Lema Dental Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,0
Rated 4,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Lema Dental Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Lema Dental Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Lema Dental Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Lema Dental Clinic -arvostelut

4,0
Rated 4,0 out of 5
4,0 out of 5 stars (based on 32 reviews)
Excellent72%
Very good0%
Average3%
Poor3%
Terrible22%

Kuulin klinikasta mainoksesta…

Rated 5,0 out of 5
17/10/2023

Kuulin klinikasta Lontoon mainoksesta ja otin heihin yhteyttä saadakseni tarjouksen. He vastasivat erittäin nopeasti ja vastasivat kaikkiin kysymyksiini, mikä oli erittäin hyödyllistä ja auttoi minua päätös mennä tälle klinikalle. Kääntäjät ovat kaikki erittäin ystävällisiä ja avuliaita. Tarvitsin 2 implanttia ja 28 kruunua, pelkäsin kovasti, että se olisi erittäin kipeä, mutta se meni paremmin kuin odotin. En ole vielä lopettanut hoitoani implanttikruunuilla. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen saamiini hoitoihin, erityisesti hammaslääkäriin ja implantologiani, kaikki erittäin ammattitaitoisia ja kokeneita. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen hoitooni tähän mennessä. Ja odotan innolla paluuta toiselle vierailulleni 4 kuukauden jälkeen liittääkseni kruununi täydentämään hymyni.

Lue alkuperäinen

Connor Farrell

VÄLTÄ

Rated 1,0 out of 5
16/10/2023

Ehdottoman kauhea HIUSKASVAKLIINIKKI tyypit eivät tule tänne, olen ollut 3 kertaa hajanaisia ​​kohtia täydellisiä cowbooja, olen niin vihainen. Kaikki täällä olevat arvostelut ovat sinä päivänä, kun joku saa tuloksia sen huonoista uutisista. Minun ei pitäisi murehtia hiuksistani kolmen leikkauksen jälkeen ja odottaa joka kerta vuodesta puolitoista vuoteen tuloksia, joten niin pettymys. Olen juuri pelastanut sinut tuskalliselta sattumalta, joka särkyi, puhumattakaan rahan haaskauskokemuksesta, joka kerta kun olin valmis käymään läpi tuskan ollakseni onnellinen, kunnes tapasin turkkilaisen miehen ja näin, mitä hän teki oikein hiustensiirron pitäisi näyttää siltä, ​​että tämä yritys saa sinut sairaaksi vatsaasi. He eivät todellakaan välitä HAIR GROW CLINICissa, he haluavat poistaa huonot todelliset arvostelut, jotta he voivat edelleen tuhota ihmisten mahdollisuudet olla onnellinen elämässä. Luota minuun, älä käytä HAIR GROW CLINICia.

Lue alkuperäinen

Matias Green

Minulla oli hiustensiirtohoito…

Rated 5,0 out of 5
28/09/2023

Minulle tehtiin hiustensiirtohoito kahdeksan kuukautta sitten. Se oli sujuva ja hyvä prosessi. Hiukseni ovat alkaneet kasvaa nyt ja ne kasvavat erittäin hyvin. Suuri kiitos kaikille, lääkäreistäni henkilökunnalle.

Lue alkuperäinen

Finlay James

Tämä yritys pilaa elämäsi

Rated 1,0 out of 5
31/08/2023

He ovat onnistuneet saamaan kaikki negatiiviset arvostelut, jotka he saivat tältä sivulta, poistamaan, mukaan lukien pitkän arvosteluni, he arvioitiin huonoiksi. Olen ollut täällä kahdesti ja he ovat pilanneet hampaani. Voin ohra sulkea suuni yhteen, koska kaikki hampaat ovat siirtyneet. Ja he rokkaavat taas ja putoavat. Kun olet tehnyt hampaasi täällä, muista, etteivät he välitä, ja te ihmiset, jotka puhuvat hämmästyttävää englantia WhatsAppissa, alat sitten jättää sinut huomioimatta ja tehdä eroja, niin yhtäkkiä et osaa puhua englantia kovin hyvin.

