SDC Antalya Smile Studio -arvostelu

Klinikan pisteet
4,9
Rated 4.9 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut SDC Antalya Smile Studio -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan SDC Antalya Smile Studio -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

SDC Antalya Smile Studio -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki SDC Antalya Smile Studio -arvostelut

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 33 reviews)
Excellent91%
Very good6%
Average3%
Poor0%
Terrible0%

SDC:n hoito palvelun jälkeen ei ole hyvää

Rated 3 out of 5
31/08/2023

Pidin heidän suunnitelmistaan ​​lentokentältä hotellille, hienoa. Myös hotellilta takaisin klinikalle, hienoa. Kuljettaja, erinomainen ihana mies.

Lue alkuperäinen

sam oyabayo

Erinomainen hoitokokemus, suosittelen lämpimästi SDC Antalyaa …

Rated 5 out of 5
24/07/2023

SDC Antalyaa ei voi arvostella tarpeeksi, he ansaitsevat todellisen 5 tähden arvosanan saamastani hoidosta, erittäin ammattitaitoinen hammaslääkäri ja erinomaiset tilat.

Lue alkuperäinen

Ronald McDonald

SUOSITTELEN ERITTÄIN

Rated 5 out of 5
24/07/2023

Iso kiitos SDC:n hammasstudiolle ANTALYA TURKKIIN ja heidän ihanalle henkilökunnalleen. Ne saavat sinut tuntemaan olosi niin tervetulleeksi ja tekevät kokemuksestasi erityisen. Jokaisella askeleella tunnet olevasi kuninkaallinen. Tämä on toinen hoitoni täällä ja aion palata jatkossakin. Iso kiitos myös Merve YILDIZin potilaskoordinaattorille. Erityiset kiitokset hänelle ammattitaidosta ja ymmärryksestä, joka saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja antaa sinulle vaihtoehtoja varmistaaksesi parhaan hoidon. Erittäin hyvin hoidettu kaikkien mielestä! Suosittelemme ottamaan harppauksen lomalle ja uuteen hymyyn parhaiden parhaalta.

Lue alkuperäinen

Mohammadislam Uddin

Ammattitaitoinen henkilökunta upeaa työtä

Rated 5 out of 5
16/07/2023

Ammattitaitoinen henkilökunta ja upea hoito! Minulla oli onni tavata Daniel ja hän ehdotti, että tulisin hammasklinikalle, jossa hän työskentelee. Ensimmäisestä hetkestä lähtien huomasin, että henkilökunta oli aidosti kiinnostunut ja keskittyi auttamaan minua hammashoitotarpeissani. Kaksi lääkäriä tutki minut ja päätti parhaan vaihtoehdon kosmeettiseen hammashoitooni. Lopputulos on paljon parempi kuin koskaan odotin! Olin niin vaikuttunut, että sain myös muita hoitoja! Kaikki työ oli ensiluokkaista! Olen niin tyytyväinen työhön, että annan korkeimman suositukseni tälle klinikalle ja koko henkilökunnalle ja lääkäreille. Kiitos vielä Daniel ja kaikki muut!

Lue alkuperäinen

Brando Jessie

Se oli stressaavaa aikaa minulle

Rated 4 out of 5
13/03/2023

Se oli stressaavaa aikaa minulle, mutta lopulta olen onnellinen, kiitos klinikan lääkärille, vihdoinkin minulla on kaunis hymy

Lue alkuperäinen

Klaudia Seliga

Vain.... Täydellinen.....ACE

Rated 5 out of 5
13/03/2023

Suoritettuani lukuisia tutkimusmääriä monien klinikoiden kanssa ennen toimenpiteen varaamista, huomasin SDC Antalyan (erityisesti Danielin) olevan erittäin tehokas, asiantunteva, ystävällinen, kohtelias ja omaava parhaan mahdollisen kunnioittavasti monien monien kysymysteni suhteen.

Lue alkuperäinen

Vanessa Bramham

Potilas Yhdistyneestä kuningaskunnasta

Rated 5 out of 5
08/03/2023

Kävin tällä klinikalla isäni ystävän suosituksesta. Suunnittelin kosmeettista hoitoa 16 komposiittiviilulla saadakseni valkoisemman hymyn, sekä äitini, jolla oli kaikki kuusi hammasimplanttia, ja isäni (joka ei aluksi halunnut tehdä mitään, mutta kun hän näki klinikan ja tapasi tiimin laitettiin 4 kruunua). Aluksi olin epävarma ulkomaisesta hoidosta koko "kalkkunan hampaiden" leimautumisen kanssa ja olin kärjessä, kunnes tapasin tohtori Alperin ja tiimin. Voin vakuuttaa, että äitini hoitoon otettiin äärimmäistä varovaisuutta, koska hän on diabeetikko ja hän on suuremman riskin potilas. Tohtori Alper järjesti sairaanhoitajan ottamaan verikokeen ennen leikkauksen suorittamista ja sanoi, että hän tekee leikkauksen vain, jos hän katsoo sen olevan turvallista. Äitini oli hyvin peloissaan ennen leikkaukseen menoa, mutta kun leikkaus oli valmis, hän oli hämmästynyt siitä, kuinka sujuvasti ja hyvin tohtori Alper suoriutui. Olemme kaikki erittäin tyytyväisiä hoitoon ja suosittelemme SDC-hammasklinikkaa kaikille, jotka haluavat hoitoa. Odotamme innolla tapaavansa tiimin uudelleen muutaman kuukauden kuluttua toisella vierailullamme äitini pysyvien hampaiden kiinnittämiseksi. Kiitos vielä kerran SDC-klinikka, toivotamme sinulle kaikkea hyvää.

Lue alkuperäinen

MR GHUMRA

Erittäin luotettava ja saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi

Rated 5 out of 5
06/02/2023

Mikä fantastinen paikka ja upeat ihmiset, sai implantteja ja kruunuja, 4 vuotta sitten, mene takaisin joka vuosi tarkastukseen, olen suositellut ystävilleni ja he ovat myös niin tyytyväisiä palveluun ja tulokset, nämä ihmiset ovat rehellisiä, välittäviä ja saavat sinut tuntemaan olosi turvalliseksi, nähdään ensi vuonna ja vielä kerran Kiitos

Lue alkuperäinen

Shane Williams

Erinomainen lääkäri

Rated 5 out of 5
22/01/2023

Erityinen kiitos lääkärinazifelle ammattimaisesta työstä

Lue alkuperäinen

Ar

Loistava asiakaspalvelu

Rated 5 out of 5
19/11/2022

Erinomainen asiakaspalvelu, he todella käyttivät aikaa viimeistelläkseen tuloksen. Tein emax lumineers ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Suosittelee tätä klinikkaa!

Lue alkuperäinen

Ab C

Arvostele SDC Antalya Smile Studio Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Muratpasa, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.