Maltepe Dental Clinic -arvostelu

Klinikan pisteet
5,0
Rated 5 out of 5
Tältä sivulta löydät kaikki luotettavat arvostelut Maltepe Dental Clinic -klinikasta. Olemme keränneet aiempien potilaiden arvostelut yhdelle sivulle yhdessä oman asiantuntijamme arvion kanssa. Näin voit tehdä oman päätöksesi helposti siitä, onko tämä juuri sinulle sopiva hammasklinikka.

Asiantuntijan Maltepe Dental Clinic -arvostelu

Asiantuntijamme arvostelu ei ole vielä valmis, mutta se on tulossa pian. Sillä välin voit jättää oman henkilökohtaisen arviosi hammasklinikasta, tai lukea muiden kokemuksia klinikasta.

Maltepe Dental Clinic -klinikan tiedot

Varaa aika hammashoitoon johtavalta klinikalta

Kaikki Maltepe Dental Clinic -arvostelut

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 26 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Meltepe Hammasklinikka

Rated 5 out of 5
13/09/2023

Meltepe Hammasklinikka

Lue alkuperäinen

Michael

Upea kokemus, upeat tulokset

Rated 5 out of 5
04/09/2023

Upea klinikka. Ne kiinnittävät valtavasti huomiota sen varmistamiseen, että tulokset ovat sekä esteettisesti miellyttäviä että toimivia, ottaen samalla huomioon yksilölliset vaatimukset. Tämä johti upeaan, luonnollisen näköiseen tulokseen, johon olen erittäin tyytyväinen. Kaikki klinikalla ovat erittäin mukavia, vieraanvaraisia ​​ja avuliaita, mikä teki kokemuksesta sujuvan ja täysin stressittömän. Klinikka itsessään on erittäin moderni ja puhdas, ja erittäin hyvin koordinoitu – parempi kuin mikään, mitä olen kokenut Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Lue alkuperäinen

RG

Vuonna 2018 löysin Maltepedentalin…

Rated 5 out of 5
31/08/2023

Vuonna 2018 löysin Maltepedental-klinikan Facebookin kautta Matkustin Iso-Britanniasta 🇬🇧 Istanbuliin, tarvitsin muutaman implantin ja kruunutyötä, sitä on tehty sen jälkeen, kun ei ole ongelmia, suosittelen sitä parhaalta hammasklinikalta Istanbul ihanalla henkilökunnalla ja lääkäreillä, sai siunauksen heille 👍🙏

Lue alkuperäinen

HAMID GOLZARI

E-Max Veneers

Rated 5 out of 5
15/08/2023

Matkustin Istanbuliin käymään Maltepe-hammasklinikalla toukokuussa ja olen iloinen tuloksista. Olin erittäin hermostunut etukäteen, mutta klinikan henkilökunta teki kokemuksesta niin sujuvan selittämällä koko prosessin ja menettelyn. Tein E-Max viiluja ja kruunuja ja tulokset ovat erinomaisia. Suosittelen tätä klinikkaa kaikille, jotka haluavat saada hoitoa.

Lue alkuperäinen

CH

Mikä erinomainen klinikka

Rated 5 out of 5
07/08/2023

Olen käyttänyt Maltepe Dental Clinicia vuodesta 2019 lähtien. Olen tehnyt tällä klinikalla laajaa hammashoitoa, mukaan lukien implantit, kruunut ja poisto. Työ on ollut erinomaista laatua. Olen erittäin tyytyväinen Hollywood-hymyoni 😃 . Hammaslääkärit ovat erittäin kokeneita, laitteissa on vikoja ja voin rehellisesti sanoa, etten kokenut mitään epämukavuutta työn aikana. Hammaslääkärit ja tukihenkilöstö puhuvat useita kieliä ja puhuivat minulle englanniksi koko ajan selittäen toimenpiteitä jokaisessa vaiheessa. Matkani Lontoosta Istanbuliin oli helppoa ja klinikan suosittelemat hotellit olivat erittäin kohtuuhintaisia. Klinikan koordinaattori järjesti kuljetukset lentokentältä ja klinikalle.

