Magical Dental Center | Implant & Smile Studio -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Magical Dental Center | Implant & Smile Studio -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Magical Dental Center | Implant & Smile Studio -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Magical Dental Center | Implant & Smile Studio -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Magical Dental Center | Implant & Smile Studio -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tämä on vakavasti paras hammashoito…

Rated 5,0 out of 5
04/10/2022

Tämä on vakavasti maailman paras hammashoitokeskus. Olen erittäin tyytyväinen saamaani hoidosta. He ovat erittäin ammattitaitoisia ja tilat / laitteet ovat erinomaisia ​​ja uusia. Kaikki hammaslääkärit olivat erittäin ystävällisiä ja kuuntelivat minua ja ymmärsivät mitä halusin tehdä hampailleni. He selittivät minulle ystävällisesti kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot ja toteuttivat hoidon valintani korkeimmalla tasolla. Erittäin suositeltavaa. Vien koko perheeni sinne.

Lue alkuperäinen

Cameron Wooden

Alusta loppuun mikä upea…

Rated 5,0 out of 5
04/10/2022

Alusta loppuun mikä upea kokemus. Modernit, valoisat ja hienot tilat. Suosittelisin tätä klinikkaa. En voi kiittää heitä tarpeeksi täydellisestä hymystäni.

Lue alkuperäinen

Laura Enderson

Tarvitsin implantin ja etsin sitä…

Rated 5,0 out of 5
03/10/2022

Tarvitsin implantin ja etsin sitä googlesta. Näin Magical Dental Centerin mainoksen. Lähetin heille viestin ja sain ilmaisen ja parhaan konsultaation. He järjestivät kaiken puolestani. Ainoa mitä tein, oli lentolipun ostaminen. He olivat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Myös klinikka oli erittäin hygieeninen. Sain parhaan hoidon minulle. Olen iloinen voidessani tavata heidät. Kiitos kaikesta MDC-tiimille😊

Lue alkuperäinen

Rachel Zane

He ovat kirjaimellisesti perfektionisteja

Rated 5,0 out of 5
26/09/2022

He ovat kirjaimellisesti perfektionisteja. He pitävät sinusta huolta, niin ammattimaisesti tervetulleita ja kaikki ovat niin mukavia. Minulla oli niin hieno kokemus. Olen niin iloinen tuloksista. Kiitos Magical Dental Center!

Lue alkuperäinen

Robin Jonas

Minulla oli zirkoniumkruunukäsittely. He…

Rated 5,0 out of 5
24/09/2022

Minulla oli zirkoniumkruunukäsittely. He ovat erittäin kiinnostuneita työstään ja menestyvät. Suosittelen ystävilleni. Pidin tästä maagisesta klinikasta.

Lue alkuperäinen

Catriona Silver

Olen saanut upeaa hoitoa

Rated 5,0 out of 5
23/09/2022

Olen saanut upeaa hoitoa. Koko henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista, ja klinikka on erittäin hygieeninen. Paljon kiitoksia. Suosittelen.

Lue alkuperäinen

Melissa Cameron

Se oli erittäin mukava kokemus

Rated 5,0 out of 5
26/08/2022

Oli erittäin mukava kokemus olla tällä klinikalla. Lääkärit ja avustaja olivat erittäin ystävällisiä ja erittäin avuliaita. Minusta klinikka oli erittäin puhdas.

Lue alkuperäinen

Sercan Bozdemir

Se oli maaginen kokemus

Rated 5,0 out of 5
23/07/2022

Se oli maaginen kokemus. Aivan uskomaton paikka, henkilökunta on erittäin ystävällistä ja ystävällistä. En olisi koskaan uskonut, että hampaani voisivat näyttää näin hyvältä. Kaikki kuljetukset lentokentältä hotellilleni, hotelliltani klinikalle olivat ilmaisia.

Lue alkuperäinen

Jonathan Smith

Olin siellä viime viikolla implanttihoidossa…

Rated 5,0 out of 5
20/07/2022

Olin siellä viime viikolla implanttihoidossa. Ennen kuin tulin tänne, tein tutkimusta ja sain ilmaisen konsultaation. He sanoivat, että heillä oli uusi implanttimenetelmä nimeltä implantti vain 1 päivässä. He antoivat minulle yksityiskohtaiset tiedot ja sovittiin tapaamisestani. Maksoin juuri lentoliput ja hoitomaksun. He tarjoavat kaikki muut palvelut. VIP-kuljetus, 5 tähden hotellimajoitus, 3D-tomografia jne. Minulla oli 12 implanttia ja 24 zirkoniumkruunua. Hoitoni kesti yhteensä 3 päivää. Mielestäni sain erinomaista palvelua. Se oli erittäin nopea ja erittäin mukava hoito implanttihoitoon verrattuna. Suosittelen ehdottomasti. Lämmin kiitos joukkueelle ja lääkärilleni. Toivottavasti nähdään kun tulen ensi vuonna lomalle tarkastukseen.

Lue alkuperäinen

James Adams

very hygienic clinic. Also, doctors are very successful

Rated 5,0 out of 5
14/07/2022

I do my dental care here every year. I had implants this year. A very hygienic clinic and dentists are very successful.

Hallac

Arvostele Magical Dental Center | Implant & Smile Studio Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.