SaphireDent -arvostelu

Klinikan pisteet
4,6
Rated 4.6 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut SaphireDent -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan SaphireDent -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

SaphireDent -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki SaphireDent -arvostelut

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 out of 5 stars (based on 129 reviews)
Excellent87%
Very good4%
Average1%
Poor1%
Terrible7%

Safiirin hampaalla löydämme erittäin…

Rated 4 out of 5
18/09/2023

Safiirin hampaalla löydämme erittäin kauniin hymyn erittäin tervetuloa kuuntelemaan ihmisiä erittäin hyvää seurantaa asiakkaan kanssa. Kääntäjäni Ikram selitti vaiheet erittäin hyvin oleskeluni aikana. Hän soittaa potilaalleen saadakseen uutisia leikkauksista erittäin ammattimaisesti. Olisin halunnut olla klinikalla seuraamassa potilaitaan, kuten hän tekee puhelimessa, on sääli, kiitos Ikram. pysy, väitän sinua ikram of saphire tooth👍👍👍 t paras

Lue alkuperäinen

Pat Riad

Se on niin suuri epäonnistuminen, että tulen olemaan…

Rated 1 out of 5
10/06/2023

Se on sellainen epäonnistuminen, että minun on hoidettava hampaat UNKARISSA. Ne ovat niin lyhyitä, että näytän 20 vuotta vanhemmalta! Kaikilla käytävillä tapaamillani potilailla oli vinot hampaat: he veisivät hampaat tietyn kokoisesta zirkonikiekkosta, mikä tarkoittaa, että oli hampaiden todellinen koko mikä tahansa, kaikilla on samankokoiset hampaat. Ja sama väri!

Lue alkuperäinen

Bakouly

Olin SAPHIRE DENT -klinikalla 11. päivästä…

Rated 1 out of 5
02/06/2023

Olin SAPHIRE DENT -klinikalla 11. syyskuuta – 20. syyskuuta ja haluaisin jakaa kokemukseni. Ennen kuin tulin Saphire clickiin, puhun yhdelle naiselle nimeltä Rawana hinnasta ja varauksestani. Hinta sovittiin emax straumann zirkoniumkruunut 5030€. Sitä ennen kiistin verotuksesta. Hän sanoi, että jos maksan käteisellä, ei veroa, mutta maksan luottokortilla, maksan ylimääräisen 10% veron. Peruutin tämän SAPHIRE-varauksen ja 10-15 minuutin kuluttua "peruutustiimin" kaveri soitti minulle ja sovimme, EI VEROJA, kokonaishinta emax straumann zirkoniumkruunut 5030 puntaa. Kun olin Turkissa, liitin Turkin hallitukseen ja kysyin heiltä PAX:stä ja he jäävät minulle EI VEROA, ja kaikki hinnat sisältävät verot. Puhun heille, mitä minulle tapahtuu (en mainitse nimeä), he sanovat selvästi: kokonaishinta tai hinta + ALV (VER), mutta SAPHIRE EI mainitse, että… VAIN KÄTEISYHTEISÖ on VÄÄRIN, ja TAX HIDE.

Lue alkuperäinen

esat

Tämä kokemus on hyvä, koska minulla on kaunis hymy ja hampaani ovat kohdakkain

Rated 5 out of 5
13/05/2023

tämä kokemus on hyvä, koska en aluksi osannut päättää. Pelkäsin, minulla ei ollut itseluottamusta ja sitten kun päätin, että valitsin safiirihampaan hammasneuvojan Amiran takia, joka osasi neuvoa minua, rauhoittaa minua kaikista huolenaiheistani, tarjouksesta, materiaalivalinnasta lippuun asti ja hotelli lähtöpäivänäni se oli käytettävissäni Saavuin Turkkiin lentokentälle hotellilleni. Rehellisesti sanottuna seuraavana päivänä kuljettaja tuli hakemaan minua. Klinikalla kaikki olivat ystävällisiä. Otettiin jäljennökset ja kaikki meni laboratorioon, siellä oli sovitukset ja lopulliset hampaat ja samana päivänä laitettiin 4 implanttia, jotka menivät erittäin hyvin. rehellisesti sanottuna joku, joka pelkää ja haluaa tehdä matkan yksin, voi valita saphire dent. Saavuin yksin ja koko tiimi otti minut hyvin vastaan, erittäin ammattitaitoinen ja osaava. saphire Dentillä ei ole mitään kadehdittavaa eurooppalaisissa klinikoissa. Haluan kiittää erittäin lempeää ja erittäin ammattitaitoista lääkäriä Yassinea, joka antoi minulle kauniin hymyn. hänen avustajalleen, joka piti kädestäni, koska pelkäsin anestesiaa. Ibrahimille iso kiitos, joka piti minusta huolta ja kiitos erittäin ystävällisille kääntäjille Haluan sanoa suuret kiitokset Amiralle, joka teki kaikkeni tullakseni. rehellisesti sanottuna ilman Amiran ystävällisyyttä ja ammattitaitoa myönnän, etten olisi tullut Turkkiin. Hän antoi minulle luottamusta ja sanoin, että olen tulossa Türkiyeen. Johto, olette erittäin onnekas tämän neuvonantajan kanssa, koska minua on erittäin vaikea vakuuttaa. kiitos paljon Amira kaikille

