menettelyt ovat steriilejä. On mainittava fatma ja ugarcan, jotka ovat Jumalan lähettämiä turkkia puhumattomille asiakkaille. Lähettää arvostelun uudelleen syyskuuta, kun saan hampaani kiinni implantteihin. suosittelen lämpimästi

Lue alkuperäinen

helen schembri

Yesilurt on hammasklinikka, joka...

Rated 5,0 out of 5
28/05/2022

Yesilurt on hammasklinikka, joka toimii korkeiden standardien mukaisesti ammattimaisilla laitteilla ja erittäin ammattitaitoisella henkilökunnalla. Minulla oli mahdollisuus saada hoitoon tohtori Ceylan, joka on erittäin ammattimainen henkilö, voin sanoa, että hän muutti elämäni, tunnen oloni erittäin mukavaksi uusien hampaideni kanssa ja voin syödä mitä tahansa ilman ongelmia. Suosittelen tätä klinikkaa suurella luottamuksella, ja bonus kiinnostuneille, hinnasta voidaan neuvotella, vaihdoin kaikki hampaat erittäin edulliseen hintaan 🤩

Lue alkuperäinen

Roxy

Täällä sain unelmani toteutumaan…

Rated 5,0 out of 5
28/05/2022

Tässä sain unelmani toteutua. Kaikki täällä ovat uskomattomia, enkä voisi pyytää enempää! Olen kiitollinen kaikesta ja sanoinkuvaamattoman onnellinen! Kiitos kaikille!❣️

Lue alkuperäinen

Bubu Lina

Upea palvelu

Rated 5,0 out of 5
22/04/2022

Upea palvelu, nopea ja luotettava. Aina saatavilla ja kohtelias kaikkialla. Fatihin ja Ceylanin kanssa oli hienoa olla vuorovaikutuksessa, ja he ovat jo suositelleet heitä muille!

Lue alkuperäinen

Semih

Olen käynyt klinikalla säännöllisin väliajoin noin 1 kuukauden ajan…

Rated 5,0 out of 5
22/04/2022

Olen käynyt klinikalla säännöllisin väliajoin noin kuukauden ajan. Minulle tehtiin juurihoito ja hammasproteesit. Olin iloinen, että he olivat päteviä, ystävällisiä ja selittivät jokaisen prosessin yksityiskohtaisesti.

Lue alkuperäinen

Bilal Doğan

Se on mukava klinikka

Rated 5,0 out of 5
22/04/2022

Se on mukava klinikka, pidin henkilökunnasta ja ympäristöstä erittäin paljon. Lähdin täältä 2 hoitoon, molemmat tyytyväisiä.

Lue alkuperäinen

Özlem Gök

Juurihoito ja laserhampaiden valkaisu…

Rated 5,0 out of 5
22/04/2022

Minulla oli juurihoito ja laservalkaisu, olin kovasti kipeänä, olin vihdoin helpottunut, kiitos koko henkilökunnalle Toivon teille menestystä jatkossakin.

Lue alkuperäinen

Fadime Avğan

Se on mukava puhdas klinikka

Rated 5,0 out of 5
22/04/2022

Se on mukava puhdas klinikka. Minua on aiemmin hoidettu muilla klinikoilla, mutta tämä paikka onnistui parhaiten. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pystyn syömään ilman hammassärkyä.

Lue alkuperäinen

Bilal Tekdemir

.Olin tehnyt tutkimusta Istanbulille…

Rated 5,0 out of 5
19/04/2022

.Olin tehnyt tutkimusta Istanbulin hammashoitoa varten. Kaikista Internetistä etsimistäni asioista huomasin, että Yesilyurtin hammashoitola oli reagoivin. Tulin tapaamaan tohtori Ceylanin, joka oli asiantuntevin, taitavin ja ystävällisin hammaslääkäri, jota olen koskaan hoitanut. Minulla oli onteloita ja kruunupaikkoja viidelle hampaalle. Se tehtiin kauneimmalla ja ammattitaidolla viidessä päivässä. Olen erittäin tyytyväinen klinikkaan ja henkilökuntaan. Se on ammattimaista ja rehellistä toimintaa. Rakastan tätä paikkaa ja tulen takaisin milloin tahansa hammashoitoon, jos tarvitsen sitä. Se antaa minulle syyn käydä Izmirissä.

Lue alkuperäinen

Elif uçar

Arvostele Yesilyurt Dental Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.