Dental Design Turkey -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4.8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dental Design Turkey -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dental Design Turkey -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dental Design Turkey -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dental Design Turkey -arvostelut

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 16 reviews)
Excellent94%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible6%

hämmästyttävä kokemus

Rated 5 out of 5
07/09/2023

hämmästyttävä kokemus. Hammaslääkärit ovat niin ystävällisiä ja lempeitä.

Lue alkuperäinen

Arshiya Rani

Upea kokemus

Rated 5 out of 5
20/07/2023

Valitsin hammassuunnittelun, koska en ole nähnyt muuta kuin uskomattomia tuloksia sekä sosiaalisessa mediassa että henkilökohtaisesti tutuilta ihmisiltä, ​​minä ja ystäväni Clare matkustimme yhdessä ja yöpyimme Marmara-hotellissa (kaunotar), alusta loppuun. minulla oli paras kokemus, mikään ei ollut liikaa, olen kivettynyt hammaslääkäreistä huonon kokemuksen vuoksi Isossa-Britanniassa ja he olivat niin lempeitä minua kohtaan. Minulla oli DR GOKHAN ja hän on hämmästyttävä siinä, mitä hän tekee. En voi suositella tätä paikkaa tarpeeksi, jos voisin antaa heille enemmän tähtiä

Lue alkuperäinen

Katie Sheardown

Erittäin ammattitaitoinen ja upea klinikka

Rated 5 out of 5
27/06/2023

Tulen juuri Antalyasta ja olen niin tyytyväinen uusiin Dental Designin tekemiin hampaisiini. Kaikki on erittäin ammattimaista lääkäreistä ja henkilökunnasta heidän tarjoamiinsa palveluihin. Kaunis ja siisti klinikka, asiakaspalvelu, kuljetukset ja majoitus yhdessä PARAS.

Lue alkuperäinen

Anca Grigorescu

Menin hammassuunnitteluun elokuussa 2022…

Rated 1 out of 5
12/06/2023

Kävin hammaslääketieteen suunnittelussa elokuussa 2022, ja minulle laitettiin implantit, ei paras kokemus. Klinikalta kysyttyäni useaan kertaan, milloin palaan kruunut, palasin vastahakoisesti helmikuussa 2023 wow toivon, etteivätkö hampaani olisi suorat yksi etuosa on harmaa ja kaksi kruunua löysällä. Kruunut ovat niin huonosti kiinnittyneet, että tämä on aiheuttanut minulle 3 suutulehdusta ja 3 paljon antibiootteja. Olen ottanut yhteyttä hammaslääkäri mitä tulee huonoon hammashoitoon, jonka pitäisi olla taattu 10 vuodeksi, hammaslääkärin vastaus oli, ota meihin yhteyttä uudelleen. Näemme asianajajamme Lontoossa Isossa-Britanniassa. Tämä hammaslääkäri oli riittävän nopea ottamaan 8000 puntaani, mutta kieltäytyi maksamasta siinä on virheet oikein. En suosittele tätä hammaslääkäriä kenellekään

Lue alkuperäinen

Miss Marsha Thomas

Maailmanluokan hammasklinikka, alan ykkönen

Rated 5 out of 5
14/05/2023

alan ykkönen 5⭐️, Ystäväni vieraili Dental Design Turkeyssa vuonna 2022 ja teki zirkoniumkruunuviilut, myönnän, että olin hyvin epäröivä varaamassa mitään ulkomaille, koska kuulet kaiken hyvän ja paha ja valitettavasti sosiaalisessa mediassa paljon on huonoa. Nähtyäni vuoden ajan kumppanini hampaat näyttävät edelleen yhtä upealta kuin ensimmäisenä päivänä, jolloin hän sai ne ilman mitään ongelmia, päätin tehdä harppauksen. Ensimmäisestä hetkestä lähtien, kun otin yhteyttä klinikkaan whatsappin kautta, saatoin kertoa, että tämä oli minulle sopiva klinikka, kohtelias, ystävällinen, ymmärtäväinen ja mukautuva, he eivät olleet pienintäkään painostavia missään vaiheessa ja olivat erittäin kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä Australian ja Australian välisten aikaerojen suhteen. Turkki. Aina nopea vastaamaan yksityiskohtaisesti ja vastasin mielelläni kysymyksiini tai tiedusteluihini riippumatta siitä, kuinka tyhmiltä jotkin kysymykseni tuntuivat 😅.

