AnteraPark Dental Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
4,8
Rated 4,8 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut AnteraPark Dental Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan AnteraPark Dental Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

AnteraPark Dental Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki AnteraPark Dental Clinic -arvostelut

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 14 reviews)
Excellent86%
Very good7%
Average7%
Poor0%
Terrible0%

Being very nervous of dentists in…

Rated 5,0 out of 5
01/10/2023

Being very nervous of dentists in general I was soon put at easy by dentist and shaft alike. Treatment I had (10 implants) was carried out with very minimal stress. The timing’s for appointments where 100% perfect, car picked me up and returned at the times they gave me. None of this waiting for taxi which may or may not turn-up, I had same driver everything and soon got a comfortable rapour with him. The teeth themselves fitted perfect for size and colour (matched to my teeth as I didn’t want bright white). The hotel was not 5 star but served my needs, clean and had a pool, everything I wanted I got, the staff there very helpful. All in all a pleasurable experience and would return again if I needed Treatment.

Andrew Postans

Palasin juuri hampaistani… juuri leikattiin hampaat tältä klinikalta Turkista

Rated 5,0 out of 5
27/09/2023

Tulin juuri hampaideni puhdistuksesta, minulla oli uskomaton kokemus, kun minut haettiin lentokentältä ja takaisin lentokentälle viikon jälkeen Turkissa klinikan henkilökunta oli uskomatonta, lääkäri, joka teki hampaani, oli ehdottomasti perfektionisti ja halusi varmistaa, että minulla oli mitä pyysin. En todellakaan voi moittia kokemustani, kuljettajilta, jotka ottivat tämän. joka päivä aina iloisena hymyillen ja ajoissa klinikan henkilökunnalle ja lääkärille. Kiitos paljon, että sait jonkun, joka pelkää hammaslääkäriä niin miellyttävän kokemuksen kuin mahdollista, suosittelee ehdottomasti

Lue alkuperäinen

Gwen Hollington

Minulla oli 2 implanttia ja väliaikaisia ​​kruunuja

Rated 5,0 out of 5
27/09/2023

Minulla oli 2 implanttia ja väliaikaisia ​​kruunuja, palvelu oli tehokas loistava koordinaattori (Can), hän selitti kaiken ja vastasi aina kaikkiin kysymyksiin mukavat puhtaat autot, ystävälliset kuljettajat, odottaen valmistumista vuonna 2024.

Lue alkuperäinen

Paula

Minulla oli hieno kokemus heidän…

Rated 5,0 out of 5
26/09/2023

Minulla oli hieno kokemus heidän hammaslääkärinkäytöstään. Tein 2 siltaa ja 6 kruunua. Olimme Turkissa vain viikon sunnuntaista alkaen. Kuljettaja otti minut joka päivä hotelliltani ja vei minut takaisin tapaamisen jälkeen. Maanantaina oli tarkastus ja röntgen. Tiistaina minulla oli aika juurihoitolääkärille ja valmistauduin kruunuun/asennusta varten. Keskiviikkona minulle tehtiin hampaan poisto. Torstaina minulla oli kruununi sovitus oikeudenkäyntiä varten. Perjantaina viimeinen tapaamiseni ja kruununi laitettu. Joka päivä sain anestesiaa, josta en pitänyt, mutta se piti varmaan tehdä. Nyt minusta tuntuu, että he olisivat voineet ajaa pois hieman kruunuja, koska en koe purentani olevan täydellinen. Tai se voi olla, että sopeudun edelleen. Aiomme palata ensi vuonna ja ehkä käydä hammaslääkärissä uudelleen tämän asian takia. Kokoelma lentokentältä ja takaisin oli hieno. Antalya on kaunis. Majoitimme Akra-hotellissa, joka on 5 tähden hotelli lähellä klinikkaa.

Lue alkuperäinen

Consumer

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
26/09/2023

Lämpimästi tervetuloa. Nopea, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Sai minut tuntemaan oloni erittäin rentoutuneeksi ja selitti jokaisen toimenpiteen askel askeleelta. Kiitos ihanasta kokemuksesta. Suosittelen ystäviäni ja perhettäni tälle hammaslääkärille. Jatka hyvää työtä.

Lue alkuperäinen

David Masudi

Minulla oli hieno kokemus täällä

Rated 5,0 out of 5
21/07/2023

Minulla oli hieno kokemus täällä. Jokainen henkilö, johon otin yhteyttä, oli erittäin ammattimainen, ystävällinen ja erittäin asiantunteva! Heillä oli myös koko ajan mukanani kääntäjä, joka osasi myös selittää asiat. Alusta loppuun tämä oli hieno kokemus ja jokaisen pennin arvoinen! Tein kruunut ylhäältä ja alhaalta!!! Ei voisi olla onnellisempi!

Lue alkuperäinen

John

Kaikki 6 täydellä suulla hampaita…

Rated 5,0 out of 5
05/07/2023

Äskettäin korvattiin täysi suu hampaat All on 6 -vaihtoehdolla. Paikan päällä oleva henkilökunta ohjasi ja piti ajan tasalla joka vaiheessa. Äskettäin nähty ennen ja jälkeen -kuvat ja aidosti järkyttynyt muutoksesta. En usko, että se voisi suositella niitä tarpeeksi hyvin. Jos kaipaat töitä, älä epäröi ottaa yhteyttä ja käyttää Antera Parkia. Suuret kiitokset Gisemille (pääyhteyshenkilö) ja Selinille (hammaslääkärini).

Lue alkuperäinen

Richard K

Aivan uskomatonta siitä hetkestä lähtien, kun minä…

Rated 5,0 out of 5
12/05/2023

Ehdottomasti hämmästyttävää siitä hetkestä lähtien, kun otin heihin yhteyttä, he ovat olleet minuun yhteydessä aina antalyaan laskeutumiseen asti. Pian saapuessani minut toivotti tervetulleeksi loistava kuljettaja. Klinikan henkilökunta oli loistavaa, mikä sai minut tuntemaan oloni mukavaksi koko toimenpiteen ajan. Lopputulokseni itkin kyyneleitä onnesta täydellisemmin kuin pyysin. Ja unsal koordinaattorini auttoi minua koko viikon ajan. Rehellisesti sanottuna ei ole pahaa sanaa sanottavaa. Kiitos vielä antera park klinikalle

Lue alkuperäinen

Charlotte Barrett

Kaikki oli helppoa siitä hetkestä lähtien…

Rated 4,0 out of 5
17/04/2023

Kaikki oli helppoa siitä hetkestä lähtien, kun Ibrahim vastasi viestiini, hänelle lähetettiin nopeasti hoitosuunnitelmatarjous pyynnöstäni. Hän oli erittäin reagoiva, halusin työt tehdä nopeasti, koska minulla oli rajallinen aika ja he olivat erittäin mukavia.

Lue alkuperäinen

Wadzanai Mystic

5 tähden hoito ja tulokset

Rated 5,0 out of 5
12/04/2023

Yleinen kokemus alusta loppuun on ylittänyt odotukseni. Erittäin suositeltavaa

Lue alkuperäinen

Paul Hammond

Arvostele AnteraPark Dental Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Antalya, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.