Tine Starch-Hytoft Tandklinik -arvostelu

Klinikan pisteet
4,5
Rated 4,5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Tine Starch-Hytoft Tandklinik -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Tine Starch-Hytoft Tandklinik -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Tine Starch-Hytoft Tandklinik -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Tine Starch-Hytoft Tandklinik -arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
4,5 out of 5 stars (based on 12 reviews)
Excellent83%
Very good0%
Average0%
Poor17%
Terrible0%

Olen ollut siellä vuodesta 2000 lähtien

Rated 5,0 out of 5
10/04/2023

Olen ollut siellä vuodesta 2000. Minulla on ollut n. 4-5 eri hammaslääkäriä, mukaan lukien Tine itse ja nyt Niels. On ollut sekä isoja hoitoja että "Äiti, äiti, hän ei porannut ollenkaan!" Koko henkilökunta on ollut ammattitaitoista ja palvelu on aina ollut erinomaista. Pysäköintipaikan löytyy aina joltakin sivukadulta

Lue alkuperäinen

Leif Hesselberg

Hammasklinikka Tine Starch-Hytoft...

Rated 5,0 out of 5
23/10/2022

Hammasklinikka Tine Starch-Hytoft lähellä Trianglen/Nordre Frihavnsgadea. He ovat ammattitaitoisia ja ystävällisiä ja keskittyvät potilaaseen.

Lue alkuperäinen

Bo

Olen erittäin tyytyväinen hammaslääkärini Nielsiin

Rated 5,0 out of 5
01/10/2022

Olen erittäin onnellinen hammaslääkäri Nielsiin. Aina ammattimaista hoitoa. Hyviä neuvoja suurella asiantuntemuksella. Perheeni tulee aina Jyllannista hakemaan hoitoja, joihin et selvästikään pääse. Kaikki työntekijät tarjoavat erittäin ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua

Lue alkuperäinen

Astrid Sofia Qureshi

Ammattitaitoinen hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
27/04/2022

Olen pelännyt voimakkaasti hammaslääkäreitä, ja siksi minun on ollut vaikeaa käydä hammashoitoa. Tapaaminen Shaistan kanssa muutti kaiken. Kun kävelin ympäriinsä ja tunsin noloa hymystäni, tulin yhtäkkiä ylpeä hymystäni suuren hammashoidon jälkeen. Shaista on ammattitaitoinen, välittävä ja osaava hammaslääkäri, jota voin suositella milloin tahansa.

Lue alkuperäinen

M.K

Huolellinen ja pätevä hoito

Rated 5,0 out of 5
28/03/2022

Olen aina saanut huolellista ja pätevää hoitoa. Lisäksi huomasin vierailun yhteydessä mukavaa ystävällisyyttä erityistarpeitani kohtaan

Lue alkuperäinen

Annelise Christensen

Ammattimainen, ammattitaitoinen ja välittävä

Rated 5,0 out of 5
24/03/2022

Ammattimainen, ammattitaitoinen ja välittävä, sekä hammaslääkärit että klinikan avustajat. On ollut Tinen potilas 25 vuotta.

Lue alkuperäinen

Anette

Østerbron hammasklinikan suositus

Rated 5,0 out of 5
22/03/2022

Olen työskennellyt hammaslääkärin parissa yli 30 vuotta ja voin lämpimästi suositella Tine Starch-Hytoftin hammasklinikkaa Nordre Frihavnsgadella. He ovat mukavia, vieraanvaraisia, kuuntelevat ja ovat silmien tasolla potilaiden kanssa. Ne EIVÄT ole klinikka, joka ajattelee tekevänsä mahdollisimman paljon, mutta tässä potilas on keskittynyt.

Lue alkuperäinen

Tille

Tine on ollut hammaslääkärini 25 vuotta...

Rated 5,0 out of 5
14/03/2022

Tine on ollut hammaslääkärini 25 vuotta, koska hän hoitaa työnsä luotettavasti ja kouluttautuu jatkuvasti uusilla hammashoidon ja rekonstruktioiden aloilla.

Lue alkuperäinen

Gerd Helene Rummel-Erichsen

Rikkoutunut

Rated 2,0 out of 5
07/10/2021

Rikkoutunut, nuhjuinen ja sotkuinen klinikka – se on tehtävä paremmin. Olen ollut asiakas 10 vuotta enkä koskaan tavannut samaa hammaslääkäriä.

Lue alkuperäinen

Gordjes

Menin itse klinikalle sen jälkeen, kun...

Rated 2,0 out of 5
19/01/2020

Menin itse klinikalle kunnalle sähköpostitse lähetetyn kopion jälkeen. ei suosittu. Kerroin klinikalle. etten voinut ymmärtää, että minun pitäisi olla edelleen kipeänä, koska arvio oli jätetty kunnalle myöhässä. Minulle kerrottiin, että en saanut mitään aikaan ennen kuin kunta hyväksyi arvion, jonka odotushuoneessa oleva herrasmies kuuli.

Lue alkuperäinen

ulla klok

Arvostele Tine Starch-Hytoft Tandklinik Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Kööpenhamina Ø, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.