SaphireDent -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4,5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut SaphireDent -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan SaphireDent -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

SaphireDent -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki SaphireDent -arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 out of 5 stars (based on 155 reviews)
Excellent84%
Very good3%
Average2%
Poor1%
Terrible10%

Excellent service

Rated 5,0 out of 5
18/02/2024

Excellent service, brilliant work, thank you so much, totally recommend them to anyone

Mr Hussain

Elevate Your Dental Experience at SAPHIREDENT

Rated 5,0 out of 5
11/02/2024

saphire dent

Ibrahim Berber

Minä Farida Ben Osmane Rabatista

Rated 5,0 out of 5
20/12/2023

Minä Farida Ben Osmane Rabatista, Marokosta, minulla oli erittäin hyvä kokemus SaphireDent-klinikalta Istanbulissa. Hoitavat lääkärit olivat laadukkaita, samoin kuin avustava henkilökunta. Tervehdin häntä lämpimästi, en saa unohtaa neuvonantajaamme Ikramia, joka seurasi meitä hyvin tiiviisti ennen Istanbuliin menoa, vierailumme aikana ja Marokkoon palaamisen jälkeen. Vastaanoton henkilökunta, mukaan lukien herra Brahim ja herra Mohamed, olivat tarkkaavaisia ​​ja kiinnittivät meihin täyden huomionsa joka kerta, kun menimme klinikalle. Neiti Nouhaila, tulkkimme oli paikalla aina kun tarvitsimme. Mieheni ja minut majoitettiin 5* hotelliin ja kuljetukset lentokentältä hotellille ja hotellilta klinikalle järjestettiin VIP-jäseninä. Lyhyesti sanottuna kaikki oli täydellistä ja olen erittäin tyytyväinen kokemukseen. Suosittelen lämpimästi SaphireDent Istanbul -klinikkaa.

Lue alkuperäinen

Farida Ben Osmane

Löysimme SaphireDentin internetistä ja…

Rated 5,0 out of 5
16/11/2023

Löysimme SaphireDentin internetistä ja olemme olleet yhteydessä Jamilin kanssa helmikuusta lähtien. Saimme vihdoin vierailla Istanbulissa marraskuussa ja saimme palveluita Saphire Dentiltä. Kokemuksemme oli hämmästyttävä! Hinta oli aivan kohtuullinen. He tekevät kaiken tarvittavan, joka sisältyy hintaansa. He antoivat meille jopa lääkkeemme ja takaavat heidän työnsä 15 vuodeksi!

Lue alkuperäinen

Sara

Klinikka, joka välittää potilaista ja...

Rated 5,0 out of 5
15/11/2023

Klinikka, joka välittää potilaista ja ottaa huomioon sen, mitä kaikki haluavat!

Lue alkuperäinen

Mihaela Vasarhelyi

Hei

Rated 5,0 out of 5
13/11/2023
Omar

Toiveeni toteutui!🙏Paljon kanssa...

Rated 5,0 out of 5
13/11/2023

Toiveeni toteutui!🙏 Suurella ilolla sydämessäni haluan kiittää Jamilia tuesta ja ammattitaitoisesta tarjouksesta!🤗Rakkaat, minulla oli unohtumaton kokemus, ja sen seurauksena paljon yli odotukseni!🤩Minua kohdeltiin koko poikkeuksellinen henkilökunta!❤️Jamil oli se poika, joka osallistui vuoden unelmani toteutumiseen, hän oli kärsivällinen, tarkkaavainen ja ymmärtäväinen, kun olin ehkä liian stressaantunut 🙈!Nyt hymyilen hillittömästi syön vihdoin kaiken mitä haluan🍔, jos haluat ja tarvitset ammattitaitoisia ihmisiä tuomaan takaisin hymysi😁 ja itseluottamuksesi 🥰 soita klinikalle, et tule katumaan👍.Kiitos kaikille terveydestä toivon teille 🙏❤️ Jamil, kiitos tuestasi, kaikesta ajasta, kun tarjosit olla lähelläni ja tukea minua ja auttaa minua, kun sitä tarvitsin, kun käskit minun luottaa siihen, että kaikki tulee olemaan hyvin, rehellisesti sanottuna. älä odota, että tämä tulos on paljon enemmän, se ylittää odotukseni🦷 Olen erittäin tyytyväinen! Koetko sinä avullasi kaiken maailman hyvän ja sen ilon, mitä minulla on, toivon, että sinulla on se sydämessäsi koko elämäsi 🙏🥰 Kiitos kaikille ❤️❤️❤️

Lue alkuperäinen

PARASCHIVA MARIA

Suosittelen Saphire Dent Clinicia…

Rated 5,0 out of 5
11/11/2023

Suosittelen Saphire Dent Clinicia, kävin heidän luonaan hammashoidossa sekä hiustensiirrossa. Olemme erittäin tyytyväisiä lääketieteellisen palvelun laatuun ja myös klinikan lääkärin konsultin Ikram kabbajin antamaan tukeen, joka oli mukana ennen saapumistamme, Turkissa oleskelumme aikana ja paluumme saakka.

Lue alkuperäinen

Chorouk Chamss

The best clinic ever thank you so much

Rated 5,0 out of 5
08/11/2023

IBRAHIM BERBER

Myynnin jälkeen

Rated 1,0 out of 5
08/11/2023

Minun piti palata tänä vuonna yhden puolen ongelman vuoksi. He eivät välitä asiakkaistaan.

Lue alkuperäinen

Miguel Bertrand

Arvostele SaphireDent Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.