Sanita Dental Hospital -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Sanita Dental Hospital -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Sanita Dental Hospital -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Sanita Dental Hospital -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Sanita Dental Hospital -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 15 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

A very good dentist for implants

Rated 5,0 out of 5
05/01/2024

Thank you to everyone that helped me at sanita. Everyone there is so professional at their job. I recommend to everyone that is indecisive. They made me feel like family and I always felt comfortable.

Zeynep Kosar

Enemmän kuin mitään, mukaan lukien tervetulotoivotus…

Rated 5,0 out of 5
03/11/2023

Olimme erittäin tyytyväisiä kaikkeen, myös tervetulotoivotukseen. Kiitos paljon, emme kokeneet mitään takaiskuja.

Lue alkuperäinen

Ali Osman Acar

Oman alansa asiantuntijatiimi

Rated 5,0 out of 5
02/11/2023

Epäröin pitkään implanttien hankkimista, kunnes tapasin Sanita-tiimin. Koko tiimi, erityisesti Dr. Hasan, on kohtelias ja pätevä työssään. He suunnittelevat hyvin ja suorittavat hoidon lyhyessä ajassa. Haluan sydämestäni kiittää koko Sanita-tiimiä.

Lue alkuperäinen

Eagel

Se oli hieno kokemus, joka minulla on

Rated 5,0 out of 5
02/11/2023

Se oli hieno kokemus, joka minulla on. He kaikki ovat avuliaita ja vilpittömiä. Erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Necdet Damar

Tulimme Belgiasta

Rated 5,0 out of 5
26/07/2023

Tulimme Belgiasta. Kaikki oli erittäin hyvää. Ammattimainen, ystävällinen. Hyvä tervetuloa. Potilas Erinomainen tulos. suosittelen 100%

Lue alkuperäinen

Ayhan Aylin

Erittäin miellyttävä kokemus

Rated 5,0 out of 5
20/06/2023

Erittäin miellyttävä kokemus, ammattitaitoinen henkilökunta, erittäin avulias ja ymmärtäväinen. Asma, koordinaattori, joka on tavoitettavissa milloin tahansa ongelmastani riippumatta! Suosittelen tätä klinikkaa ilolla ja luottamuksella!

Lue alkuperäinen

Denis Adrian

Odottamaton loistava tilaisuus laadukkaaseen hoitoon

Rated 5,0 out of 5
10/06/2023

Minulla oli mahdollisuus tehdä upea kokemus niin mahtavan ammattitaitoisen tiimin kanssa. He ovat kaikki ystävällisiä ja avuliaita, todella ystävällisiä ja sydämellisiä, mikä on myös erittäin tärkeää heidän ammattimaisen tapansa työskennellä nykyaikaisten laitteiden ja huippulääkäreiden kanssa. Jos pelkäät hammaslääkäreitä, menetät kaikki pelkosi täällä. Ajanvaraus vaikka tulet ulkomailta, ne mahdollistavat paljon hienolla aikasuunnittelullaan. Suosittelen niitä todella. Olen kiitollinen koko tiimistä, tämä tarkoittaa oikeastaan ​​koko tiimiä, joka työskentelee siellä Sanitalla.

Lue alkuperäinen

Neslihan Zencirci

What made my experience even better was…

Rated 5,0 out of 5
10/06/2023

What made my experience even better was the treatment I received outside clinical operations. I thank Mrs. Tuğba Atılgan for her kind manners, Mrs. Dt. Bilgesu and Mr. Dt. Burak and Miss Ezgi for their professional finesse and all the special people who enable this smooth process to take place in Sanita | Bornova.

Orkun Azap

He kaikki ovat erittäin tervetulleita ja…

Rated 5,0 out of 5
10/06/2023

He kaikki ovat erittäin tervetulleita ja tukevat. Minulla on ollut hieno kokemus, jossa kävin siellä leikkauksessa ja pysyin rauhallisena ja luottavaisena heidän informatiivisen tavan ja asenteensa ansiosta. Suosittelen, ehdottomasti.

Lue alkuperäinen

Necdet Damar

Hammasaiheeseen liittyen etsin paljon ja vierailin lisää...

Rated 5,0 out of 5
11/05/2023

Hammasaiheeseen liittyen tutkin paljon ja vierailin useammalla kuin yhdellä klinikalla samaan aikaan, kunnes opin tuntemaan Sanita-tiimin vakavasti, kaikella rehellisyys ja vilpittömyys. Ystävällisin terveisin ja erityinen kiitollisuus lääkäreille ja kaikille henkilökunnalle. Kiitos paljon koko sydämestäni. Vähän on paljon selvitettävää. Rehellisyys ja rehellinen palvelu ja kaikki rakkaus neitiä kohtaan niin kauan kuin hän välitti meistä erityisellä tavalla, ja palkitsekoon Jumala hänet tuhannella hyvällä.

Lue alkuperäinen

Ümit

Arvostele Sanita Dental Hospital Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on İstanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.