The Pearl Clinic Antalya -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut The Pearl Clinic Antalya -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan The Pearl Clinic Antalya -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

The Pearl Clinic Antalya -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki The Pearl Clinic Antalya -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 39 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Se oli hieno kokemus.

Rated 5 out of 5
16/09/2023

Se oli hieno kokemus, henkilökunta on erittäin kokemus oli erittäin mukava, tiimi erittäin ammattitaitoinen, mittatilaustyönä tehdyt laitteet ja hammaslääkäri ymmärsi toiveeni kauniista ja toimivista hampaista.

Lue alkuperäinen

Monica Nastase

Poikkeuksellinen hammaslääkäri

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Jos hampaani on tehnyt Antalyan helmiklinikalla, siellä palvelu on vertaansa vailla, erittäin ammattimaista, klinikka itsessään on täysin tahraton ja kaikki siellä työskentelevät hammaslääkäristä sihteeriin olemme niin avuliaita ja ystävällisiä, etten voinut vika asia, kiitos taas miljoonasti kaverit 🙏

Lue alkuperäinen

P P

My New Smile

Rated 5 out of 5
25/08/2023

Rakastan uutta hymyä, alusta loppuun käyttö on ollut loistavaa ja ollut kivutonta, koska saavuin helmiklinikalle. Suuri kiitos lääkäreille ja kaikille hampaideni parissa työskenteleville. Suosittelisin klinikkaa perheelle ja ystäville.

Lue alkuperäinen

Ellis Mooney

Ensimmäinen luokka

Rated 5 out of 5
24/08/2023

Arvostin todella henkilökohtaista hoitoa ja huomiota, jonka sain Pearl Clinicissä. Hammaskirurgi ja koko henkilökunta olivat erittäin ammattitaitoisia ja hoitoni oli erinomaista. Kaikki oli hyvin koordinoitua ja sujui hyvin. Olen niin iloinen voidessani syödä nyt normaalisti ja odotan innolla paluuta "all on 4" -hoidoni loppuun, koska olen varma, että lopputulos on täydellinen. Kiitos teille kaikille huolellisesta kovasta työstänne. (kirjoitettu kumppanini Johnin puolesta hänen ohjeensa mukaisesti)

Lue alkuperäinen

Fiona McCudden

Todella tyytyväinen palveluun…

Rated 5 out of 5
22/08/2023

Todella tyytyväinen helmiklinikalla saamaani palveluun. Ammattilainen alusta loppuun! Tyydyin kaikkiin tarpeisiini erittäin ammattitaitoisilla neuvoilla. Jokainen Antalyaan matkustava on paikka vierailla. 5 tähden arvostelu

Lue alkuperäinen

PlasterProfessionals

Upea klinikka… kokemukseni…

Rated 5 out of 5
21/08/2023

Upea klinikka… kokemukseni alusta loppuun oli erittäin ammattimainen, klinikka on tahrattoman puhdas ja rentouttava. Koordinaattorit ovat erittäin hyviä puhumaan englantia ja kuuntelevat kaikkia tarpeitasi, hammaslääkäri, joka minulla oli, on ihana lahjakas nainen, joka on hämmästyttävä työssään. Olen niin kiitollinen hänelle uudesta hymystäni, minulla oli 6 implanttia 6 poisto s 2 juurikanavat ja viilut. En voi kiittää tarpeeksi koko joukkuetta, he ovat upeita erittäin ammattitaitoisia yksilöitä x

Lue alkuperäinen

Deborah Poulter

Hoito oli alusta loppuun…

Rated 5 out of 5
18/08/2023

Alusta loppuun hoito oli ensiluokkaista. Koko henkilökunta oli tarkkaavainen eikä voinut tehdä tarpeeksi auttaakseen. Klinikka oli moitteettoman puhdas. Hoidot olivat erittäin ammattimaisia ​​ja nopeita työmäärään nähden.

Lue alkuperäinen

Matthew Kelly

Pearl-klinikan pitäisi olla ainoa…

Rated 5 out of 5
04/08/2023

Pearl-klinikan pitäisi olla ainoa paikka, johon sinun pitäisi mennä etsimään uutta hymyäsi.

Lue alkuperäinen

Consumer

Tulin Isosta-Britanniasta 2 kuukaudeksi…

Rated 5 out of 5
18/07/2023

Tulin Yhdistyneestä kuningaskunnasta 2 kuukaudeksi Antalyaan ja ollessani täällä päätin hoitaa hampaani. Kävin 3 klinikalla ja päätin mennä helmiklinikalle, ja se oli paras päätös, jonka tein loistavaa henkilökuntaa ja lääkärit ovat erittäin hyödyllisiä erinomaista työtä erinomaista työtä kiitos kaikille siellä 10/10

Lue alkuperäinen

Jay Mee

Erittäin suositeltava klinikka

Rated 5 out of 5
12/07/2023

Tulin Antalyaan lomalle ja täällä ollessani päätin käydä Pearl-klinikalla. Tein kaksi kruunua ja valkoturskan. En voisi olla tyytyväisempi. Klinikka on hyvin järjestetty ja henkilökunta niin ammattitaitoista. Minua on ohjattu ja autettu ensimmäisestä klinikalla astumisesta lähtien. Lääkäri on niin lahjakas ja erittäin ystävällinen. Hän vastasi kaikkiin huoleni ja huolenaiheeni.

Lue alkuperäinen

Francesco Fusaro

Arvostele The Pearl Clinic Antalya Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.