TandRabatten.dk -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut TandRabatten.dk -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan TandRabatten.dk -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

TandRabatten.dk -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki TandRabatten.dk -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 136 reviews)
Excellent93%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible2%

Fantastinen palvelu.

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Todella hyvää palvelua Tandrabattenilta sekä ennen hammasklinikalla käyntiä, sen aikana että sen jälkeen. Hammaslääkärialennus on erittäin suositeltavaa.

Lue alkuperäinen

Hardy

Jos sinun täytyy purra, ota yhteyttä...

Rated 5 out of 5
12/09/2023

Jos sinun on purettava, ota yhteyttä Larsiin. Silloin olet turvallisissa käsissä alusta ja ei vain loppuun asti, vaan myös sen jälkeen

Lue alkuperäinen

Claus Svensson

Erinomainen palvelu kaikkialla

Rated 5 out of 5
08/08/2023

Loistava palvelu kaikkialla. Lars auttoi tulkkauksessa hammaslääkärissä ja haki minut hotellilta. Hampaat korjattiin hyvään hintaan. (alle puolet Tanskan hinnoista). Hammaslääkärit ovat ammattitaitoisia.

Lue alkuperäinen

Thomas Steiness

Erittäin moderni klinikka uusimmilla laitteilla.

Rated 5 out of 5
26/07/2023

Todella hyvä tulos kolmella implantilla.

Lue alkuperäinen

Arne

Tämä oli kolmas käyntini avustuksella...

Rated 5 out of 5
04/07/2023

Tämä oli kolmas käyntini Tandrabattenin avustuksella, ja jälleen kerran hammaslääkärissä käyminen oli todella hyvä kokemus.

Lue alkuperäinen

kunde

Upea prosessi ja tulos

Rated 5 out of 5
23/04/2023

Upea prosessi ja tulos. Lars Sinding Tandrabatten.dk:stä oli uskomattoman hyvä, vankka ja luotettava linkki hammasklinikan, Orion Dentalin ja minun välillä. Tunsin oloni turvalliseksi koko prosessin ajan. Klinikka teki hienoa työtä ja olen erittäin tyytyväinen tulokseen.

Lue alkuperäinen

Mogens Jørgensen

huonoa tietoa larsilta

Rated 1 out of 5
13/04/2023

huonoa tietoa larsilta

Lue alkuperäinen

Niels Petersen

Erittäin tyytyväinen

Rated 4 out of 5
13/04/2023

Hyvää palvelua hampaiden vähentäjältä.

Lue alkuperäinen

Birger

Minun on myönnettävä, että 5 tähteä ei ole…

Rated 5 out of 5
31/03/2023

Minun on myönnettävä, että 5 tähteä ei riitä, mutta valitettavasti se on kaikki, mitä voin antaa. Siinä määrin olen saanut täydellistä, ammattitaitoista ja asiantuntevaa hoitoa kaikilta Puolassa, sekä ajanvarauksesta/kuljetuksesta/hotellista vastaavalta Larsilta että hammaslääkäreiltä ja muulta henkilökunnalta. Voin lämpimästi suositella hammaslääkärin alennusta.

Lue alkuperäinen

Yvonne Wezelenburg

Meidän piti tienata muutama kruunu ja se...

Rated 5 out of 5
31/03/2023

Meidän piti ansaita muutama kruunu ja se oli vähän kiireellistä, soitimme hammaslääkärialennukseen (Lars, joka on tanskalainen ja asuu Statinissa) lähetti ehdotuksia siitä, mitä voitaisiin tehdä. 3 eri hintaa hotellille ja tapa tulla osavaltioon, meidät haettiin asuinpaikaltamme puolalaisella minibussilla ja ajettiin suoraan valitsemaamme hotelliin, saimme myös itse ajaa. Lars otti meidät hotellilta seuraavana aamuna ja ajoi meidät hammaslääkäriin ja Lars oli tarjouksessa eikä ajanut ennen kuin olimme täysin tietoisia siitä, mitä tapahtuu, he puhuvat englantia ja klinikka on erittäin mukava (orion Hammaslääketiede) miellyttävä henkilökunta ja itse asiassa enemmän ammattilainen yleisklinikka Tanskassa ja sitten hinta on noin puolet tai vähemmän kuin Puolassa ja statiini on mukava kaupunki

Lue alkuperäinen

40435817

Arvostele TandRabatten.dk Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.