Armada Smile Dental Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Armada Smile Dental Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Armada Smile Dental Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Armada Smile Dental Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Armada Smile Dental Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Kiitän armada smilea laadukkaasta työstä

Rated 5 out of 5
29/07/2023

Kiitän armada smileia laadukkaasta työstä, hyviä työntekijöitä ja johtaja Sayafia ammattimaisesta lähestymistavasta liiketoimintaani.

Lue alkuperäinen

Cengiz Abdulla

Mikä kokemus...

Rated 5 out of 5
22/06/2023

Mikä kokemus…

Lue alkuperäinen

Szymon Simon Kolmetz

Kokemukseni Armada Smile Dentalista…

Rated 5 out of 5
31/05/2023

Kokemukseni Armada Smile Dental Clinicistä oli 100 % uskomaton!

Lue alkuperäinen

AUDI M

Vihaan hampaitani

Rated 5 out of 5
14/04/2023

Vihaan hampaitani, klinikalla käynnin jälkeen tapasin kaikki olivat mukavia ja hymyileviä Tunsin oloni turvalliseksi 7 klinikalla vietetyn päivän jälkeen rakastuin hymyäni, suosittelen sitä kaikille ja tekisin sen uudelleen vain Armada Smail

Lue alkuperäinen

Daniel

Koko elämäni hylättynä

Rated 5 out of 5
23/11/2022

Koko elämäni aikana hylättynä, yli puoli vuosisataa Armada Smile Hammasklinikka elämäni kulkua 2 viikossa. Lääkärin ammattitaidolla ja miehistön, erityisesti Mr.Ozzen, asiantuntemuksella hampaiden hoitoni toteutui. Se on korvaamaton kokemus, joka minulla oli Antalyassa. Kuljetus, hotelli, ruoka ja vieraanvaraisuus olivat surrealistisia. Minulla ei ole tarpeeksi sanoja kuvaamaan syviä tunteitani tuloksista. Kiitos paljon ihmiset. Jumala siunatkoon teitä kaikkia!

Lue alkuperäinen

Edward Lewis

Haluan sanoa, kuinka jos sinulla on ollut…

Rated 5 out of 5
22/08/2022

Haluan sanoa, kuinka jos olet pelännyt hammaslääkäriä 🦷, pelkosi poistetaan, kun Armada he ovat ammattimaisia ​​ja saat 100 %:n huolenpitosi voimaa. Kun pääset koneellesi hotelliin, ja kaikki upeat kommunikointitaitosi ihanien Gamzen ja Ozzien toimesta. He ovat hämmästyttäviä pitämään sinut ajan tasalla matkan jokaisessa vaiheessa kohti helmiäisen täydellisen hampaat. kiitos kaikille tarpeeksi ja muistiinpanosta on niin totta, mitä Gamze ja Ozzie sanovat, ettet tunne yhtään mitään kiitos vielä kerran toivon, että olisin tullut luoksenne kuukausia ja kuukausia sitten 🙏❤️🦷

Lue alkuperäinen

jackson szynanowski

OI LUMALANI

Rated 5 out of 5
11/08/2022

VOI LUMALANI! Takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan hoitoni ja uskomattomien 7 päivän jälkeen, jotka olen viettänyt Antalyassa. Olen saanut ihmisiä kehumaan uusia kirkkaita hampaitani jo laskeutumiseni jälkeen. En voisi koskaan ilmaista tarpeeksi kiitollisuutta tälle klinikalle ja sen tiimille! Minulla oli täysi suu implantit ja 24 zirkoniumkruunua, en ole tuntenut kipua leikkaukseni aikana MITÄÄN! Hoito on ollut ensiluokkaista. Tällainen kunnioittava tiimi leveät hymyt kasvoillaan joka kerta kun astuin tälle klinikalle. He kuuntelevat sinua ja ottavat huomioon kaiken, mikä on sinulle tärkeää. Olen valinnut tämän klinikan kaikista muista vaihtoehdoista, koska Armada Smile tavoittelee laatua eikä määrää. Koska olen huolissani matkustamisesta ulkomaille hammashoitoon. En epäröi suositella heitä kenellekään. Toivotan heille onnea ja menestystä.

Lue alkuperäinen

KyeSho

Klinikka on erittäin ammattimainen, ja minä…

Rated 5 out of 5
26/07/2022

Klinikka on erittäin ammattimainen, enkä itse asiassa odottanut saavani koko suun implantteja Turkissa, mutta hinta oli kohtuullinen ja se oli kaiken kokemuksen arvoista. Lääkäri teki työni erittäin huolellisesti ja teki sen, mitä pidin minusta kärsivällisesti. Hoidon aikana se oli vaivaton kokemus, jonka tiimi hoiti kaiken hotelliin ja kuljetukseen liittyen erittäin hyvin. Ympäristö oli ystävällinen ja klinikka oli todella mukavalla paikalla. Minulle se oli kaunis kokemus. Kiitän paljon tohtori Sayafista ja hänen tiimistään, olen täysin tyytyväinen hampaisiini ja olen iloinen saadessani hymyni takaisin. Lääkäri tuntee työnsä hyvin.

Lue alkuperäinen

Callum H

Kalkkunat parhaat !

Rated 5 out of 5
14/07/2022

Vau! Olen ollut yhteydessä Armada Smileen noin 3 kuukautta. Olin aluksi todella varma varauksesta, mutta minun ei olisi pitänyt olla. Olen iloinen, että sain hymyni takaisin todella pitkän Yhdistyneessä kuningaskunnassa vietetyn ajan jälkeen. En odottanut kuinka vähän kipua oli kurssin injektioiden jälkeen. En ole aina ollut niin luottavainen itseeni ja olen välttänyt hammaslääkärissä käymistä vuosia. Olen niin iloinen hampaiden puuttumisen ja katkenneiden hampaiden jälkeen, uusi hymyni on niin hyvä ja tunnen oloni niin itsevarmaksi. Palvelu oli myös moitteetonta. Kiitän koko Armada Smile Studio -tiimiä.

Lue alkuperäinen

Joe M

Arvostele Armada Smile Dental Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.