Biosdentclinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5,0 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Biosdentclinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Biosdentclinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Biosdentclinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Biosdentclinic -arvostelut

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 6 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tugba ja Alperen Olemme uskomattomia

Rated 5,0 out of 5
04/11/2022

Tugba ja Alperen Olemme mahtavia, ensimmäisestä puheenvuorosta lähtien Tugba ja Alperen olivat erittäin kohteliaita. Vierailuni aikana Tugba ja Alperen ovat olleet erittäin välittäviä, he molemmat menivät yli ja varmistamaan, että tunnen oloni kotoisaksi. Heidän palvelunsa oli poikkeuksellista, ja suosittelen Tugban ja Alperenin käyttöä aina, kun päätät vierailla Bios dent -klinikalla.

Lue alkuperäinen

May

Hei kaikki, se on Mike, minulla on hampaani…

Rated 5,0 out of 5
14/10/2022

Hei kaikki, se on Mike, minulla on hampaani bios-hammasklinikalla Turkissa, ja yhdellä sanalla se oli Fab. He olivat mukavia ystävällisiä ja selittivät sinulle joka askeleesta, mitä tapahtuu päivittäin. Tärkein syy siihen, että sinun täytyy mennä sinne, voit säästää paljon rahaa verrattuna Isoon-Britanniaan. Paremmalla hammaslääketieteellä kokenut hammaslääkäritiimi. Organisaatio oli poikkeuksellinen, meillä oli uima-allas hotellissamme, minulla ei ollut melkein ollenkaan kipua. Suuria eroja vertaa muihin turkkilaisiin yrityksiin Sinulla on henkilökohtainen avustaja, joka osaa puhua turkkia ja englantia ja henkilö auttaa sinua kaikessa, ei vain hammaslääketieteessä. Pian ei voi kiittää heitä ja suositella niitä tarpeeksi. Vielä kerran thx täydelliselle hymylleni. Terve xxx

Lue alkuperäinen

Michael Fox

Hyvät ystävät ja potilaat

Rated 5,0 out of 5
29/09/2022

Rakkaat ystävät ja potilaat. Ensinnäkin haluan kiittää Tugbaa ja Alperenia kaikesta hämmästyttävästä tuesta ja ystävällisyydestä, jota he ovat minulle antaneet.

Lue alkuperäinen

Milan Cicq

Upea kokemus

Rated 5,0 out of 5
19/09/2022

Vaimoni ja minä saavuimme takaisin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan lauantaina 17. syyskuuta 2022 8 päivän vierailun jälkeen Izmiriin / Turkkiin .. Hän sai 5 implanttia Biosdentclinicissä ja ammattimaisen lähestymistavan ansiosta päätin hankkia myös implantin. Koko kokemuksemme oli ylivertainen..Alperen oli henkilöisäntämme, joka teki kaikista toimenpiteistä nopeita ja tehokkaita selittäen kaiken joka vaiheessa.. Hänen rauhallinen ystävällinen lähestymistapansa vaikutti valtavasti koko matkaamme esitellen meidät koko hammaslääkärihenkilökunnalle, klinikka ja kirurgit..Suosittelen lämpimästi niiden käyttöä , ja nyt voimme odottaa palaamista helmikuussa kruunuihimme..Alperenista on myös tullut rakas ystävä..Kiitos .

Lue alkuperäinen

Iain Sinclair

Hämmästyttävä, aito, tukeva ja ystävällinen

Rated 5,0 out of 5
16/09/2022

Upea, aito, tukeva, ystävällinen ja mikä tärkeintä, ammattimainen. Camilla oli ensimmäinen kontaktini ja vau mikä upea nuori nainen. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiini ajoissa ja ammattimaisesti… Hän oli aina paikalla joka vaiheessa. Kaiken varaaminen… Hotelli-, klinikka-ajat, hotellikuljetukset ja paljon muuta…

Lue alkuperäinen

Noelene Gloria De Castro

Siitä hetkestä lähtien, kun saavuin biosin kanssa

Rated 5,0 out of 5
13/09/2022

Siitä minuutista, kun saavuin biosklinikan edustajan kanssa, he eivät lähteneet viereltäni heti, kun lähetin heille viestin watt-sovelluksessa, he ymmärsivät ja olivat niin mukavia, kun saavuin lentoasemalle. sinne heti ja sai minut tuntemaan oloni erittäin tervetulleeksi. Menin mahalaukkuun ja sain 10/10-hoidon, he pysyivät kanssani koko toimenpiteen ajan siihen minuuttiin asti, kun lähdin sairaalasta, hotelli oli todella mukava, käytän niitä uudelleen, kiitos. paljon. CAMILLA/TUGBA/ALPEREN käyttää meillä menee hyvin ja mukavasti en voisi toivoa parempia ihmisiä pitämään minusta *****

Lue alkuperäinen

Morgan

Arvostele Biosdentclinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.