NeoBeautify -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut NeoBeautify -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan NeoBeautify -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

NeoBeautify -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki NeoBeautify -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 17 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

great assistance and services

Rated 5,0 out of 5
29/01/2024

great assistance and services. thank you

Fahrettin Cak

Olen erittäin tyytyväinen

Rated 5,0 out of 5
05/03/2023

Haluan kaikkien, joilla on ongelmia hampaiden kanssa, ottavan yhteyttä NeoBeautify-klinikalle. Lääkärin työ on ensiluokkaista, erittäin tarkkaavaista ja siistiä, aina hymyilevää. Henkilökunta on ystävällistä, tarkkaavaista, erittäin mukavia tyttöjä, aina mukana hymy kasvoillaan. Tällä klinikalla kaikki hammasongelmani ratkesivat, ja mikä tärkeintä, täysin ilman kipua. Suuri kiitos tohtori Ozgurille ja kaikille tytöille, jotka olivat hänen avustajiaan! Haluan myös mainita koordinaattorimme Taylanin, olen erittäin tyytyväinen hänen toimintaansa. Hän auttaa milloin tahansa, hän järjesti kaiken loistavasti, hotelli tarjosi meille upean. Joten ota yhteyttä häneen saadaksesi apua, et tule katumaan sitä.

Lue alkuperäinen

Olga Ceple

Amazing experience!

Rated 5,0 out of 5
04/03/2023

My mom and I were looking for some dental work. We are both very nervous patients.. I did research and found Neo Beautify. Best decision I made! Our coordinator Taylan was amazing, everything was organised – hotel, transfer to and from hotel to he dentist, also transfer to and from airport.

Marina Ceple

Erinomainen palvelu

Rated 5,0 out of 5
18/01/2023

Erinomaista palvelua. Kaikki mukana olleet, mukaan lukien kuljettajat, klinikan henkilökunta ja hotellin henkilökunta, pitivät meistä hyvää huolta. Kaikki oli suunniteltu asianmukaisesti ja toimitettiin korkeatasoisesti. Kiitos NeoBeautify!

Lue alkuperäinen

Azeem Mohsin

Neobeautify-kokemus

Rated 5,0 out of 5
02/01/2023

Pelkäsin vakavasti hammashoitoani, mutta koko hoitoprosessi täällä teki minut erittäin tyytyväiseksi. Haluan kiittää neobeautify-tiimiä, joka soitti ja tarkisti minut hoitoprosessini jälkeen, olet todella ansainnut enemmän kuin 5 tähteä! 🙏🏼🥰🌸

Lue alkuperäinen

victoria lynn

Neobeautify oli loistava vaihtoehto saada…

Rated 5,0 out of 5
14/11/2022

Neobeautify oli loistava vaihtoehto saada hammashoitoa upeassa Antalyan kaupungissa, Turkissa. Odotukseni ylittyivät, koska minun ei enää tarvitse pelätä kuvissa hymyilemistä. Nuorena minun ei enää tarvitse huolehtia hampaideni ulkonäöstä. Suosittelen vilpittömästi heidän palveluitaan, heihin voi luottaa.

Lue alkuperäinen

Kerem Işık

neobeautify ja dr ozgar -tiimi ovat uskomattomia

Rated 5,0 out of 5
12/11/2022

Minun on sanottava, että neobeautify on ollut hämmästyttävä alusta loppuun hoidoni aikana aina tapaamisteni suunnittelusta hyvin lyhyellä varoitusajalla, ja tohtori ozgar ja hänen tiiminsä ovat hämmästyttäviä minun silmissäni, he hoitivat jokaisen tehtävän. mahtavaa ammattimaisuutta ja saa minut tuntemaan oloni mukavaksi koko hoidon ajan. Suosittelisin ketään näkemään heidät, jos hänelle tehtiin hammashoitoja. Suuret kiitokset koko tiimille. Ei malta odottaa palata takaisin ja olen lopettanut vain kerran. Odotin innolla hammaslääkärikäyntiä .

Lue alkuperäinen

Chris Hobbs

Täydellinen asiakaspalvelu .

Rated 5,0 out of 5
10/11/2022

Täydellinen asiakaspalvelu .. ihana puhdas huippuluokan hammaslääkäri ja erittäin ammattimainen. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun

Lue alkuperäinen

Kieran Gigg

Wonderful Experience

Rated 5,0 out of 5
08/11/2022

Neobeautify-kokemukseni oli erinomainen. Tiimi ja hammaslääkärini tiesivät työnsä erittäin hyvin. Jos harkitset hammasimplantti-, viilu-, kruunuhoitoa, suosittelen tätä paikkaa 100%. He ovat kanssasi joka vaiheessa. Kiitän heitä suuresti.🙏🏻

Lue alkuperäinen

serkan varboz

Hiustensiirto

Rated 5,0 out of 5
08/11/2022

Loman jälkeen Turkissa Crystal Paraiso Verde Resort & Spassa katselin ympärilleni hiustensiirtoklinikalla ja päädyin Jackiin.

Lue alkuperäinen

Kelvin van Drimmelen

Arvostele NeoBeautify Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.