Lue alkuperäinen

Leigh Gereige

FANTASTISTA

Rated 5 out of 5
26/04/2023

Hammassuunnittelu, mitä voin sanoa! OLETTE USKOMATTOMAT! Olet muuttanut elämäni kauniilla uusilla hampaillani! Vihdoinkin hymyilen taas! Siitä hetkestä lähtien, kun varain hammassuunnittelun, heidän kommutointinsa oli paikallaan! Minulla oli paljon ongelmia hampaideni kanssa ennen hammassuunnitteluun menoa ja he onnistuivat korjaamaan minut! Lääkärit ja potilaskoordinaattori olivat aina valmiina auttamaan, kun minun piti kysyä heiltä jotain. Olen niin iloinen, että lähdin hammassuunnitteluun! Rehellisesti sanottuna en voi sanoin kuvailla, mitä hammassuunnittelu teki minulle! Olen jopa harkitsemassa toisen toimenpiteen varaamista näiden kaverien kanssa, koska kuinka upea joukkue on!!!!

Lue alkuperäinen

David hardwick

Vau mikä uskomaton kokemus

Rated 5 out of 5
25/04/2023

Vau mikä hämmästyttävä kokemus hampaiden suunnittelusta Turkissa. Siitä hetkestä lähtien, kun tein varauksen, minusta pidettiin hyvää huolta. Alin viestintä oli aivan uskomatonta, ja hän todella huolehti minusta klinikalla auttaen samalla kääntämisessä. Hän varmisti, että koko kokemukseni sujui sujuvasti ja hän oli erittäin ihana ja ystävällinen. Olen aivan hukassa uudesta hymystäni, minulla oli viiluja muualla, mutta päätin poistaa ne ja suunnitella hampaat uudelleen. Hammaslääkäri kuunteli juuri sitä mitä halusin ja loi minulle ihanan, luonnollisen näköisen valkoisen hymyn. Klinikka oli aivan moitteeton ja upea. Suosittelen hampaiden suunnittelua matkustaessani Turkkiin hammashoitoon. Kiitos paljon.

Lue alkuperäinen

Katie

Ylivoimaisesti paras paikka Antalyassa xxx

Rated 5 out of 5
02/04/2023

Vuosien tutkimuksen jälkeen, koska olen ollut niin tyytymätön hampaisiini, löysin hammassuunnittelun Antalyasta. He olivat ehdoton unelma alusta loppuun, minulla oli 5 tähden palvelu, joka ylitti minulle. Rakastan uutta hymyäni! Olin niin peloissani, mutta he tekivät sen kivuttomaksi. Paras hammaslääkäripaikka, jota en malta odottaa, että pääsen takaisin upeaan tiimiin, joka ei voi tehdä tarpeeksi sinulle! KIITOS!! Kiitollinen kauniista uudesta hymystäni 😊

Lue alkuperäinen

Clare King

Minulla on ollut kruunut 14-vuotiaasta lähtien…

Rated 5 out of 5
17/03/2023

Olen ollut kruunuja 14-vuotiaasta lähtien kalsiumvajeen vuoksi, joten synnyin ilman kiillettä hampaissani. Vanhat kruununi olivat hajoamassa. Yksi vaihto ei koskaan vastannut haalistuneita ja halkeilevia vanhoja kruunujani. Menin siksi Dental Design Turkeyyn suosituksesta, enkä voinut moittia palvelua, tukea ja asiantuntemusta. Minulla ei ole vain täysi sarja luonnollisen näköisiä viiluja, vaan minulla on ollut merkittäviä juurihoito- ja muita hoitoja vanhojen kruunujeni iän vuoksi. Palvelun, siirtojen ja asiakastuen taso oli erinomaista. Suosittelen.

Lue alkuperäinen

Colin Darbyshire

MIND BLOWING KOKEMUS

Rated 5 out of 5
17/01/2023

Päätin juuri hoitaa hampaani Dental Designissa ja voin kertoa, SE OLI ELÄMÄNI PARAS PÄÄTÖS!!!! Olen aina halunnut kauniin hymyn, koska olen kamppaillut hampaideni kanssa koko ikäni!! Olen aivan järkyttynyt palvelusta ja itse työstä!! Täysin suosittelisi! 10/10

Lue alkuperäinen

Samuel Wilfort

Arvostele Dental Design Turkey Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.