Langenæs Tandlægerne -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Langenæs Tandlægerne -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Langenæs Tandlægerne -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Langenæs Tandlægerne -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Langenæs Tandlægerne -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 84 reviews)
Excellent99%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Todella kiitollinen!

Rated 5,0 out of 5
03/07/2023

Käisen masennuksesta ja siksi minun on vaikea pestä hampaita. Sen sijaan, että syyttelivät minua tai häpeäisivät minua, he olivat niin mukavia ja mukavia ja ehdottivat, että voisin vain pestä hampaani milloin tahansa päivästä, jos en voinut tehdä sitä kahdesti päivässä, voisin tehdä sen myös kerran tai joka toinen päivä, kunhan tein parhaani pestäkseni hampaat. On hämmästyttävää, että näin yksinkertainen neuvo auttaa niin paljon! Mutta siitä lähtien, kun he sanoivat, olen harjannut hampaani melkein joka päivä, ja joskus useita kertoja 1 päivässä. 1,5 vuoden ajan olen harjannut hampaani vain noin kerran kuukaudessa, joten oli aivan mahtavaa saada tämä neuvo. Ja sitten se auttaa myös masennukseen, että tunnet pystyväsi harjaamaan hampaitasi. Olen erittäin kiitollinen heistä ja suosittelen lämpimästi Langenæsin hammaslääkäreille menemistä

Lue alkuperäinen

Anonym

Upea hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
01/03/2023

Upea hammaslääkäri. Olen aina ollut iloinen saadessani olla potilas täällä ja tunnet olosi tervetulleeksi siitä hetkestä, kun astut odotushuoneeseen, kunnes astut ulos ovesta.

Lue alkuperäinen

Emil Lyng

Ammattimainen ja huolehtiva hammaslääkäri

Rated 5,0 out of 5
09/02/2023

Ammattimainen ja huolehtiva hammaslääkäri. Hammaslääkäriä pelkäävänä potilaana olet aina varma, että he vievät sinut turvallisesti ja hyvin hoidon läpi. Ammattitaitoinen, tehokas ja erittäin suloinen henkilökunta. Hieno suositus täältä.

Lue alkuperäinen

Sara Elgaard Kaalund

Voin lämpimästi suositella kuorsaustukea...

Rated 5,0 out of 5
17/09/2022

Voin lämpimästi suositella Langenæs Tandlægernen kuorsaustukea.

Lue alkuperäinen

Lene Østergaard

Tänään kävin tutkimuksessa ja...

Rated 5,0 out of 5
13/09/2022

Tänään kävin tutkimuksessa ja hampaiden puhdistuksessa, mikä ylitti odotukseni. Kiitos Camillalle hyvästä hoidosta 🙂

Lue alkuperäinen

Kasper Hedegaard

Paljon kiitoksia hyvästä palvelusta ja hyvästä…

Rated 5,0 out of 5
04/06/2022

Kiitos paljon hyvästä palvelusta ja hyvästä hoidosta. Tämä on paras hammaslääkäri, joka minulla on ollut tähän mennessä. Oli kiva saada selvä suunnitelma hampaille ja kaikki meni niin kuin pitikin. Minulla on ollut vaikeuksia hammaslääkäreiden kanssa aiemmin, ja tämä klinikka on tehnyt sen niin, että minulla on jälleen täysi luottamus.

Lue alkuperäinen

Sara

Vain hyvää sanottavaa!

Rated 5,0 out of 5
31/05/2022

Minulla on vain hyviä kokemuksia Langenæsin hammaslääkäreistä – varsinkin kun minun piti poistaa viisaudenhammas ja olin hyvin hermostunut, koko henkilökunta oli yksinkertaisesti niin hyvää minulle, ja samalla he ovat todella hyviä siinä mitä tekevät. Korkein suositukseni kuuluu heille – en voisi toivoa parempaa hammaslääkäriä.

Lue alkuperäinen

Sine

Ammattitaitoinen ja ammattitaitoinen henkilökunta

Rated 5,0 out of 5
08/05/2022

Minulla on vain hyviä sanoja Langenæsin hammaslääkäreistä. Minulla on ollut pitkäaikaisia ​​ongelmia vanhan hammaslääkärin, kuten Amelan ja muiden kanssa. on juuri ollut erittäin hyvä auttamaan minua – nopeasti ja erittäin hyvillä hinnoilla! Siellä on aina mukava ilmapiiri ja erittäin vieraanvarainen henkilökunta!

Lue alkuperäinen

Camilla Laursen

Vain kokenut huippuammattilainen...

Rated 5,0 out of 5
13/10/2021

Saa vain kokeneita huippuammattilaisia ​​neuvoja ja hoitoa sekä erittäin korkeatasoista palvelua. Ehdottomasti paras suositukseni!

Lue alkuperäinen

Allan

Paras!

Rated 5,0 out of 5
11/09/2021

Aina ollut paras kokemus Langenæs Tandlægernessa. He ovat erittäin ammattitaitoisia ja kärsivällisiä potilaidensa kanssa! 👌

Lue alkuperäinen

Oana Maria

Arvostele Langenæs Tandlægerne Tanska

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Aarhus C, Tanska.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.