Lue alkuperäinen

Paul m

Älä mene sinne tähän Lemaan…

Rated 1,0 out of 5
31/08/2023

Älä mene sinne Lema-klinikalle rahan tuhlausta, suurta tuhlausta. Toivon, etten koskaan tekisi tätä minulle, mutta valitettavasti en voi viedä sitä ohi ja korjata sitä.

Lue alkuperäinen

Yana Bradford

Huijarit eivät halua palauttaa rahojamme...

Rated 1,0 out of 5
31/08/2023

Huijarit eivät halua palauttaa rahojamme…

Lue alkuperäinen

Slavica

Lema-hammasklinikka, numero yksi🥇

Rated 5,0 out of 5
30/08/2023

Hyvin pitkät etsinnäni päättyivät, kun törmäsin Lema-klinikalle Istanbulissa.

Lue alkuperäinen

Balcan Dorica

Tein kaikki hampaani (koko suuni)…

Rated 2,0 out of 5
29/08/2023

Tein kaikki hampaani (koko suuni) zirkoniumilla ja vanereilla, mikä teki minut onnelliseksi alusta asti, kunnes monet niistä alkoivat pudota/halkeilla suustani alle vuodessa, ikenistä tuli turvotusta ja epämiellyttäviä tunkeutumisia ja verenvuotoa "hoidon" jälkeen, mikä voi johtaa vakavaan iensairauksiin tulevaisuudessa ja hampaiden menettämiseen. Tunnen katumusta ja pelkoa, koska minulla oli kaikki hampaani erittäin terveinä ja ne kaikki ajeltiin viilujen sijoittamiseksi ilman, että minua olisi pyydetty tai suositeltu ennen toimenpidettä olla tekemättä sitä selkeän hyvän hampaiden kunnon vuoksi. Nyt se on tehty, se ei palaa, rukoile vain, ettei minulla olisi enää ongelmia, koska minulla oli tarpeeksi, mukaan lukien paljon kipua ja enemmän rahaa korjataksesi lyhyessä ajassa. Jos sinulla on luonnolliset hampaasi terveet, älä tee sitä, en suosittele.

Lue alkuperäinen

Beto

En tiedä ollenkaan onnellisia, että he ovat…

Rated 1,0 out of 5
23/08/2023

En tiedä ollenkaan onnellisia, että he ovat varanneet meren kaltaisen hotellin hei taivas, joka puhuu kanssani ranskaksi hänen nimensä on usman, heillä on lupaus varaa hotellin hyvin, mutta nukuin pissalla, en suosittele sinua menemään tälle klinikalle, klinikani on suuri ongelma

Lue alkuperäinen

Zlatanova Dimitrina

He todella välittävät sinusta potilaana

Rated 5,0 out of 5
23/08/2023

He todella välittävät sinusta potilaana, voit tuntea tämän huolenpidon ja ammattimaisuuden heti, kun aloitat viestittelemisen heille ja kauan sen jälkeen, kun olet lähdössä klinikalta. Pelkäsin hyvin paljon lääkäreitä ja kaikkia lääketieteellisiä toimenpiteitä yleensä, pelkkä sairaalan tai hammaslääkärin toimiston haju riitti saada minut tärisemään, mutta heidän klinikansa ei ollut mitään sellaista. Olin koko ajan rauhallinen, enkä välittänyt koneiden äänestä, sillä minulle tarjottiin kuulokkeet tai muuten kääntäjä jatkoi puhumista minulle pitääkseen mieleni kiireisenä. Jopa lähdön jälkeen he tarkastelivat minua muutaman viikon välein varmistaakseen, ettei minulla ollut kipua tai ongelmia, ja näytti olevan aidosti kiinnostunut auttamaan. Olen erittäin tyytyväinen palveluun. Toivon Lemalle kaikkea hyvää ja suosittelen niitä kaikille

Lue alkuperäinen

Sophia Hudson

Arvostele Lema Dental Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Bakırköy, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.