Dt. Ezgi Özkan Özben -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Dt. Ezgi Özkan Özben -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Dt. Ezgi Özkan Özben -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Dt. Ezgi Özkan Özben -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Dt. Ezgi Özkan Özben -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 9 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

1. luokka …

Rated 5 out of 5
24/03/2023

Kaikille, jotka suunnittelevat hammashoitoa, suosittelen tätä hammaslääkäriä !!!

Lue alkuperäinen

Consumer

Erinomainen palvelu, huomaavainen, yksityiskohtainen ja kokenut Dt.

Rated 5 out of 5
12/02/2023

Erinomainen palvelu Dt:ltä. Ezgi, Larissa ja koko joukkue. Keskustelun ja suunnittelun jälkeen Larissan kanssa saavuin klinikalle vastaanottamaan erittäin vieraanvaraisen, ystävällisen ja lämpimän vastaanoton. Ensimmäisen kuulemisen aikana Dt. Ezgi oli erittäin informatiivinen ja selitti yksityiskohtaisesti tarvittavat työt. Ei työntänyt turhia töitä ja pikemminkin rohkaisi säilyttämään suuren osan luonnollisista hampaistani. Kävin siivouksen, valkaisun ja täytön kanssa, ja aikoo palata tulevaisuudessa saadakseen kruunun, ehkä sidontaa ja ennen kaikkea hänen arvokkaita neuvojaan. Työn edetessä hän varmisti opastavan minua teostensa prosessissa ja näytti minulle tarkalleen, mitä hän oli tekemässä. Kustannukset ovat kohtuulliset, jotkut hieman enemmän kuin muualla, mutta ehdottomasti ylimääräisen arvoisia hänen kokemuksensa, henkilökohtaisen lähestymistavan ja kaiken kaikkiaan erinomaisen palvelun vuoksi. Kiitos paljon Dt. Ezgi, Larissa ja joukkue. Toivon teille kaikille enemmän ja enemmän menestystä. Pitäkää huolta ja toivottavasti nähdään pian!

Lue alkuperäinen

J Mills

Lumivalkoinen onni

Rated 5 out of 5
03/01/2023

Nyt minulla on vihdoin lumivalkoiset viiluni! Olen miettinyt 4 vuotta, pitäisikö komposiittiviiluni vaihtaa keraamisiin. Kun näin tohtori Ezgin teoksia ensimmäistä kertaa, päätin lopulta asentaa omat viiluni. Dr. Ezgi teki kaiken mitä halusin! Olen erittäin kiitollinen ja toivon rouva Ezgille hyviä asiakkaita.

Lue alkuperäinen

Женя Миронова

Varmasti vain tohtori Ezgi Hanım

Rated 5 out of 5
29/12/2022

Pidin klinikalta, lääkäri on erittäin herkkä ja tarkkaavainen, yksilöllinen lähestymistapa kaikessa. Henkilökunta on reagoivaa ja ystävällistä.

Lue alkuperäinen

Ekaterina Turk

My Smile Journey Experience oli fantastinen alkaen…

Rated 5 out of 5
06/12/2022

Kokemukseni oli fantastinen alusta loppuun. Dt. Ezgi oli ammattimainen, asiantunteva, ystävällinen ja vieraanvarainen. Mikään ei ollut paljon vaivaa, vaikka minun piti kysyä samoja kysymyksiä useita kertoja. Larisa ja Merve, Dt. Ezgin avustajat olivat myös ihania. En malta odottaa, että pääsen hymyilemään 😁 matkaani ensi huhtikuussa. Suosittelisin 100% tätä käytäntöä kaikille ja kaikille 😊 Cindy

Lue alkuperäinen

Anonymous

1. luokan palvelu alusta loppuun…

Rated 5 out of 5
12/09/2022

1. luokan palvelu alusta loppuun. Tohtori Ezgi ja hänen tiiminsä eivät ole vain uskomattomia ja ystävällisiä, vaan myös erittäin ammattitaitoisia.

Lue alkuperäinen

Peter Soos

Olen täällä nyt hoidossa ja voin…

Rated 5 out of 5
03/09/2022

Olen täällä nyt hoidossa ja voin rehellisesti sanoa, että tutkimuksesta hoidon alkuun oli 5 tähteä. Tohtori Ezgi on niin vieraanvarainen ja selittää kaiken kauniin hymyn antamisesta, hän on paras! Myös hänen tiiminsä on ihana, varsinkin Larisa, joka tekee kovasti töitä nähdäkseen sinun olevan onnellinen ja mukava. Kiitos tohtori Ezgi ja tiimi olette kaikki upeita.

Lue alkuperäinen

Kevin

Olen ottanut heihin yhteyttä Facebookin kautta ja…

Rated 5 out of 5
25/07/2022

Olen ottanut heihin yhteyttä Facebookin kautta, enkä löydä parempia sanoja hämmästyttävänä palveluna. Erittäin tukeva, he antoivat minulle kaikki tiedot, ja tohtori Ezgi ja hänen avustajansa Larissa olivat erittäin kärsivällisiä ja pitivät minusta huolta koko matkan ajan. En voi kiittää heitä tarpeeksi heidän upeasta työstään ja uudesta hymystäni!

Lue alkuperäinen

Fernando

Kaikkien aikojen paras lääkäri ja tiimi!!!

Rated 5 out of 5
22/07/2022

Voin sanoa vain parhaat sanat kokemuksestani Dt Ezgin klinikalla! Koko tiimi oli niin ystävällistä ja ammattitaitoista! Minulla oli VIP-kuljetus lentokentältä ylelliseen hotelliin Antalyan parhaalla paikalla. Huoneestani oli täysi näkymä Välimerelle, ranta oli 30 sekunnin päässä hotellista! Joka päivä vierailuni aikana tiimi piti minusta hyvää huolta ja sai minut tuntemaan oloni tärkeäksi. Hoito sujui helposti, eikä minulla ollut kipua tai komplikaatioita! Dt Ezgi puhuu erittäin hyvää englantia ja hänen avustajansa Larisa puhuu myös venäjää. Se on erittäin kätevää! Minun on palattava vielä kaksi kertaa saadakseni hoidon loppuun sen osallisuuden vuoksi, enkä malta odottaa, että pääsen tapaamaan tiimin jälleen. Kiitos kaverit, teette parasta työtä ikinä!

Lue alkuperäinen

Vitalij Labutis

Arvostele Dt. Ezgi Özkan Özben Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.