Lue alkuperäinen

Suzanne Degny

Epäammattimainen

Rated 1 out of 5
03/05/2023

Tulen toisen kerran suorittamaan hoidon. Esitettyään aiemmin laaditun arvion johtaja ja lääkäri halusivat painostaa kulutukseen. Pidin kiinni vahvistetusta arviosta. Kun olen lunastanut rahat, minut lähetetään lääkärille, en voi kutsua häntä hammaslääkäriksi, hän ottaa jäljennöksiä kruunuista, viilaa terveen hampaan ja kaiken lisäksi hän koskettaa ikenieni. Puheessaan hän otti vapauden vastata puhelimeen. Palattuani hotelliin yritin ottaa yhteyttä kahteen henkilöön, joiden numero minulla on. Heihin on mahdotonta ottaa yhteyttä. Jätin useita viestejä, ei vastausta. Toinen tärkeä seikka, asiakkaat, jotka uskovat, että hotelli on tarjolla, se on väärä. Asiakas on se joka maksaa. Vielä parempi, jos teet simulaation ebookingista, huomaat, että ne veloittavat sinulta enemmän. No kyllä, ajattele sitä, he veloittavat sinulta täyden hinnan ja ottavat palkkion hotellista, koska heillä on kumppanuuksia. Suosittelen vahvasti, ettei kukaan tule tänne hoitoon. Reaktion puutteen vuoksi lähden omin päin ja yritän ratkaista ongelmat.

Lue alkuperäinen

Adam Eve

Rana - Lääketieteellinen konsultti

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Vietin pitkän aikaa tutkiessani implanttiyrityksiä ennen kuin päätin Saphire Dentin, ja olen iloinen, että tein.

Lue alkuperäinen

David M

RUN away olet vain lippuja…

Rated 1 out of 5
06/03/2023

RUN away olet vain lippuja heidän silmissään 🛑🛑🛑

Lue alkuperäinen

amandine d

Ole varovainen Istanbulin Saphir Dental Clinicin kanssa

Rated 2 out of 5
09/02/2023

Hei arvostelijat. Nimeni on Jawhar. Kävin Saphir-hammasklinikalla kahdessa vaiheessa saadakseni 4 implanttia puuttuviin hampaisiini. Ensimmäinen vaihe meni hyvin. Viime vuoden joulukuussa osallistui Saphir Dental Clinicille suorittamaan implantteja. Se tehtiin ja Ibrahim (yksi vastaanoton tyypeistä) lähestyi minua, kun implantit olivat juuri valmiit ja odotti kuljetusta, joka vie minut takaisin hotellilleni. Pyysi minua kirjoittamaan arvostelun. Kirjoitin ja olin silloin onnellinen. Palasin takaisin Dubliniin ja VAIN viikon kuluttua yksi implanteista oli Loos ja hetken kuluttua se tuli ulos. Oti heihin yhteyttä (kaveri nimeltä Mohammed). Selitettiin ongelmasta. Hän ilmaisi surunsa ja pyysi minua palaamaan korjaamaan sen. Ottaen huomioon kustannukset ajoissa, lennon ja majoituksen edes 1 päiväksi, se ei ole ollenkaan edullinen, koska hinta on vähintään 700 €. Pyysi Mohammediä korvaamaan ainakin osittain, jotta minulle säästyy rahaa ja aikaa ja ongelma ratkeaa. Hän lupasi palata luokseni hyvien uutisten kanssa! Mutta tänään, 8. helmikuuta, tuli minulle kieltävä vastaus. Nyt olen varannut ajan tänne Dubliniin korjaamaan sen. Korjaus maksaa noin 250€. Suosittelen, että olet varovainen, kun käsittelet heitä Saphirissa. Kokeilen muita tapojani levittää pettymyskokemustani muille potentiaalisille asiakkaille.

Lue alkuperäinen

Jawhar Amini

Ensimmäinen oleskelu on safiirihammas

Rated 5 out of 5
27/01/2023

Ensimmäinen oleskelu on safiirihammas. Kiitän vilpittömästi Amiraa konsulttia, joka tuki minua paljon ♥️. Kiitän myös lääkäreitä Yasmine, Nour ja Muhammed, jotka ovat erittäin ammattitaitoisia ja tarkkaavaisia. Kiitos koko sapphire dent -tiimille🙏🏼

Lue alkuperäinen

Aissata Sow

Nimeni bouchaib olen kotoisin USA:sta…

Rated 5 out of 5
15/01/2023

Nimeni bouchaib olen kotoisin USA:sta saphiredentiin 3 päivää sitten. Minulla oli 12 hammasimplanttia, poskiontelon nosto ja luusiirre. Lääkäri Mehmet teki sen vain yhdellä käynnillä. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen, eikä minulla ole turvotusta tai kipua yhden päivän hoidon jälkeen. Tunsin oloni erittäin iloiseksi Anas JH:sta, joka oli kanssani alusta alkaen ja tarjosi kaikki yksityiskohdat ja oli kanssani kaikissa vaiheissa sekä hänen nopeista vastauksistaan ​​ja huolenpidostaan. Paljon kiitoksia Adnanille, että olit kanssani leikkauksen aikana ja käännöstyössä. Kaiken kaikkiaan olen erittäin hyvä ja iloinen, että tein päätöksen tulla hakemaan hoitoa SaphireDent-klinikalta.

Lue alkuperäinen

Bouchaib Hadine

Arvostele SaphireDent Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.