West Hair Transplant -arvostelu

Klinikan pisteet
4,2
Rated 4,2 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut West Hair Transplant -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan West Hair Transplant -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

West Hair Transplant -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki West Hair Transplant -arvostelut

4,2
Rated 4,2 out of 5
4,2 out of 5 stars (based on 25 reviews)
Excellent76%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible20%

The dissapointment about this clinic is…

Rated 1,0 out of 5
10/02/2024

The dissapointment about this clinic is more than I can express. I made a 360 liposuction and a breast reduction in the same time. I was promised the heaven but it’s been 2 months post op and I am still not well because of them. Surgery took place in a hospital full of very young staff, the girls were alright but that was the only good thing about it all. The doctor never came to visit. I contacted the person I talked with for everything, I was left with no instructions on how I should take care of myself after these 2 major surgeries.I won’t get into much details but I’ve been asking for documents and details and no one ever gave me anything.. I find this very unusual and bad. The girl I paid with so much money, she dissapeared straight away. My healing process is very slow cause they just abandon me.. I teached myself but in the hard way. Please find another clinic if you don’t know what to do and you need guidance.

Ramona Caldararu

Henkilökunta piti minusta erittäin hyvää huolta…

Rated 5,0 out of 5
09/08/2023

Henkilökunta piti minusta erittäin hyvää huolta ja tunsin oloni erittäin mukavaksi koko ajan, kiitos.

Lue alkuperäinen

Luke

En tiennyt täysin mitä odottaa, mutta kaikki odotukseni ylittyivät…

Rated 5,0 out of 5
08/05/2023

En tiennyt täysin mitä odottaa, kun päätin tehdä ab-etsaustoimenpiteen viime kuussa. Se oli jokseenkin spontaani päätös lentää 10 tuntia Yhdysvalloista Istanbuliin, mutta päätin tehdä sen läpi lähinnä siksi, kuinka asiantuntevaksi, tarkkaavaiseksi ja välittäväksi West Estetik ja erityisesti potilaskoordinaattori Su osoittautuivat. . Ensimmäisestä WhatsApp-viestistämme lähtien minusta tuntui, että Su tarjosi minulle rehellisiä vastauksia, realistisia odotuksia ja erittäin kohtuullisen hinnan.

Lue alkuperäinen

Eric P.

Kirjoitin edellisen arvostelun I ja minun piti…

Rated 5,0 out of 5
03/05/2023

Kirjoitin edellisen arvostelun I ja minun piti kirjoittaa toinen, älä huomioi väärennettyjen valokuvien negatiivista arvostelua. Näet minut matkallani länsimaisessa estetiikassa. sano Sue huolehti tyttärestäni ja olen uskomattoman hyvin hän on pitänyt yhteyttä sen jälkeen kun tulin kotiin Isoon-Britanniaan ja on aina ottanut minuun yhteyttä hän ylitti tehtävänsä ja varmisti, että meillä oli kaikki mitä tarvitsimme hän on ytimekäs, kohtelias ja johdonmukainen hän on suuri tekijä siihen, miksi valitsin lännen Voin rehellisesti sanoa, että Sue on nainen, jota tarvitset tällaisissa olosuhteissa seuraa tarinaani tiktok 77 Aparrelissa, olet tervetullut kysymään kysymyksiä joltakulta, joka on käynyt tämän läpi ja rakastaa häntä uutta kasvot kaulaan

Lue alkuperäinen

Jill

Otin yhteyttä Westiin päästäkseni eroon…

Rated 5,0 out of 5
20/04/2023

Otin yhteyttä Westiin saadakseni eroon silmälaseistani. Hän sanoi, että Multifocal-linssi sopisi minulle paremmin. Tulin Turkkiin ja sain tämän leikkauksen. Kuljettaja, joka tapasi minut lentokentällä, sairaanhoitaja sairaalassa, lääkäri olivat erittäin ystävällisiä. Leikkauksesta on kulunut 3 kuukautta ja olen erittäin tyytyväinen. Nautin lukemisesta ilman laseja.

Lue alkuperäinen

Jordan McLean

Fantastinen saumaton kokemus…

Rated 5,0 out of 5
11/04/2023

Fantastinen saumaton kokemus alusta loppuun. West ja hänen tiiminsä pitivät minusta huolta. Tulokset ovat uskomattomia ja suosittelen sitä, vain huomioitava seikka, kun näin Turkissa huonoja hiustensiirtoja joillekin miehille, jotka saivat minut ymmärtämään, että olin tarpeeksi onnekas käyttää West Cliniciä. 5 tähteä.

Lue alkuperäinen

Kenneth Pierre

Maksettuani talletuksen ja vahvistanut minun…

Rated 5,0 out of 5
27/03/2023

Maksattuani talletuksen ja vahvistanut leikkauspäivämääräni he lähettivät minulle vahvistuspaperin ja kertoivat minulle prosessin vaiheesta, erittäin tyytyväinen. Erittäin suositeltavaa

Lue alkuperäinen

Sammy

Tulin suoraan Istanbuliin…

Rated 5,0 out of 5
27/03/2023

Tulin suoraan Istanbuliin tutkimaan paremmin klinikalle, kävellessäni kadulla näin heidän kylttinsä ja menin sisään, ystävällinen nainen antoi minulle yksityiskohtaista tietoa ja järjesti nopeasti saatavuuden. Edelleen paranemisprosessissani, mutta näen erinomaisen tuloksen. Arvostan paljon.

Lue alkuperäinen

Marie K.

Kaikki heidän julkaisemansa videot ja valokuvat ovat väärennettyjä.

Rated 1,0 out of 5
27/03/2023

Älä tuhlaa rahojasi. Mitä tahansa he sanovat, on väärin.

Lue alkuperäinen

Claribel Maegan

AVOID THIS CLINIC AT ALL COSTS!

Rated 1,0 out of 5
20/03/2023

AVOID THIS CLINIC AT ALL COSTS!

Stacy Slyvia

Arvostele West Hair Transplant Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.