Wesmile -arvostelu

Klinikan pisteet
2,3
Rated 2,3 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Wesmile -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Wesmile -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Wesmile -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Wesmile -arvostelut

2,3
Rated 2,3 out of 5
2,3 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent33%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible67%

Riktigt kasst

Rated 1,0 out of 5
25/03/2024

Istället för att bleka tänderna alls blev det som en konstig hinna som fick tänderna att upplevas blekare, den försvann efter tandborstningen. Fick problem med ilningar och känslighet redan efter andra användningen. Rekommenderas ej.

Linnea

Totalt verkningslöst och omöjligt att få tag på kundservice

Rated 1,0 out of 5
07/03/2024

Använde tandblekningskitet enligt medföljande instruktioner (som f.ö var bristfälliga, står olika om man läser på den svenska jfr med den engelska versionen, och en tredje variant på hemsidan). Dokumenterat varje dag med medföljande nyanskarta och efter 12 dagar är det ingen skillnad öht. Har försökt kontakta kundservice men inte fått svar. Däremot fick jag ett autogenererat mail från dem där de efterfrågade recension att lägga på hemsidan. Tror inte de vill publicera det här där.

Maja

Ei suositella

Rated 1,0 out of 5
04/11/2023

Lamppu hajosi 3 käytön jälkeen. Yritin valittaa, mutta asiakaspalvelu ei vastannut viesteihini. Kolmannen viestini jälkeen sain vastauksen, että tapaus lopetetaan ja valitusta ei hyväksytty.

Lue alkuperäinen

William

Super hyvä ja sileä tuote

Rated 5,0 out of 5
03/11/2023

Super hyvä ja sileä tuote!

Lue alkuperäinen

Martina

Nopea toimitus, mutta se toimi vain 2 kertaa...

Rated 1,0 out of 5
02/11/2023

Nopea toimitus, mutta se toimi vain 2 kertaa, sitten kiskon valo ei toiminut. Mainostin sitä ja se oli 2 kuukautta sitten. Ei uutta eikä rahat takaisin..

Lue alkuperäinen

Jenny Baudou

Tulos ylitti odotukset

Rated 5,0 out of 5
22/05/2023

Tulos ylitti odotukset! Toki hampaat tulivat valkoisemmiksi hampaiden valkaisusarjan käytön jälkeen. Näin tuloksia jo ensimmäisen kerran ja vielä parempia 3 kerran jälkeen. No hintansa arvoinen!

Lue alkuperäinen

Antonio Markovic

Älä osta1

Rated 1,0 out of 5
24/05/2022

Älä osta! On niin paljon parempia vaihtoehtoja. Ensinnäkin lasta ei ole muokattava, joten se ei yletä kaikkiin hampaisiin. Lisäksi heidän rahat takaisin -takuu on voimassa vain, jos olet ottanut kuvia tuloksistasi mukana tulevaa paperia vasten joka päivä hoidon aloittamisen jälkeen ja monia muita erityisiä kriteerejä, joita kukaan ei kohtuudella tutkisi ennen tuotteen ostamista (esim. ironista kyllä, ei edes tuota tuloksia, joten jos heidän takuunsa vaatisi ahkerasti, jos olisi selvää, millä ehdoilla se soveltuu)

Lue alkuperäinen

Hola Jesus

Kauheaa.

Rated 1,0 out of 5
01/03/2022
Nah Fam

Hampaiden valkaisu on yksi parhaista, joita olen kokeillut

Rated 5,0 out of 5
19/02/2022

Sähköhammasharja ja hampaiden valkaisu ovat parhaita, joita olen kokeillut. Iso plussa myös nopeasta kotiinkuljetuksesta! ✨

Lue alkuperäinen

Simon

Arvostele Wesmile Ruotsi

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Laxå, Ruotsi.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.