My Imperial Care -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4,9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut My Imperial Care -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan My Imperial Care -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

My Imperial Care -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki My Imperial Care -arvostelut

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 30 reviews)
Excellent97%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible3%

My Imperial Care is top!

Rated 5,0 out of 5
25/06/2024

My Imperial Care is really a top organisation I recommend it to anyone looking for a safe, reliable, professional health organisation in Turkey. I was assted before, during and after my sleeve surgery the whole time by the one and only Yeliz. Thanks again for all the good care and good chats!

klant

Ahdistus

Rated 5,0 out of 5
13/11/2023

Olin hyvin jännittynyt ennen ensimmäistä tapaamistani. Yeliz tuki minua valtavasti alusta loppuun hoidon aikana ja antoi selityksen kaikesta, mitä he aikoivat tehdä, mikä sai minut tuntemaan, että minusta tuli paljon rauhallisempi rauhallisuuden ansiosta sankarittareni Yelizin ääni ja sisäinen rauha🥰🥰

Lue alkuperäinen

Marielle Boog

Ei potilasystävällinen

Rated 1,0 out of 5
12/11/2023

Otin yhteyttä klinikalle ja sain yllättäen tekstiviestin takaisin Yeliziltä hyvin nopeasti.

Lue alkuperäinen

Najat

🌸Ensimmäinen käynti - Hampaiden implantit 🌸

Rated 5,0 out of 5
27/10/2023

Mistä meidän pitäisi aloittaa…

Lue alkuperäinen

Mieke Clyy

Ei olisi muuta tapaa…

Rated 5,0 out of 5
10/10/2023

Haluan sydämestäni kiittää Yeliziä ja lääkintätiimiä hiustensiirtokokemuksestani. Vaikka olin hyvin hermostunut ja ahdistunut. Yeliz oli siellä lohduttamaan minua ja keskustelemaan siitä. Hän oli aina askeleen päässä. Ajattele aina muiden tarpeita. Jokainen potilas on tietysti erilainen. Mutta Yeliz tiesi tarkalleen mitä tehdä ja milloin tehdä se. Hänellä on paljon kokemusta ja se näkyy! Lääkäriryhmä oli erittäin ammattitaitoinen tiimi, joka myös kuuntelee potilaiden toiveita. Jos voisin valita uudelleen? Ei olisi muuta tapaa!

Lue alkuperäinen

Ya

Uusi hymyni My Imperial Caren ansiosta

Rated 5,0 out of 5
30/09/2023

mistä aloitan… Haluan kiittää Yeliziä moitteettomasta palvelusta, jonka saimme oleskelumme ja hoidon aikana. Meidät haettiin täsmällisesti joka päivä hotellilta klinikalle, jossa ammattitiimi otti meidät välittömästi vastaan. Yeliz kertoi meille joka päivä yksityiskohtaisesti tehdyistä hoidoista. Haluaisin kiittää vielä kerran Yeliziä tuesta, jota hän antoi, kun sitä tarvitsin, saattoi joskus lukea ajatuksia :-). Sinun rehellisyytesi ja hymysi ovat mitä muistan eniten. Iso kiitos tietysti Deep Smile Clinicille, joka antoi minulle uuden hymyn.

Lue alkuperäinen

Jamila Rahmouni

Matkalla Turkkiin…

Rated 5,0 out of 5
18/09/2023

Yaliz antoi minulle loistavaa opastusta Turkin matkan aikana. Olen ollut hyvin peloissani ja he ovat aina rauhoittaneet minua. Saat tarvitsemaasi apua ja ohjausta. Suosittelen todella kaikille tulemaan tänne huippuluokan huippuhenkilökunnan huippupalvelu kiitos keisarillisen huolenpitoni 👌❤️

Lue alkuperäinen

Sihem

Paras hoito 😁

Rated 5,0 out of 5
07/09/2023

Hei! 😊 Toivottavasti tämä viesti löytää sinut hyvin. En voinut olla jakamatta ajatuksiani jostakin uskomattomasta henkilöstä, jolla on ollut valtava vaikutus elämääni.

Lue alkuperäinen

Appie

erinomainen!!

Rated 5,0 out of 5
06/09/2023

Hoidoni onnistui erittäin hyvin, olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen. Yeliz on ammattimainen nainen, joka tekee työnsä erittäin hyvin!! Olen hänelle erittäin kiitollinen ja suosittelen Imperial-hoitoa kaikille. Yeliz on hieno ihminen ja työssään.

Lue alkuperäinen

btissame benhammou

Kävin My Imperial Caressa viime vuonna...

Rated 5,0 out of 5
25/08/2023

Kävin My Imperial Caressa viime vuonna hampaideni takia Yilizin ohjauksessa ja se meni täydellisesti, sanalla sanoen. Palvelu oli erittäin hyvää, Yiliz opasti ja rauhoitti minua joka askeleella. Tunsin oloni kotoisaksi My Imperial Caressa.

Lue alkuperäinen

Farida Barddan

Arvostele My Imperial Care Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.