Azero -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Azero -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Azero -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Azero -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Azero -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 21 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Olin rikkonut hampaan ja olin siksi…

Rated 5,0 out of 5
03/07/2017

Olin rikkonut hampaan ja siksi minun oli mentävä hammaslääkäriin. Vaikka en ollut käynyt hammaslääkärissä 8 vuoteen, johtuen erittäin pahasta hammaslääkäripelosta.

Lue alkuperäinen

Mie Olesen

Välittävä ja vieraanvarainen palvelu.

Rated 5,0 out of 5
26/08/2016

Palautin Englannista ja valitsin melko satunnaisesti läheisen sijainnin vuoksi suhteessa omaan lääkäriini, valinta osui Lyngby Tandplejecenterille.

Lue alkuperäinen

Helle Lengsholm Pettersen

Hammaslääkärien vaihtaminen – ei koskaan hauskaa, mutta valinta oli oikea...

Rated 5,0 out of 5
19/01/2016

Kun uskollinen ja fantastinen 30-vuotias hammaslääkärini Jette Stepputat (Vedbæk) päätti jäädä eläkkeelle 30 vuoden jälkeen, minun oli tullut aika löytää hammaslääkäri lähempänä koti ja työpaikat. Valinta osui Lyngby Tandplejecenterille hammaslääkäri Jesperin kanssa. Sain todella positiivisen ja ammattitaitoisen vaikutelman koko klinikasta ja tunsin itseni erittäin lämpimästi vastaanotetuksi. Nyt myös aviomies ja tytär ovat muuttaneet tälle klinikalle.

Lue alkuperäinen

Annette de Fine Olivarius

Tarkastus ja hoito

Rated 5,0 out of 5
02/11/2015

Lyngby Tandplejecenterissä on aina hyvä kokemus tulla hammaslääkärille/hammashygienistille ja käydä tarkastuksessa ja hampaiden puhdistuksessa. Viihtyisät tilat ja hyvä tunnelma.

Lue alkuperäinen

Kirsten Andresen

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Rated 5,0 out of 5
30/09/2015

Minulla on ollut Lyngbyn hammashoitola vuodesta 2012 ja vaikka asunkin Lyngbyssä Ama tongissa.

Lue alkuperäinen

tina jensen

Hyvä palvelu ja ystävällinen henkilökunta

Rated 5,0 out of 5
16/09/2015

Olen todella tyytyväinen Lyngby Tandpleje klinikaan. Työntekijät ovat aina ystävällisiä ja avuliaita riippumatta siitä, joudunko varaamaan ajan, peruuttamaan tai muuttamaan tapaamisen. Se on todella mukavaa. Klinikka on huippuluokkaa ja itse hammastarkastuksesta olen aina saanut hyvää hoitoa.

Lue alkuperäinen

Anne-Kathrine Pedersen

Erittäin ammattimainen ja tehokas

Rated 5,0 out of 5
15/06/2015

Olen käynyt Margit Andersenin hammaslääkärissä monta vuotta. Hän on erittäin pätevä, nopea ja tehokas, ja olen ollut tyytyväinen kaikki nämä vuodet. Viimeksi minulle tehtiin implantti. Kurssi on ajettu erittäin ammattimaisesti ja tulos on ollut erittäin hyvä. Se on ylittänyt kaikki odotukset, ja musiikin kanssa tehdyt hoidot korvissa päätyivät varsin rentouttaviin ja implantti näyttää samalta hampaalta, joka siellä oli aiemmin.

Lue alkuperäinen

Susanne Gjerrild

Todella hyvä hoito

Rated 5,0 out of 5
10/06/2015

Suosittelen niitä lämpimästi, minulla on ollut niitä monta vuotta ja on edelleen. Jos pelkäät hammaslääkäriä, he huolehtivat siitä.

Lue alkuperäinen

Jonas Pedersen

Aina mukava ja vieraanvarainen

Rated 5,0 out of 5
29/10/2014

Olen erittäin tyytyväinen Lyngby Tandplejecenteriin. On ollut tyytyväinen potilas yli 40 vuotta. He kohtelevat yhtä hyvin ja heidän ystävällinen tapansa antaa heihin luottamusta.

Lue alkuperäinen

Kirsten Andresen

Rauhoitus ja perfektionismi

Rated 5,0 out of 5
19/10/2014

Miellyttävä palvelu hammaslääkäristä huolimatta ;). Ne saavat ihmisen tuntemaan itsensä hyvissä käsissä. Se on ammattimaista ja lähden aina hymyillen.

Lue alkuperäinen

Anja

Arvostele Azero Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.