My Imperial Care -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut My Imperial Care -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan My Imperial Care -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

My Imperial Care -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki My Imperial Care -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 24 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Matkalla Turkkiin…

Rated 5 out of 5
18/09/2023

Yaliz antoi minulle loistavaa opastusta Turkin matkan aikana. Olen ollut hyvin peloissani ja he ovat aina rauhoittaneet minua. Saat tarvitsemaasi apua ja ohjausta. Suosittelen todella kaikille tulemaan tänne huippuluokan huippuhenkilökunnan huippupalvelu kiitos keisarillisen huolenpitoni 👌❤️

Lue alkuperäinen

Sihem

Paras hoito 😁

Rated 5 out of 5
07/09/2023

Hei! 😊 Toivottavasti tämä viesti löytää sinut hyvin. En voinut olla jakamatta ajatuksiani jostakin uskomattomasta henkilöstä, jolla on ollut valtava vaikutus elämääni.

Lue alkuperäinen

Appie

erinomainen!!

Rated 5 out of 5
06/09/2023

Hoidoni onnistui erittäin hyvin, olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen. Yeliz on ammattimainen nainen, joka tekee työnsä erittäin hyvin!! Olen hänelle erittäin kiitollinen ja suosittelen Imperial-hoitoa kaikille. Yeliz on hieno ihminen ja työssään.

Lue alkuperäinen

btissame benhammou

Kävin My Imperial Caressa viime vuonna...

Rated 5 out of 5
25/08/2023

Kävin My Imperial Caressa viime vuonna hampaideni takia Yilizin ohjauksessa ja se meni täydellisesti, sanalla sanoen. Palvelu oli erittäin hyvää, Yiliz opasti ja rauhoitti minua joka askeleella. Tunsin oloni kotoisaksi My Imperial Caressa.

Lue alkuperäinen

Farida Barddan

Kiitos Yeliz ❤️ ajastasi ja…

Rated 5 out of 5
24/08/2023

Kiitos rakkain Yeliz ❤️ ajastasi ja kuuntelevasta korvastasi konsultaatioiden aikana. Seuraan tietoni perusteella yksityiskohtaisesti kaikkien ihmisteni valtavaa genomitietoa. Nojasin stressiäni ja ahdistukseeni estääkseni sinua tekemästä tätä.

Lue alkuperäinen

loulou nails

No vielä agen mitä voin sanoa paitsi...

Rated 5 out of 5
27/06/2023

No vielä agen mitä voin sanoa paitsi Amazing yeliz on minun numero 1 mennä hän on vielä agen mennyt pitkälle ja pidemmälle, ei vain tehdä minulle hienoa kokemusta, mutta antaa minulle nenä Olen aina halunnut kenenkään, joka ajattelee olla käyttämättä tätä yritystä, täytyy olla vihainen, koska minulla ei ole koskaan ollut näin hyvää kokemusta, tämä on neljäs vierailuni ja varaan tänä vuonna vierailla agenissa, joten mitä odotat, ota yhteyttä keisarillinen huoleni

Lue alkuperäinen

Stephen White

Erittäin suositeltava

Rated 5 out of 5
17/06/2023

Erittäin suositeltavaa! Erinomainen palvelu ja tulokset, potilaiden hoito oli parasta.

Lue alkuperäinen

Mohamed El Bouchtati

Onnittelut vielä kerran tästä kauniista suusta

Rated 5 out of 5
31/05/2023

Hei, laitan kokemukseni tännekin kaikki tehtiin, heidän hammaslääkärinsä olivat aivan mahtavia, minulla oli myös haittapuoli ja se on se, että kaikkien on tehtävä tämä, kolmen kuukauden paraneminen ja syöminen ei ollut helppoa, oppiminen syömään kaikkea ilman hampaita, mutta nyt olen tullut tänne toista hoitoa varten ja minun on sanottava, että näytän taas säteilevältä, nyt minun on totuttava syömään uudelleen, koska kyllä, kaikki on taas hyvin valmista, mutta olen jo pystynyt syömään ruokaa ja voin taas pureskella, voin naura taas, se on todella suositeltavaa, maksoin hintalapun, mutta eikö he pyytäneet minua todella häpeämään omassa maassani, 22 000 – 25 000 euroa, minulla ei valitettavasti ollut varaa siihen ja nämä ihmiset saivat minut lainaus ja se maksoi minulle hikeä, verta ja kyyneleitä, mutta sain rahat kokonaan ja olen onnellinen, että minulla on nyt taas kaunis hymyilevä mies ja kiitos Yeliz, että sanoit, että voin nauraa taas kuin poikani. Kiitos jälleen koko prosessin osalta, nyt tämän kirjoittaminen saa kyyneleet silmiini, kiitos tiimille, joka on minun keisarillisen huolenpitoni

Lue alkuperäinen

Rollin Rudy

Hei, siskoni ja minä menimme antalyaan For…

Rated 5 out of 5
26/05/2023

Hei siskoni ja minä menimme antalyaan Hampaidenne vuoksi olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen ja palveluihin. Suosittelen kaikkia, jotka haluavat tehdä hampaansa, menemään yiliziin, hän on erittäin avulias ja erittäin ystävällinen! Paljon rakkautta 😘

Lue alkuperäinen

Fadoua

Hämmästyttävää, että olen lisännyt noin 12 plastiikkakirurgiaa…

Rated 5 out of 5
25/05/2023

Upeaa, olen lisännyt noin 12 plastiikkakirurgiaa keisarillisella hoidollani ja 10/10 OK:sta 👍

Lue alkuperäinen

John Clarke

Arvostele My Imperial Care Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.