Symboldent -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Symboldent -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Symboldent -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Symboldent -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Symboldent -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

ei voinut suositella tarpeeksi!

Rated 5,0 out of 5
10/03/2023

Minulla oli ehdottomasti paras aika Symboldentin kanssa. Alusta loppuun koko matka oli vaivaton ja vaivaton, minun ei tarvinnut huolehtia mistään. Minut haettiin lentokentältä, joten minun ei tarvinnut huolehtia siirroista. Kävin konsultaatiossani ja puhuimme kaikesta mitä halusin ja kuinka hän voi saavuttaa sen. Koko tiimi oli mahtava, leikkauspäivänä lääkäri työskenteli taikuutta ja tunnen itseni hämmästyttäväksi. En ole enää pitkään tietoinen hymystäni, toivon vain, että olisin tehnyt sen aikaisemmin! Ryhmä me niin lempeä ja rauhoittava minua jatkuvasti. Kaikki kysymykset, joita minulla oli hoidon jälkeen, käsiteltiin ennen kuin kysyin niitä! Suosittelisin ystäville ja perheelle, tohtori Mustafa on kaikkien aikojen paras! Kiitos Symboldentille, olette pelin parhaita!

Lue alkuperäinen

saffy ward

Upea kokemus Symboldentista…

Rated 5,0 out of 5
10/03/2023

Upea kokemus Symboldent-klinikalta. Tohtori Mustafa oli upea ja henkilökunta oli aina avulias ja ystävällinen. He varmistivat, että minulla oli sujuva valmistelu, menettely ja seuranta. He ottivat minut myös lentokentältä, mikä oli ihanaa.

Lue alkuperäinen

Paulina Noga

Minulla oli upea kokemus tohtori…

Rated 5,0 out of 5
06/03/2023

Minulla oli upea kokemus tohtori Mustafa Cakirin kanssa. Suosittelen lämpimästi heidän klinikkaa ja palvelua kaikille. Tohtori Mustafa on kokenut ja ammattitaitoinen ja tietää mitä tehdä. Olin hyvin hermostunut, mutta hän sai minut rauhoittumaan ja rentoutumaan hoidon aikana. Minulla oli 5 implanttia tohtori Mustafalla. Klinikka on erittäin puhdas ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Kiitos vielä kerran tohtori Mustafa ja hänen tiiminsä.

Lue alkuperäinen

sowmya eshwar

Niin onnellinen hymyn muuttamisesta!

Rated 5,0 out of 5
04/03/2023

Niin onnellinen hymyn muuttamisesta!! Tulen ehdottomasti takaisin. Kiitos

Lue alkuperäinen

Romy

Arvostele Symboldent Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.