Lavivaclinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Lavivaclinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Lavivaclinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Lavivaclinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Lavivaclinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Ihana hoito

Rated 5,0 out of 5
27/12/2022

Upea hoito, arvostettu henkilökunta, ja lääkärin tehokkuus on erittäin korkea

Lue alkuperäinen

Razan Barakat

Hoito on erinomaista ja…

Rated 5,0 out of 5
27/12/2022

Hoito on erinomaista ja henkilökunta ammattitaitoista. Suosittelen kaikkia käymään klinikalla.

Lue alkuperäinen

Marah

Loistava kokemukseni Lavivan kanssa

Rated 5,0 out of 5
22/12/2022

Kokemukseni Laviva-tiimistä oli uskomaton A:sta Z:hen. Siitä hetkestä kun aloitin ensimmäisen puhelun, kunnes palasin kotiin iloisena hymynä. Henkilökunta on asiantuntevaa, ystävällistä, erittäin organisoitua, erinomaista kommunikaattoria ja ammattitaitoista. Ismael, Mostafa, Kasem ja Dr Waheed ovat supersankareita. En voi kiittää heitä tarpeeksi. Klinikka on erittäin puhdas ja ilmapiiri on niin rentouttava ja tyylikäs. Majoitus ja kuljetus olivat täysin heidän koordinoimia ja järjestämiä, joten minun ei tarvinnut huolehtia siitä ollenkaan. Suosittelen ehdottomasti Lavivaa kaikille, jotka harkitsevat hampaidensa parantamista. Mikä mahtava joukkue! Pitäkää taso ja palvelu yllä, kaverit 🙂 , olette ihania. Paljon rakkautta ja kunnioitusta! 🙂

Lue alkuperäinen

MB

Asenne ja palvelu korkeimmalla...

Rated 5,0 out of 5
19/12/2022

Asenne ja palvelu korkeimmalla tasolla, reagointi ja saatavuus 24/7… henkilökohtainen ja välittävä asenne, erittäin tyytyväinen tulokseen

Lue alkuperäinen

אלירן מורגן

Kävin laviva-klinikalla korjaamassa...

Rated 5,0 out of 5
13/12/2022

Kävin laviva-klinikalla korjaamassa hampaitani, vieraanvaraisuus oli uskomatonta, laatu oli uskomatonta, suosittelen tätä klinikkaa

Lue alkuperäinen

GAME GAME

Ylivoimainen kokemus hiustensiirrosta

Rated 5,0 out of 5
31/10/2022

Parempi kokemus hiustensiirrosta. Erittäin suositeltava keskus, jolla on rikas ja laaja kokemus hiustensiirrosta. He huolehtivat kaikista yksityiskohdista heti alusta alkaen konsultaatiosta leikkauksen läpi ja sen jälkeen jälkihoitotoimenpiteillä. He tarjoavat kaiken tarvittavan tiedon tapauksesta, tuloksista ja hoidosta. He tarjoavat sinulle myös erittäin informatiivisen määrän materiaalia, itsehoitoa, lisäravinteita ja lääkkeitä varmistaaksesi, että operaatio jatkuu menestyksekkäästi pitkään. Ne antavat elinikäisen takuutodistuksen toiminnan onnistumisesta. Kaikki oli fantastista, ja heillä on erittäin kokenut lääkäreiden, sairaanhoitajien ja avustajien tiimi. Laviva klinikalla olet aina turvallisissa käsissä. Se kannatti tehdä se heidän kanssaan. Erityiset kiitokset Esmaelille siitä, että hän piti minusta erityistä huolta ja oli erittäin tukena. Suosittelen lämpimästi Laviva klinikkaa.

Lue alkuperäinen

Akram Al-nassan

Vierailin laviva-klinikalla USA:sta

Rated 5,0 out of 5
31/10/2022

vierailin laviva-klinikalla USA:sta. Olin erittäin tyytyväinen heidän palveluunsa .. Herra Esmael :+90.534.518.71.83 Lääketieteellinen neuvonantajani, oli ammattimainen ja liian tukeva. Kaikki olivat erittäin avuliaita ja ystävällisiä. Kävin hammaslääkärissä. Dr. Wahed erittäin ammattimainen ja varmisti, että kaikki menee oikein. Olen erittäin tyytyväinen valkoiseen lumeni ja terveisiin hampaisiini. Palaan ehdottomasti takaisin heidän muihin palveluihinsa.

Lue alkuperäinen

Matt Bastoni

Arvostele Lavivaclinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Şişli, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.