Lue alkuperäinen

bash Ismail

Erittäin suositeltava

Rated 5 out of 5
24/07/2023

Erittäin suositeltavaa! Lämpimästi tervetuloa saapuessani. Kaikki olivat ystävällisiä ja mukavia, lisäksi heillä on ihmisiä, jotka osaavat kieltä, josta tulit, joten kielimuuri ei koskaan ollut ongelma. Uusi viiluni tuli kauniisti, sellaisena kuin olen aina halunnut sen olevan. En voi sanoa mitään negatiivista, paitsi kaikki ylistykset kaikille ja laitos oli arvokas. 10/10 suosittelen!

Lue alkuperäinen

K.M

Tämä klinikka on hämmästyttävä

Rated 5 out of 5
21/07/2023

Tämä klinikka on hämmästyttävä. Tulin Amerikasta ja olin hieman huolissani koko matkasta, mutta he tekivät siitä niin helppoa ja hauskaa. Asiakaspalvelu on uskomatonta noutamisesta lentokentältä klinikalle viemiseen. Klinikka oli puhdas ja näytti upealta sisältä. Lääkärit olivat ystävällisiä ja ystävällisiä. Jos harkitset hampaiden hoitoa kalkkunassa, tämä on paras klinikka sinulle!

Lue alkuperäinen

Abdirahin Mohamed

Suosittelen Maltepe Dental Clinic

Rated 5 out of 5
14/07/2023

Suosittelen Maltepe Dental Clinic, palvelu ja tulokset olivat erinomaisia.

Lue alkuperäinen

John Smith

Erinomainen ja erittäin ammattitaitoinen…

Rated 5 out of 5
14/07/2023

Palasin juuri takaisin Isoon-Britanniaan käytyään tällä klinikalla. Ei voi syyttää klinikkaa ollenkaan, moitteettoman puhdas klinikka, vieraanvarainen henkilökunta, avulias ja asiantunteva kääntäjä, joka tekee vierailustamme saumattoman. Jos harkitset hammastöiden tekemistä ulkomailla ja pidättelet siitä, että kyseessä on eri maakunta, mene Maltepeen, etkä tule pettymään. Hammaslääkäri oli erittäin taitava ja otti aikaansa kaikkeen enkä noussut hammaslääkärin tuolista ennen kuin olin täysin tyytyväinen näkemääni! Kiitos Tuncaylle, joka auttoi minua osoittamaan minulle muita tarvitsemiani palveluita ympäri kaupunkia ja kommunikoimaan kanssani, kun olin myöhässä saapuessani tapaamiseeni. Tulen ehdottomasti vierailemaan uudelleen tulevaisuudessa.

Lue alkuperäinen

shim

Hymyni, tyylini :)

Rated 5 out of 5
14/07/2023

Alkuperäisen WhatsApp-kontaktin jälkeen minulla oli hyvä tunne klinikasta, joka muuttui täydelliseksi luottamukseksi. Se on minulle tärkeää. Rehellisyys siitä, mitä voidaan tehdä ja miten se tehdään.

Lue alkuperäinen

Ivan Vezilic

Arvostele Maltepe Dental Clinic Turkki

Täytä yhteydenotto­lomake

Usein kysytyt kysymykset

Klinikan sijainti on Istanbul, Turkki.

Voit saada tarkemmat hintatiedot ja tarjouksia klinikalta varaamalla ilmaisen konsultaation kauttamme.

Voit löytää aidot hammasklinikka-arvostelut tältä sivulta. Me keräämme aikaisempien potilaiden arvioita klinikasta luotettavista lähteistä, kuten Trustpilot. Lisäksi meidän oma asiantuntijamme antaa oman arvionsa klinikasta.

Viimeksi päivitetty 2023 syyskuussa
Hanki kaunis hymy edulliseen hintaan johtavalta klinikalta
Tämä nettisivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen.